BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

Semir bvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Semir bvb » 12 apr 2013, 17:36

Uvijek zajedno. :lol: :lol: :lol:
slika
slikaslika
slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 apr 2013, 18:46

Citam izjave Klopp-a i isti je pun samopouzdanja i pravo je nalozen na ovaj duel protiv Reala. Ukoliko svoju energiju i motivaciju bude mogao prenijeti na igrace onda BVB ima lijepe sanse za prolazak u finale, jer sada moze igrati igru koja mu najvse odgovara, a takodjer ogromna prednost je ta sto isti nece igrati pod nikakvim pritiskom, jer su oni ove sezone u LP uradili vise nego sto se od njih ocekivalo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 12 apr 2013, 20:01

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 5989_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

1909
Kontakt:

Post Postao/la 1909 » 12 apr 2013, 20:54

mislim da je nama apsolutno svedno koga smo dobili danas.
svi su i vise nego opasni.apsolutno je momentum na nasoj strani jer sve tri ekipe nose ogroman teret za osvajanje ovog trofeja, a mi smo tu jedna simpaticna ekipa koja u prolazu sve nas podsjeca sta je pravi nogomet ;)
sto se tice ovog reala, njihova najveca prednost nije ni ronaldno, niti raspolozeni benzema i higuain vec ovi 'ljevaci' marcelo/coentrao koji bi mogli praviti probleme ... idealno bi bilo odmarati pisczeka, jer sa pisczekom iz prosle sezone i s pocetka ove ne bih imao briga ;)
ono vakat bi bio da nam španci skinu skalp u jednoj tekmi ove godine (2-2-0), ali i ako se to desi samo da neki gol vise bude na nasem kontu :D
najvise me raduje da sama uprava, igraci i trener razmisljaju vec odavno isto. a to je da je borussija bila i ostala njemacki gigant i da se svaki pojedinac u klubu ponasa kao pravi profesionalac.. ;)
mi se vise trebamo bojati malaga, sunderlanda, livorna i sl. vec ovih velikana jer nas ni jedan nije nadigrao i tako ce i ostat :evil: ;)

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 12 apr 2013, 20:56

Pretekli smo Olimpijakos na najnovijem uefinom koeficijentu i sada smo sigurno u trecem sesiru sledece sezone, te brige ostavljamo navijacima Leverkuzena. :lol:

Sto se tice zreba, ovo sam manje-vise ocekivao.O tome se krenulo da se prica jos pre dva dana i eto obistinilo se.O regularnosti svega toga necu da pricam, jedino mi smeta sto je razmak izmedju dve utakmice 6 dana, dok ce Bajern ponovo imati malo veci luft.I bas mi je trulo sto se sastajemo sa Realom.I nadam se da ce Murinjo nastaviti po svom, a to je da ce Kasiljas biti na klupi.U tom slucaju njihova najslabija karika bi bio golman Dijego Alves koji je daleko od svetske klase.Za klasu-dve je slabiji od Kasiljasa i to bi trebalo iskoristiti na najbolji moguci nacin.Ono cega se treba pribojavati je Realove leve strane, zato sto ce u odnosu na njihove prethodne meceve sa nama nije igrao Fabio Koentrao.On i Ronaldo su ubitacan tandem na toj strani, a u to sam se uverio vise puta sto u Realu sto u portugalskoj reprezentaciji.Znaju da naprave puno problema tako da ce Piscek i Kuba imati veoma tezak zadatak.

Mogu reci da se puno pribojavam sudija, zato sto su one imale udela u prolazu Reala u cetvrtfinale, kao i u ovu fazu.Necu se iznenaditi ako ih vec ne krene da ce im sudije pripomoci, vise su zasticeni od Barselone. :oops:

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 12 apr 2013, 21:04

Ocekujem Dortmund u finalu, nema izgovora za ne prolaz.
Nema kasnije tješenja niti racionaliziranja eventualnog ispadanja pricama tipa " i polufinale je uspjeh za naš mladi tim, dogodine ce biti bolje bla bla bla" - to je prica luzera i navijaca malih klubova.
Ako hocete finale i titulu, onda nagazite madridsku guju....kratko i jasno.
Ova Borusija može do titule LP sigurno, hoce li izgoriti u toj želji (a vec vidim da Klop opasno loži i hajca) to je do njih samih.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 12 apr 2013, 21:28

real kako sam i mislio...a dobro biti će jako teško no polufinale je to lige prvaka i bilo bi teško sa svima, nemamo što izgubiti idemo se potući i vidjeti što će biti ma da su po meni nam šanse minimalne, dva puta iste sezone nadmudriti special one-a će biti izuzetno teško i volio bih da me momci demantiraju ali vidjeti ćemo...

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 12 apr 2013, 21:51

http://www.goal.com/de/news/968/transfe ... ID=HP_BN_2" onclick="window.open(this.href);return false;

haha svašta, dobro su me nasmijali, da nasljednik od lewe :lol:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 12 apr 2013, 23:36

Da vam pravo kazem, ja sam halalio LP kad nam Malaga dade drugi gol. U glavi sam sebi nasao alibi da nas je izbacio njihov golman jer je odbranio one 2 nemoguce lopte, tako da mi ova tekma sa Realom izgleda nekako nestvarno. Ko da nismo ni prosli u polufinale :? :oops:

Tako da ne bih znao sta reci u ovom trenutku - ko je favorit, ko ce koga nadigrati, ko ce proci dalje. Znam samo da mi je drago sto uzvrat igramo u gostima, da znam na cemu smo i koji nam rezultat treba, jer mi ono pravilo gola u gostima opasno ide na qupac :!: Cuj dadnes gol u gostima i nesto si ko bolji :?

Nama treba da dadnemo gol iz bar svake druge 100%-tne sanse i za nas nema zime ;)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 13 apr 2013, 12:33

Reus muss in Fürth passen

In Dortmund fällt es dieser Tage schwer, sich auf die Bundesliga zu fokussieren. Dem Champions-League-Krimi mit Happy End gegen Malaga, folgte am Freitag die Auslosung fürs Halbfinale. Erneut wartet Real Madrid. Doch bis der deutsch-spanische Showdown über die Bühne geht, heißen die Gegner Fürth und Mainz. Bei der Spielvereinigung wird Coach Jürgen Klopp dabei am Samstag (15.30 Uhr) auf Marco Reus verzichten müssen.
Hummels bi mogao početi :!:

Unsere Startaufstellung:
Weidenfeller - Großkreutz, Hummels, Santana, Piszczek - Kehl, Sahin - Götze, Gündogan, Kuba - Lewandowski

Ersatzbank: Langerak, Schmelzer, Subotic, Bender, Bittencourt, Leitner, Schieber

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 13 apr 2013, 15:28

A gdje je link?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 13 apr 2013, 15:33

****livesoccerhd.info/l16.html" onclick="window.open(this.href);return false;

****schalke-live-stream.com/ch3.php" onclick="window.open(this.href);return false;

****nutjob.eu/njtvx9.html" onclick="window.open(this.href);return false;

****cricfree.tv/live-american-footba ... ng-ch6.php" onclick="window.open(this.href);return false;

****www.stadium-live.com/Channel4.html" onclick="window.open(this.href);return false;

****forum.wiziwig.eu/threads/1847-BWIN-Info" onclick="window.open(this.href);return false;

st://A1ICgpwEdUoDSgWCoAHIgBYYJnUZVIVEoLot4vUufplAihcbTGl2ZXNwb3J0b25lIDIgLSB3aXppd2lnLmV1ikEHZGVmYXVsdIqiBlNwb3J0cw==" onclick="window.open(this.href);return false; (stream torrent)

acestream://6059429a3cfa6d6234e2a7505cd9fde6ccfc7aa1" onclick="window.open(this.href);return false; (ace stream)

edit:Murinjo na tribinama Trolli Arene .

Gotze
Zadnja izmjena: Zodiac, dana/u 13 apr 2013, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 13 apr 2013, 15:40

Hvala Zodiace ;)

Ja nadjoh ovaj neki:
http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 41260.html

Mourinho na tribinama, dosao da nas gleda protiv G. Furtha :roll:

Jest da su ovi slabi, ali Mourinho ima sta vidjeti od nas. Gotze ga zabi, ocito se okupao :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 apr 2013, 16:05

Bgm ima Mourinho šta da vidi. :mrgreen:

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 13 apr 2013, 16:06

trpanje buraz trpanje :mrgreen:

illy odlican na desetki 8-)
takodje gece dosta korisniji na krilu
a nuri onaj stari :P
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 13 apr 2013, 16:18

Silovanje! 8-)
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 apr 2013, 16:20

BvB bez pritiska može svakoga rastaviti na proste faktore. Kuba se vraća, BvB je s njim dosta jači (sa pravim Kubom a ne povrijeđenim).

reformer
Kontakt:

Post Postao/la reformer » 13 apr 2013, 16:21

Strasna igra Dortmunda u prvom poluvremenu, Mourinho na tribinama. 8-)
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 apr 2013, 16:22

Polahko ljudi ostavite sta i za Madridjane...
Trebali bi u nastavku povuci rucnu kako ne bi doslo do nekog grubog prekrsaja igraca Fürth-a, jer je ovo za njih sve frustrirajuce.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 13 apr 2013, 16:26

Gotze is back :!: :D

Kuba isto dobar, svidjaju mi se i hummy i santana iza, dobro stoje. Samo da nam se niko ne povrjedi. Sad u drugom rutinski zavrsiti utakmicu, prvo je bilo demoliranje :D

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.