Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 22 nov 2010, 18:20

[email protected] je napisao/la:ide li real protiv ajaxa na pobjedu? imali najava kakav će sastavi biti i hoce li mourinho malo kombinovati radi el classica?
Ne igraju trojica najbitnijih igrača Higuain,Carvalho i Khedira 8-)
P.S.A na pobjedu idemo u svakoj tekmi ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 22 nov 2010, 19:06

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 22 nov 2010, 19:10

Toxicity je napisao/la:Ko i Inter što je uništio?? "Deda" od 37 godina ga ubacio u džep i ne znam jeli još izašao od tamo?!
Svaki put kada netko spomene Messija i njegovu dominaciju protiv drugih ekipa dodje neki pacenik i izvuce 2 utakmice u kojoj je Messi zaustavljen , zaista jadno :lol:

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 22 nov 2010, 19:19

Furymaker je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:Ko i Inter što je uništio?? "Deda" od 37 godina ga ubacio u džep i ne znam jeli još izašao od tamo?!
Svaki put kada netko spomene Messija i njegovu dominaciju protiv drugih ekipa dodje neki pacenik i izvuce 2 utakmice u kojoj je Messi zaustavljen , zaista jadno :lol:
Pa paćeniče jadni su ti vaši komentari tipa razorit ćemo vas i slično..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 nov 2010, 19:23

Toxicity je napisao/la:
Ad0 je napisao/la:Joj opet cete dozivjet katastrofu :lol: :lol: :lol: :lol: LIONEL MESSI..ce vas UNISTITI kao i sve tekme do sad :D
Ko i Inter što je uništio?? "Deda" od 37 godina ga ubacio u džep i ne znam jeli još izašao od tamo?!
nije izasao, i to je razlog zasto je u ovoj sezoni vec dao 22 gola :roll: i nece reala unistit kao sto je unistio intera, vec kao sto je vec unistavo reala nekoliko puta.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 22 nov 2010, 19:27

Toxicity je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:
to nisu NASI komentari , to je izjavio ad0 koji navija za Milan , znaci jedno objektivno misljenje ...

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 22 nov 2010, 19:29

@ Furymaker Eto ako nisu vaši, moja greška onda... Ispričavam se..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 nov 2010, 19:30

Furymaker je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:

to nisu NASI komentari , to je izjavio ad0 koji navija za Milan , znaci jedno objektivno misljenje ...
čudan potpis kod tog objektivnog navijača "FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
nije to taj Ado
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 22 nov 2010, 19:37

to je on potpis nabacio prije derbija :)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 23 nov 2010, 09:02

miky_hz je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:mozel mi neko reci koliko je spanaca postizalo golove za real u ovoj sezoni?
Ramos sinoc prvi,zato su mu i dali da puca penal :mrgreen:
Grenero, Xabi Copa del Rey..Pedro Leon ( CL ) takodjer spanac o :? :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 23 nov 2010, 09:50

AMSTERDAM ARENA nakon 12 godina, lijepa uspomena 7 titula LP 8-)

[youtube][/youtube]

FK Željezničar

Podrška Papetu

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 23 nov 2010, 10:46

Kad Mourinhu ističe kazna ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 nov 2010, 10:47

Istekla je. Vodice Real i u tekmi sa Ajaxom i u El Clasicu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 23 nov 2010, 10:57

slika
slika
Ronaldo drobilica :mrgreen:
Murinho sasijeca,melje,drobi,mijesa :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 23 nov 2010, 11:02

Šta ovo piše o Zidane-u :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 23 nov 2010, 16:35

Nahebat cete, mnogo cete nahebati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 nov 2010, 16:35

Romariooo je napisao/la:Nahebat cete, mnogo cete nahebati
Necemo, odmah da te razocaram.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 23 nov 2010, 17:14

To za jednu gresku, istina, ne moze se primjeniti na Ozila i Khediru jer su ucvrstili svoje mjesto u prvih 11, ali to da se desi nekom igracu koji trazi svoje mjesto u startnoj postavi ( mada takvi nemaju sta traziti u ovakvoj utakmici) bi ga lansiralo na klupu, a kada je u pitanju Real i kroz izlazna vrata.[/quote]
Koji to od ovih "malo vecih" igraca, preciznije zvijezda shvata reprezentaciju ozbiljno ? Rijetko koji, boli ih neka stvar za istu.
vec sam zabrinut . kvalitet i vrijednost informacije kojom baratas,i koju navodis iznad...(+ generalizacija samo takva-tj. logicka pogreska) su od neprocjenjive vaznosti za svaki eminentni strani tabloid ! proslavi se!
ucini forum bogatijim za jednog priznatog strucnjaka u domenu zabranjenih i zaboravljenih vjestina !
Ozil i Khedira bi sigurno "ginuli" igrajuci za "svoju" Njemacku :) , ma vidi ih, cistokrvni arijevci ;) . Ali pustimo sad to, nebitno.
kakve to veze ima ?
Sto se tice Higuaina, ne da je losiji nego prije, nego je cista k*rina u poredjenju sa proslom sezonom, ali ja kao pravi navijac Reala mu nista ne zamjeram i nikada necu reci nista protiv njega, niti sam govorio nakon onog promasaja protiv Lyon-a. Svaku gresku koju napravi on ili bilo koji igrac ne pravi namjerno, i on i ostali sigurno zele najbolje za klub.
jadni brnjo se slama sa statistikama,ovim i onim ... pod nos nam je potura htjeli ne htjeli vidjeti je...tu,izmedju ostalog navode se pipitine igre iz prosle sezone...te statistike...i objasnjenja..

ovaj nastavak,nikakve veze nema,ne znam ni sto ga citirah..al' da se mi vratimo na ono zbog cega se raspravlja..
ti si tvrdio da ga je promasaj protiv lyona srusio psihicki itd. .kako si se izrazio "usmjerio karijeru krivim putem"
:D
naravno da se necu sloziti..svim kriticarima pipite,koji razmisljaju svojom glavom bilo je jasno da taj momak nema osobine kvalitetnog spica vec pri njegovom prvom pojavljivanju u realu...

te kritike,ziv bio,na racun njegove zavrsnice i gubljenja u prostoru i vremenu..traju predugo....

btw. i ronlado je prosle sezone fulio protiv barce sto dosta igraca iz nase lige ne bi fulilo..pa eno ga..ziv zdrav,heroj madrida...

dok god su tu ljudi(u ovom slucaju mou,dobar psiholog i motivator) ,iza labilnih igraca, koji ce da ih tjeraju da daju najbolje od sebe..tj. da rade svoj posao...
nema potrebe da se ti brines ;)
To za jednu gresku, istina, ne moze se primjeniti na Ozila i Khediru jer su ucvrstili svoje mjesto u prvih 11, ali to da se desi nekom igracu koji trazi svoje mjesto u startnoj postavi ( mada takvi nemaju sta traziti u ovakvoj utakmici) bi ga lansiralo na klupu, a kada je u pitanju Real i kroz izlazna vrata.
tako je... :)
slozili smo se ;)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 nov 2010, 17:20

Hoces li mi objasniti kako je Higuain ( nekvalitetni spic) uspio zabiti za Real vise od 50 golova u ove 3-4 godine otkako igra. A podsjetimo se da nije uvijek bio starter, te da je zabio ono protiv Espanyola ( ja bih rekao dokaz kvaliteta). Pa samo u prosloj sezoni je u Ligi zabio 27 golova. Dvije godine zaredom Realov najbolji strijelac, a u jednoj i asistent. Pa ti vidi sta je kvalitet a sta ne. A mozda su ga neki gledali u Americi kako je derbije sa Bocom rjesavao...

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 23 nov 2010, 17:24

Mourinho: "Cristiano had a problem because he is the designated shooter"

Jose Mourinho addressed the media in a press conference for the first time following his two game suspension.

"My lineup tomorrow will not be determined by the Clasico. It will have more to do with last week's international fixtures and our game against Athletic on Saturday. We will face Barcelona in one week. It won't be a problem for us to play on a Monday. I'm more worried about the exhaustion we may be feeling. Those who don't play on this team are injured. They wouldn't be able to play a decisive game either. I insist: I don't use a rotation system because we are still constructing the team. I have experienced men capable of playing any game and performing well against Ajax or any other team."

"If a penalty is awarded, he who scores will be the one who takes it. I was surprised when Ramos took the penalty on Saturday. I didn't know if Cristiano had a problem because he is the designated shooter. If he decided to allow Ramos to take it, then there is no problem."

"There is much still at stake for Ajax. I hope they use all their potential against us; I don't want them to have any injured or suspended men for the game. We will have problems if we fail to play intensely and to concentrate against Ajax."

"I believe Cristiano's allusion to Barcelona's eight goals was normal. I think it's impossible to believe Barcelona will score eight goals against Real Madrid and vice-versa. I think his opinion was normal and that he didn't brag at all. Everyone knows that."

"The past 12 days have been the best since I arrived in Madrid. I've been relaxed, working with my players and focuising on my training sessions. I had no problem for not giving press conferences. Publicity is nevertheless expensive and some people have had it for free these last few days."

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.