To za jednu gresku, istina, ne moze se primjeniti na Ozila i Khediru jer su ucvrstili svoje mjesto u prvih 11, ali to da se desi nekom igracu koji trazi svoje mjesto u startnoj postavi ( mada takvi nemaju sta traziti u ovakvoj utakmici) bi ga lansiralo na klupu, a kada je u pitanju Real i kroz izlazna vrata.[/quote]
Koji to od ovih "malo vecih" igraca, preciznije zvijezda shvata reprezentaciju ozbiljno ? Rijetko koji, boli ih neka stvar za istu.
vec sam zabrinut . kvalitet i vrijednost informacije kojom baratas,i koju navodis iznad...(+ generalizacija samo takva-tj. logicka pogreska) su od neprocjenjive vaznosti za svaki eminentni strani tabloid ! proslavi se!
ucini forum bogatijim za jednog priznatog strucnjaka u domenu zabranjenih i zaboravljenih vjestina !
Ozil i Khedira bi sigurno "ginuli" igrajuci za "svoju" Njemacku

, ma vidi ih, cistokrvni arijevci

. Ali pustimo sad to, nebitno.
kakve to veze ima ?
Sto se tice Higuaina, ne da je losiji nego prije, nego je cista k*rina u poredjenju sa proslom sezonom, ali ja kao pravi navijac Reala mu nista ne zamjeram i nikada necu reci nista protiv njega, niti sam govorio nakon onog promasaja protiv Lyon-a. Svaku gresku koju napravi on ili bilo koji igrac ne pravi namjerno, i on i ostali sigurno zele najbolje za klub.
jadni brnjo se slama sa statistikama,ovim i onim ... pod nos nam je potura htjeli ne htjeli vidjeti je...tu,izmedju ostalog navode se pipitine igre iz prosle sezone...te statistike...i objasnjenja..
ovaj nastavak,nikakve veze nema,ne znam ni sto ga citirah..al' da se mi vratimo na ono zbog cega se raspravlja..
ti si tvrdio da ga je promasaj protiv lyona srusio psihicki itd. .kako si se izrazio "usmjerio karijeru krivim putem"

naravno da se necu sloziti..svim kriticarima pipite,koji razmisljaju svojom glavom bilo je jasno da taj momak nema osobine kvalitetnog spica vec pri njegovom prvom pojavljivanju u realu...
te kritike,ziv bio,na racun njegove zavrsnice i gubljenja u prostoru i vremenu..traju predugo....
btw. i ronlado je prosle sezone fulio protiv barce sto dosta igraca iz nase lige ne bi fulilo..pa eno ga..ziv zdrav,heroj madrida...
dok god su tu ljudi(u ovom slucaju mou,dobar psiholog i motivator) ,iza labilnih igraca, koji ce da ih tjeraju da daju najbolje od sebe..tj. da rade svoj posao...
nema potrebe da se ti brines
To za jednu gresku, istina, ne moze se primjeniti na Ozila i Khediru jer su ucvrstili svoje mjesto u prvih 11, ali to da se desi nekom igracu koji trazi svoje mjesto u startnoj postavi ( mada takvi nemaju sta traziti u ovakvoj utakmici) bi ga lansiralo na klupu, a kada je u pitanju Real i kroz izlazna vrata.
tako je...
slozili smo se