Svi su oni smece, samo Dzeneks radi dobro i kvalitetno..Heller je napisao/la:Tesko, doduse mozda Tehnograd Company, Giprom, TC sve je to isto smeće, Tehnograd Inžinjering je opasna firma nasljednica pravog Tehnograda.RollingPaper je napisao/la:Je.ben je senči igrač, vidit ćete vi..
Inače komsija mi radi u Tehnogradu i stalno govori kako je bolje u TC nego kod njih
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Stari, ja bi svim srcem volio da sam se debelo z a j e b a o pa da Sloboda grmi a vi ovdje da me popljujete... Al,slabo sceri da te beg uzme... Cigani oko kuće hodaju... Ovo sto priča ovaj Senad je mrtvo fintiranja... Vidi se da mu je Faraon mentor.. .ovih priča o jakoj Slobodi, titulama i Evropi sam se ja nasluso brate... Jedina razlika između svih ovih silnih uprava i Husica je ta sto je Husić prešao sa RIJECI NA DJELA... a ove namontirane rezimske emisije gdje i voditeljica i Senco mede da ih je milina slušati niko normalan ne zauzima za ozbiljno... Pričaju ti ono što mi svi ustvari želimo da čujemo... Al kako god, pred nama je aBd pa ćemo da vidimofukara87 je napisao/la:Staragarda, dosad si mi bio ozbiljan forumas al sad vec si postao neozbiljan i nisi jedini vjeruj, ima vas ovdje jos koji glume neke face a nikad nista nisu ni pokusali da napisu nesto konkretno, samo kritike momci to se trazi od vas i da samo pametujete, otkud vi znate kakav ce Senad biti predsjednik, mnogi od nas su se prodali sa sicu dok je Sabovic bio predsjednik i kad nas je lik nazigu onda se mnogi poklopili po njusci. Ja sam ipak misljenja da treba sacekati pa onda sudit nekom, ja dosad nisam vidio jaci upravni odbor sto se tice Slobode a vi to izgleda ne vidite nikako. Ako grrijesim vrijeme ce pokazati svoje.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
A sto se tice kritika, nisu kritike problem. Problem je nazalost ako se kritike ispostave tacnim, pa onda za par godiba Sloboda na dnu i nikom nista. Nista nece biti krivi ni ovi iz skupstine, ni iz gradske vlasti ni upravni odbor. Na njima tu ostaje da samo dignu ruke, a ako stetu naprave ta steta je ona za koju niko nece odgovarati.
Jos ce mozda ti clanovi skupstine koji nemaju obraza pa se prodaju svako malo da se prave kao da nije nista bilo pa da traze oni kao neke mehanizme iznova i iznova.
A ljudi ce navijati za Slobodu kakva god da je situacija. Ne znaci to da ko kritikuje nece placati kartu i pratiti utakmice. Pa nismo mi kao ovi sto mrze Azmira pa ne dolaze 3 godine na stadion i salju neku djecu da nabijaju kazne klubu.
Jos ce mozda ti clanovi skupstine koji nemaju obraza pa se prodaju svako malo da se prave kao da nije nista bilo pa da traze oni kao neke mehanizme iznova i iznova.
A ljudi ce navijati za Slobodu kakva god da je situacija. Ne znaci to da ko kritikuje nece placati kartu i pratiti utakmice. Pa nismo mi kao ovi sto mrze Azmira pa ne dolaze 3 godine na stadion i salju neku djecu da nabijaju kazne klubu.
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Wwin vam novi sponzor na dresovima ?
- Beduin
- Kontakt:
Jesam li ja jedini koji nije otvorio video i odgledao intervju sa Senadom TC? Fakat nemam volje slusati jednu te istu pricu, samo razlicitih ljudi. Bas su mi ubili volju i moral za Slobodom, sportom, Tuzlom, drzavom...
SamoZeljo1987 - jos se nista ne zna dok ne bude zvanicno. Samo ti mozemo odgovoriti sa "inshAllah".
SamoZeljo1987 - jos se nista ne zna dok ne bude zvanicno. Samo ti mozemo odgovoriti sa "inshAllah".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja gledao sinoc i nisam mogao zaspati nesto me strah biloBeduin je napisao/la:Jesam li ja jedini koji nije otvorio video i odgledao intervju sa Senadom TC? Fakat nemam volje slusati jednu te istu pricu, samo razlicitih ljudi. Bas su mi ubili volju i moral za Slobodom, sportom, Tuzlom, drzavom...
"inshAllah" za kladu
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
- Beduin
- Kontakt:
InshAllah za jakog sponzora Slobodi i buduce uspjehe voljenog kluba.pompom je napisao/la:Ja gledao sinoc i nisam mogao zaspati nesto me strah biloBeduin je napisao/la:Jesam li ja jedini koji nije otvorio video i odgledao intervju sa Senadom TC? Fakat nemam volje slusati jednu te istu pricu, samo razlicitih ljudi. Bas su mi ubili volju i moral za Slobodom, sportom, Tuzlom, drzavom...
SamoZeljo1987 - jos se nista ne zna dok ne bude zvanicno. Samo ti mozemo odgovoriti sa "inshAllah".![]()
![]()
"inshAllah" za kladu
Ako mi vjerujes da se ni ne kladim, u vele vaktu sam znao uplatit listic i skoro uvijek cucnem.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
iako se vec dugo, dugo, ne kladim, Premier je bila moja kladza :kafa:
Williams nikada nisam gotivio :thumbdown:
Williams nikada nisam gotivio :thumbdown:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ali je zato vole sportisti i osoblje jer ima live
SDP je dao podrsku kladionicama, nije ni cudo da zato imamo Admiral i WWin na strani Slobode
SDP je dao podrsku kladionicama, nije ni cudo da zato imamo Admiral i WWin na strani Slobode
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Jel TC radio zgradu onu na B.Malti, sto se vec 10 godina nije zavrsila ?
Mislim da jest, Inzinjering fura po StupinamaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel TC radio zgradu onu na B.Malti, sto se vec 10 godina nije zavrsila ?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
To je Gipromova zgrada.
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma Moze wwin, sto da ne
Dok je Azmir bio predsjednik mali Smajic se predstavljao kao Messi.Husref levat ne daje mu sansu i slicno.
Dodje nova Uprava, novi trener i gurnu malog Smajica u vatru i to forumski strucnjaci nazivaju " rodbinska veza".
Nista ovaj ne prica drugacije od Azmira, i on je istu pricu pricao, malo vise kukao ali dobro.
Ne treba osudjivati ljude koji su tek poceli da rade, sacekajmo i vidimo sta ce uraditi, ako bude lose pljuvat cemo svi zajedno.
Istina je to da je ovo najjaci Upravni koji smo imali jer iza njih su i Bingo i Nacelnik.Ako uspiju dovesti jos 2, 3 "jaka" covjeka koji ce isto dati lovu za neke usluge od strane Nacelnika nama dobro.
Dodje nova Uprava, novi trener i gurnu malog Smajica u vatru i to forumski strucnjaci nazivaju " rodbinska veza".
Nista ovaj ne prica drugacije od Azmira, i on je istu pricu pricao, malo vise kukao ali dobro.
Ne treba osudjivati ljude koji su tek poceli da rade, sacekajmo i vidimo sta ce uraditi, ako bude lose pljuvat cemo svi zajedno.
Istina je to da je ovo najjaci Upravni koji smo imali jer iza njih su i Bingo i Nacelnik.Ako uspiju dovesti jos 2, 3 "jaka" covjeka koji ce isto dati lovu za neke usluge od strane Nacelnika nama dobro.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Dzenex
za njih je Luciana Amerika
koji usput po plaćenom m2 najviše i daju
Btw slažem se helerom.inzinjering je naj ajmo tako reći opasniji.
Company.giprom Tomcat.

Btw slažem se helerom.inzinjering je naj ajmo tako reći opasniji.
Company.giprom Tomcat.
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 18 dec 2016, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
Nevidim razlog da toliko indirektno pljuje Azmira kao fol mi smo rjesili razgovaramo sa ljudima a prijasnja uprava nije,sto je laz.carapa je napisao/la:Dok je Azmir bio predsjednik mali Smajic se predstavljao kao Messi.Husref levat ne daje mu sansu i slicno.
Pa ako se nije razgovaralo,ko je rjesio dug u Medjugorju (preko 60 000),Joguncica,Okanovica,Zoletica Mujkica,....ko je rjesio dobavljace i desetine sitnih i vecih tuzbi i presuda...
Pa nama su sva vrata bila zatvorena....
I sada on nesto pametuje.Pa ni u jednom momentu nije spomenuo dokument kojim se Husic obavezuje da nece traziti novac,a koji im je Ibric dao na skupstini...Znaci neka bude gradski klub i nema problema.
To znaci da je jedini problem kluba reprogram i par tuzbi,jer je 90 posto tuzbi rjeseno.
Dokle god je klub gradski Sloboda nije duzna ta tri miliona,znaci koliko je dug kluba
Lako je se tako kurciti Senade tudjim perjem vidio bi te ja kako pricas da si preuzeo klub 2013.....
Covjek vam rjesio brdo problema lako je tako.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sud o novoj upravi ovisice o ucinjenom a ne recenom.
Za stabilizaciju kluba trebaju izmiriti reprogram duga.izgradit istok.naci stalan izvor prihoda.pravit redovne financijske izvještaje.o prihodima i rashodima.dovrsit sjever.fan shop.i sl.
Ili donijet titulu.
Za stabilizaciju kluba trebaju izmiriti reprogram duga.izgradit istok.naci stalan izvor prihoda.pravit redovne financijske izvještaje.o prihodima i rashodima.dovrsit sjever.fan shop.i sl.
Ili donijet titulu.
Nemoj brate izvrcati rijeci.
Covjek je rekao "prijasnje" a ne prosla uprava.
Razlika je to ogromna.
Ne branim ga ali gledam realno. Svi ste prizivali malog Smajica, i sada kada je tu opet nije dobro.
Ajmo malo stati na loptu.
Ako se klub izvuce iz krize, a na dobrom smo putu ako se usvoji taj novi zakon, zasto ih pljuvati?
Normalno, svaki normalan navijac ce dozivotno cijeniti Husica, na neki nacin on je covjek koji je Slobodu spasio, ali nije imao snage, volje, srece ili znanja da Slobodu digne na visi nivo.
Ovi ako to uspiju treba im cestitati.
Sva prica tu zavrsava.
Glupo je pljuvati samo et onako da se pljuje.
Covjek je rekao "prijasnje" a ne prosla uprava.
Razlika je to ogromna.
Ne branim ga ali gledam realno. Svi ste prizivali malog Smajica, i sada kada je tu opet nije dobro.
Ajmo malo stati na loptu.
Ako se klub izvuce iz krize, a na dobrom smo putu ako se usvoji taj novi zakon, zasto ih pljuvati?
Normalno, svaki normalan navijac ce dozivotno cijeniti Husica, na neki nacin on je covjek koji je Slobodu spasio, ali nije imao snage, volje, srece ili znanja da Slobodu digne na visi nivo.
Ovi ako to uspiju treba im cestitati.
Sva prica tu zavrsava.
Glupo je pljuvati samo et onako da se pljuje.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
. .bravo majstore. Ovi što brane SM trebaju da ustanu kad se spomene AH. Uzeo je klub kad niko nije . .. . Kako su pojedinci nezahvalni, to je čudo božije. Da vam nije bilo AH, kuurac bi ovo današnje društvo išta prihvatilo i riješilo. . . .solinas je napisao/la:Nevidim razlog da toliko indirektno pljuje Azmira kao fol mi smo rjesili razgovaramo sa ljudima a prijasnja uprava nije,sto je laz.carapa je napisao/la:Dok je Azmir bio predsjednik mali Smajic se predstavljao kao Messi.Husref levat ne daje mu sansu i slicno.
Pa ako se nije razgovaralo,ko je rjesio dug u Medjugorju (preko 60 000),Joguncica,Okanovica,Zoletica Mujkica,....ko je rjesio dobavljace i desetine sitnih i vecih tuzbi i presuda...
Pa nama su sva vrata bila zatvorena....
I sada on nesto pametuje.Pa ni u jednom momentu nije spomenuo dokument kojim se Husic obavezuje da nece traziti novac,a koji im je Ibric dao na skupstini...Znaci neka bude gradski klub i nema problema.
To znaci da je jedini problem kluba reprogram i par tuzbi,jer je 90 posto tuzbi rjeseno.
Dokle god je klub gradski Sloboda nije duzna ta tri miliona,znaci koliko je dug kluba![]()
Lako je se tako kurciti Senade tudjim perjem vidio bi te ja kako pricas da si preuzeo klub 2013.....
Covjek vam rjesio brdo problema lako je tako.
Ovdje samo dvojica trojica sjede na spomen SM.svi ostali ustase 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.