FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja smatram da treba ljude pustiti da rade pa onda pljuvati kad zaseru ili hvaliti kada naprave nesto dobro. Do tada je sva prica samo presipanje iz supljeg u prazno.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- RollingPaper
- Kontakt:
Bice vremena za pljuvanje, gdje ste pozurili 
Ne pljujem nikoga ali nervira me namjerno izvrtanje stvari i manipulisanje informacijama.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
ma ljudi ne mogu prezalit Azmira, to vam je to
Senad kada bi ulagao kao Azmir, kada bi sve radio i pricao kao Azmir, opet ne bi valjao, jer nije Azmir
Senad kada bi ulagao kao Azmir, kada bi sve radio i pricao kao Azmir, opet ne bi valjao, jer nije Azmir
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ovi ce uraditi i pokrenuti mnoge stvari koje Azmir nije jer je oko sebe imao Vugdalica. Sigurno ce pokrenuti fan shop jer im treba svaka marka, sigurno ce web stranica biti dobra-bolja jer im treba pozitivan PR svaki moguci kako bi glorificirali svoj rad, sigurno ce trener prvog tima vise paziti igrace iz omladinskog pogona jer mora da bi sklopio ekipu od 22 igraca
neke stvari koje je Azmir morao uraditi sad ce sigurno biti jer im to ostaje da prikazu kao uspjeh, lakse je formirati karikiram klupsku tv i faliti se kako opet imamo to nego biti konkurentan za titulu. Nazalost bojim se da oni nece moci oformiti ni blizu sastav na terenu kakav je mogao Azmir, ali da ce sminka van terena (pr, marketing, web, tv, omladinski pogon itd) biti puno bolja nego sto je bila kad je Azmir bio tu.
Azmir je isto MORAO tome posvetiti vise paznje, ali nije to njegova krivica, to nije posao prijedsednika kluba nego direktora koji na kraju ispostavi se da nije puno toga dobrog donio Slobodi. Doveden je radi reprograma- reprogram ne moze biti gori, imam informacije da bas ni kod igraca nije bio najomiljeniji, a isto tako prica se da nisi mogao prici klubu sa nekom idejom od njega. Zaprepastio sam se nekim stvarima koje sam cuo nakon odlaska doticnog. Nek pola bacis u vodu jer kod nas se o "pokojom" prica sve najgore uvijek, i ono pola sto ostane je dovoljno da se zapitas sta ne on koji q radio u klubu
neke stvari koje je Azmir morao uraditi sad ce sigurno biti jer im to ostaje da prikazu kao uspjeh, lakse je formirati karikiram klupsku tv i faliti se kako opet imamo to nego biti konkurentan za titulu. Nazalost bojim se da oni nece moci oformiti ni blizu sastav na terenu kakav je mogao Azmir, ali da ce sminka van terena (pr, marketing, web, tv, omladinski pogon itd) biti puno bolja nego sto je bila kad je Azmir bio tu.
Azmir je isto MORAO tome posvetiti vise paznje, ali nije to njegova krivica, to nije posao prijedsednika kluba nego direktora koji na kraju ispostavi se da nije puno toga dobrog donio Slobodi. Doveden je radi reprograma- reprogram ne moze biti gori, imam informacije da bas ni kod igraca nije bio najomiljeniji, a isto tako prica se da nisi mogao prici klubu sa nekom idejom od njega. Zaprepastio sam se nekim stvarima koje sam cuo nakon odlaska doticnog. Nek pola bacis u vodu jer kod nas se o "pokojom" prica sve najgore uvijek, i ono pola sto ostane je dovoljno da se zapitas sta ne on koji q radio u klubu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da je dobar ne bi mu otpala kosaChinaglia je napisao/la:ma ljudi ne mogu prezalit Azmira, to vam je to
- tuzlak1987
- Kontakt:
Shop neka naprave prvi cu doci da kupim sta, samo neka idu pare klubu. Svaka aktivnost koja doprinese klubu na finansijskom planu je +.
Da mi je isto jednom vidjeti neku veliku akciju nasih navijaca, da pomonemo klubu kao navijaci Zelje ili Hajduka. Jest da mi nemamo takav potencijal ali vrijedi pokusati. Npr da uletis 10 KM, a dobijes postom clansku kluba. I onda da svako ko kupi slika i postavi na net.
Ili da kada bude sezona se krene 2 mjeseca prije i nadju volonteri da probamo nabiti 1000 sezonskih npr.
Sve se to moze samo je potrebno bas se potruditi.
I postoji jos hrpa nacina sigurno da klub uzme novac, kakav god da je opet u ligi ima trecu posjetu. Ima tu potencijala da zaradi na razne nacine, a nista od toga se ne koristi.
Ovo sve na stranu vec sam rekao da je na nama dosta, vrijeme je i da pomognemo klubu bez obzira sto neko voli Azmira, a neko nekog drugog. Time bi stvorili pozitivnu atmosferu kao sto smo imali 2014. u aprilu i maju.
Vrijeme je i da Fukare zapnu i naprave nam mobilizaciju, a i da svi konacno pljunemo pare za Slobodu.
Da mi je isto jednom vidjeti neku veliku akciju nasih navijaca, da pomonemo klubu kao navijaci Zelje ili Hajduka. Jest da mi nemamo takav potencijal ali vrijedi pokusati. Npr da uletis 10 KM, a dobijes postom clansku kluba. I onda da svako ko kupi slika i postavi na net.
Ili da kada bude sezona se krene 2 mjeseca prije i nadju volonteri da probamo nabiti 1000 sezonskih npr.
I postoji jos hrpa nacina sigurno da klub uzme novac, kakav god da je opet u ligi ima trecu posjetu. Ima tu potencijala da zaradi na razne nacine, a nista od toga se ne koristi.
Ovo sve na stranu vec sam rekao da je na nama dosta, vrijeme je i da pomognemo klubu bez obzira sto neko voli Azmira, a neko nekog drugog. Time bi stvorili pozitivnu atmosferu kao sto smo imali 2014. u aprilu i maju.
Vrijeme je i da Fukare zapnu i naprave nam mobilizaciju, a i da svi konacno pljunemo pare za Slobodu.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 20 dec 2016, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Probisvjet
- Kontakt:
kada pere glavu sa ovimtuzlak1987 je napisao/la:Da je dobar ne bi mu otpala kosaChinaglia je napisao/la:ma ljudi ne mogu prezalit Azmira, to vam je to

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- RollingPaper
- Kontakt:
Dosta zanimljivo i neizvjesno ce biti u narednom periodu
Znači produzju se ugovori sa vaznim igračima,lijepo zvuči.čestitke novoj upravi na ovome !!
DRŽAVA TUZLA!!
Nekako mi se cini da ovo najteze ide. Cim valja dati koju markicu odmah ide prica lopovi, kriminalci,seljaci, profiteri, a u onoj prodavnici ispred stadiona na dan utakmice se proda vise piva nego za mjesec dana. Daj nam nekog ko ce placati racune a mi cemo dati ljubav. To je vec profesija koja ima svoj naziv.tuzlak1987 je napisao/la: Da mi je isto jednom vidjeti neku veliku akciju nasih navijaca, da pomonemo klubu kao navijaci Zelje ili Hajduka. Jest da mi nemamo takav potencijal ali vrijedi pokusati. Npr da uletis 10 KM, a dobijes postom clansku kluba. I onda da svako ko kupi slika i postavi na net.
...
I u pravu si ima mnogo akcija koje se mogu sprovesti.Sezonska 75 KM + dijete besplatno, UG da napravi mali brainstorming i popise npr100 ideja odabere za i protiv i predstavi UO. Ali opet licno sam po ovom pitanju najvise skeptican a tu bi trebalo najvise da se vidi koliko mi, obicni ljudi, hocemo i zelimo Slobodu. Opet KK Bosna, za primjer, je uspjela napuniti dvoranu uz medijsku reklamu a kod nas bi svi rekli pa ja duzni a kad se viski pio mene nisu zvali i sl.
& $ ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znaci Kostic u Slobodi do juna 2018.
Znaci nije u Nisu,soping u Sarajevu,kmeco za pare
eto drugi pozitivan potez...Kole,Subic...idemo dalje
eto drugi pozitivan potez...Kole,Subic...idemo dalje
Zlatan Nalić sin tuzlanski
nisam u toku ocigledno, sta se desava u vezi Koleta
. .neće kod nas nikad biti kao kod Želje i Hajduka. Ne zato što nam je takav mentalitet, nego zbog nepovjerenja. . .
Napustio Slobodu i bez marke u džepu i praznog stomaka otišao u NišChinaglia je napisao/la:nisam u toku ocigledno, sta se desava u vezi Koleta
Nad tobom sunce najljepše sja
znao sam da slijedi raspad sistema **** im mater u pickupinoglavi je napisao/la:Napustio Slobodu i bez marke u džepu i praznog stomaka otišao u NišChinaglia je napisao/la:nisam u toku ocigledno, sta se desava u vezi Koleta
SENADE ODLAZI !!!!!
moro stopirati ni za busa nije imaopinoglavi je napisao/la:Napustio Slobodu i bez marke u džepu i praznog stomaka otišao u NišChinaglia je napisao/la:nisam u toku ocigledno, sta se desava u vezi Koleta
& $ ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Volim ovo kad jedan igrac ne igra za ekipu pola godine pa opet za drugu pola vec kad uveze 3-4 godine u jednoj ekipi.
Senadove pozajmice su regularne, Azmirove su krivicno djelo
Dobra vijest svakako.
Dobra vijest svakako.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.