pinoglavi je napisao/la:Napustio Slobodu i bez marke u džepu i praznog stomaka otišao u NišChinaglia je napisao/la:nisam u toku ocigledno, sta se desava u vezi Koleta
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zlatan Nalić sin tuzlanski
To je upravo zbog mentaliteta a ne nepovjerenja. Ja mogu imati nepvjerenja u npr Senada pa necu dati pare ali ne mogu imati nepovjerenje i u Azmira i u Senada i u svakog ko mi kaze da moram platiti kartu.Tuzlak04 je napisao/la:. .neće kod nas nikad biti kao kod Želje i Hajduka. Ne zato što nam je takav mentalitet, nego zbog nepovjerenja. . .
Mi nemamo tu ideju moj klub ja placam kartu i gotovo. To nije nesto sto se preko noci postize.
& $ ?
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Godra mi za Koleta i Stjepanovića, što se tiče Veselog, ako će igrati kao prvi dio ove sezone, bolje neka ide!
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
. . .Treba nama vremena da se oporavimo od lopovluka. . .klma1 je napisao/la:To je upravo zbog mentaliteta a ne nepovjerenja. Ja mogu imati nepvjerenja u npr Senada pa necu dati pare ali ne mogu imati nepovjerenje i u Azmira i u Senada i u svakog ko mi kaze da moram platiti kartu.Tuzlak04 je napisao/la:. .neće kod nas nikad biti kao kod Želje i Hajduka. Ne zato što nam je takav mentalitet, nego zbog nepovjerenja. . .
Mi nemamo tu ideju moj klub ja placam kartu i gotovo. To nije nesto sto se preko noci postize.
idite na klupski sajt, tamo vam sve pise :kafa:
nadamo se lijepim vijestima i sutra
nadamo se lijepim vijestima i sutra
jos nesto, veliki, veliki plus i pohvale za UO, sto vec sada na polusezoni pregovara s igracima oko produzenja ugovora, a ne kao Azmir, cekao je kraj sezone, vjerovao im na rijec..
ovako se to radi, u toku sezone im ponudis produzenje ugovora, ako prihvate, super, ako ne, ponudis im ponovo na kraju sezone.. zbog ovoga sam kritikovao Azmira, a sada hvalim ovaj UO
ovako se to radi, u toku sezone im ponudis produzenje ugovora, ako prihvate, super, ako ne, ponudis im ponovo na kraju sezone.. zbog ovoga sam kritikovao Azmira, a sada hvalim ovaj UO
Sta rece target puna rubrika odlazaka, bgm danas pozitivne vijesti od nove uprave, a evo i klubska stranica aktivna pravo i blagovremeno
Teku med i mlijeko Jalom i Solinom,sada gledam sa terase,frapiran sam.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
. .što se tiče klubske stranice, očekujem svježije vijesti iz omladinskog pogona sa dosta fotografija i informacija o takmičenjima, turnirima sa izjavama trenera i omladinaca o dojmovima. . .O prvom timu da i ne pričam
Ha, pa kako produzise ugovor ako plata nisu primili?
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
mazohistiRimes87 je napisao/la:Ha, pa kako produzise ugovor ako plata nisu primili?
Nad tobom sunce najljepše sja
Nesto sam optimista da Krpa i Ordaga nece otici do kraja sezone
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Nece. ...emirzlaTu je napisao/la:Nesto sam optimista da Krpa i Ordaga nece otici do kraja sezone
Ordagic bi trebao sutra produziti ako sve bude po planu.
Vjeruj da molim boga da im prodje taj zakon i da nam "smanje"dug i povecaju rok otplate.
Fala bogu nemamo puno duga van reprograma (ne spominjite opet Husica svega ti
"Modra boja,na bijelome platnu,
Koji broj ce Kostic nositi u Zelji? Je li vec izabrao ili ce mu Benjo i Omanic odabrati, naravno u kooperaciji sa Zulicem?
Sada treba nafurati Senada da im ukrade Stevanovica i one pare sto su isprosili.
Kradi Senade od sirotinje, nije da nisi navikao.
Sada treba nafurati Senada da im ukrade Stevanovica i one pare sto su isprosili.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
To solinas, pisem ovo od odlaska Husicasolinas je napisao/la:Nece. ...emirzlaTu je napisao/la:Nesto sam optimista da Krpa i Ordaga nece otici do kraja sezone
Ordagic bi trebao sutra produziti ako sve bude po planu.
Vjeruj da molim boga da im prodje taj zakon i da nam "smanje"dug i povecaju rok otplate.
Fala bogu nemamo puno duga van reprograma (ne spominjite opet Husica svega ti)i ukoliko to rjese sa reprogramom na konju smo.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 20 dec 2016, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Probisvjet
- Kontakt:
carapa je napisao/la:Koji broj ce Kostic nositi u Zelji? Je li vec izabrao ili ce mu Benjo i Omanic odabrati, naravno u kooperaciji sa Zulicem?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Posto me @Sars prozivas da ti odgovorim drago mi je da su mu isplatili i da su Deling i Alic dali pare a uskoro i Nerko, vidjecemo dokle ce ta ljubav da traje zivjela Sloboda.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
ovo mi se svidja sto je solinas napisao
cijenimo i postujemo sto je Azmir uradio, al covjek vise nije tu i nema potrebe da se spominje
posvetimo se desavanjima u klubu i novom precjedniku, UO, pa sve po zaslugama, il pohvale il kritike
cijenimo i postujemo sto je Azmir uradio, al covjek vise nije tu i nema potrebe da se spominje
posvetimo se desavanjima u klubu i novom precjedniku, UO, pa sve po zaslugama, il pohvale il kritike
:rol: :rol: :rol:carapa je napisao/la:Kradi Senade od sirotinje, nije da nisi navikao.
Probisvjet je napisao/la:carapa je napisao/la:Koji broj ce Kostic nositi u Zelji? Je li vec izabrao ili ce mu Benjo i Omanic odabrati, naravno u kooperaciji sa Zulicem?
Kradi Senade od sirotinje, nije da nisi navikao.![]()
![]()
![]()
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.