FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 21 dec 2014, 22:29

Pa jarane hajmo realno da nije bilo penala ne bi ni uzeli jbg. Mislim da ce on sad raditi na igri protiv bunkera i mislim da ce ista biti puno laksa sa Benkom. Pa ne mozes kroz sredinu napadati a tu 8 ljudi. Koliko je samo suteva izblokirano :hmmmmm: :hmmmmm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 21 dec 2014, 22:39

Sto se tice Mehe, stvarno sve pohvale za dosad uradjeno. Takticki je radio sve kako treba, e sad cemo da vidimo kako fizicki priprema ekipu. To mu je po meni veliki ispit. Poznato je da u nasoj ligi fizika igra haman najjacu ulogu, ekipa koja je fizicki pripremljena kako treba automatski je oziljan konkurent za najvisi plasman. Seferovic je na usavrsavanjima stalno, uci, prati te neke savremene metode, tako da se nadam da ce njih dvojica to odradit kako treba, uostalom vidjet cemo. Nakon toga, sto se mene tice moze neka cjelokupna ocjena Mehinog rada.
since 1973

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 21 dec 2014, 23:32

Sabinho je napisao/la:Pa jarane hajmo realno da nije bilo penala ne bi ni uzeli jbg. Mislim da ce on sad raditi na igri protiv bunkera i mislim da ce ista biti puno laksa sa Benkom. Pa ne mozes kroz sredinu napadati a tu 8 ljudi. Koliko je samo suteva izblokirano :hmmmmm: :hmmmmm:
ja mislim da je nama vise saveznik bio odron od teren, nego taj bunker
Al u nastavku sezone u 90 %utakmica gostujucih nas ovo isto ceka, zato napasti sa 3 spica odmah zavaliti koji pa nek se brane.

Gledao sam Benku na treningu vise puta, taj lik ne bira mjesto odakle puca vjeruj, 20-30 metara svaka puna ubija, sa njim ce biti dosta lakse

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 dec 2014, 23:39

aS_Roma je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Pa jarane hajmo realno da nije bilo penala ne bi ni uzeli jbg. Mislim da ce on sad raditi na igri protiv bunkera i mislim da ce ista biti puno laksa sa Benkom. Pa ne mozes kroz sredinu napadati a tu 8 ljudi. Koliko je samo suteva izblokirano :hmmmmm: :hmmmmm:
Al u nastavku sezone u 90 %utakmica gostujucih nas ovo isto ceka, zato napasti sa 3 spica odmah zavaliti koji pa nek se brane.

Gledao sam Benku na treningu vise puta, taj lik ne bira mjesto odakle puca vjeruj, 20-30 metara svaka puna ubija, sa njim ce biti dosta lakse
Kako mi je drago ovo cuti za Benku. Tacno sad mi je jos gore docekati kraj ove j.... pauze! Bolje mu je da bude spreman ko Ronaldo koliko ga cekamo i kakva su ocekivanja kod raje. :D
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 dec 2014, 23:40

aS_Roma je napisao/la:

Sigurno da je pun samopouzdanja, tako i treba nema tu previse kombinatorike u zoni suta do 27-30m cim se dodje ili stvori pozicija pali.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 22 dec 2014, 01:07

U sutrašnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza" može saznati ko je najbolji fudbaler jesenjeg dijela Premijer lige u anketi trenera svih 16 klubova.Također, donosimo i pregled najperspektivnijih mladih igrača u elitnom fudbalskom takmičenju u Bosni i Hercegovini
.
Ko bude citao sutra nek podjeli, nesto me bas zanimame ta anketa. ;)
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 22 dec 2014, 01:11

Komsije zanima me da li postoji podatak koliko ce kostati taj kamp na Butmiru, da li je taj podstak uopste pusten u javnost

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 22 dec 2014, 01:34

Znam samo da su pare spremne, a koliko je ne znam. Možda i nije puštena u javnost cifra. Trebali bi u skorije vrijeme početi radovi.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 dec 2014, 04:12

Mehu treba ocjenit tamo u junu mjesecu...I mislim da netreba dizat ni mehu ni Igrace dok nevidimo sta ce bit da nam se neobije oglavu..Kao sto rece Hilmo vec igraci spominju duplu krunu laksi raspored vec je Meho gvardiola a tek smo na pola puta. Svaka utakmica nosi 3 boda mi moramo igrat od utakmice do utakmice a ne gledat 20 utakmica unaprijed..Mislim da je siroki dobra ekipa I da ce bit **** do zadnjeg kola. Misljenja Sam Ako do utakmice sanjima ne budemo bar +1 bod imali dacemo tesko njiha uzet kuci Ako njima bude bod paso (budu bunker igrali) .. A to da ce sve ekipe osim zrinjskog I sirokog igrat bunker Posto vidjelo se da smo u kontrama na jaci u ligi..

Sto se Mehe tice covjek zna da promjeni igracu poziciju, da uradi izmjene na vrijeme, da je disciplina do zadnje sekunde.

Dragomije cut da Leo puca cim dolopte dode nadam se da mu sut nije pileci ko u ostatka ekipe... :D

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 dec 2014, 04:12

Mehu treba ocjenit tamo u junu mjesecu...I mislim da netreba dizat ni mehu ni Igrace dok nevidimo sta ce bit da nam se neobije oglavu..Kao sto rece Hilmo vec igraci spominju duplu krunu laksi raspored vec je Meho gvardiola a tek smo na pola puta. Svaka utakmica nosi 3 boda mi moramo igrat od utakmice do utakmice a ne gledat 20 utakmica unaprijed..Mislim da je siroki dobra ekipa I da ce bit **** do zadnjeg kola. Misljenja Sam Ako do utakmice sanjima ne budemo bar +1 bod imali dacemo tesko njiha uzet kuci Ako njima bude bod paso (budu bunker igrali) .. A to da ce sve ekipe osim zrinjskog I sirokog igrat bunker Posto vidjelo se da smo u kontrama na jaci u ligi..

Sto se Mehe tice covjek zna da promjeni igracu poziciju, da uradi izmjene na vrijeme, da je disciplina do zadnje sekunde.

Dragomije cut da Leo puca cim dolopte dode nadam se da mu sut nije pileci ko u ostatka ekipe... :D

januar071
Kontakt:

Post Postao/la januar071 » 22 dec 2014, 07:38

Golman Slobode Pirić bi mogao biti prvo pojacanje posle Hrutemovića.Po meni super golman,mlad,reprezentivac.Mnogo mi je drazi nego da je došao Kelava.U ovih par dana ce se sve znati ceka odluku arbitrazne komisije.Mislim da cemo sa Pirićem se rijesiti golmanske jedinice za dugo godina.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

od1987sa
Kontakt:

Post Postao/la od1987sa » 22 dec 2014, 08:42

perodeformero je napisao/la:Komsije zanima me da li postoji podatak koliko ce kostati taj kamp na Butmiru, da li je taj podstak uopste pusten u javnost
po projektu 18 miliona maraka.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 22 dec 2014, 08:52

perodeformero je napisao/la:Komsije zanima me da li postoji podatak koliko ce kostati taj kamp na Butmiru, da li je taj podstak uopste pusten u javnost
Ocekuje se da ce u kamp biti ulozeno oko 3 miliona KM, ali u vise faza. Ne odjednom. Ko god navodi neke vece cifre, prica bajke.
Zadnja izmjena: moustapha, dana/u 22 dec 2014, 08:57, ukupno mijenjano 1 put.
#divovi

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 22 dec 2014, 08:54

od1987sa je napisao/la:
po projektu 18 miliona maraka.
Nemoguce, nema sta kostati toliko s obzirom da je zemljiste drzavno i da tamo vec postoji kakva takva infrastruktura

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 22 dec 2014, 09:08

Za 18 miliona mogu napraviti stadion, a ne kamp za treniranje djece...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

od1987sa
Kontakt:

Post Postao/la od1987sa » 22 dec 2014, 09:14

dole postoji ledina od infrastrukture, tereni, klupski hotel, restoran, ambulanta, tribine, mala dvorana, dozvole, radovi nakupi se. :salut:

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 22 dec 2014, 09:19

amstaff je napisao/la:Za 18 miliona mogu napraviti stadion, a ne kamp za treniranje djece...
30 mil KM je kkstala izgradnja Mariborovog stadiona.
Ovih 18 mil KM je sasvim realna vrijednost kada se skonta da ce tu biti 3 terena, hotelaki smjeataj za igrace i akademiju, restoran, teretana, cafe, svlacionice itd...

januar071
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la januar071 » 22 dec 2014, 09:19

Nije to bas kamp za treniranje djece,malo mi to ironicno zvuci,ali dobro.:mrgreen:
Ono u sta se mozeš kladiti da zavrsetkom radova na kampu
,vrijednost istog nece biti manja od vase Grbavice.:lol:

januar071
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la januar071 » 22 dec 2014, 09:22

januar071 je napisao/la:Nije to bas kamp za treniranje djece,malo mi to ironicno zvuci,ali dobro.:mrgreen:Po ugovoru za par godina Sarajevo ce otkupiti zemljiste od drzave.
Ono u sta se mozeš kladiti da zavrsetkom radova na kampu
,vrijednost istog nece biti manja od vase Grbavice.:lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 19FKS46, Lokomotifa, muhamedhulk, stokastoka23, Zeko87 i 38 gostiju.