Lik je prvi put napravio nesto ovako, a vala ima i odvratnijih po Skenderiji za iste pare
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
lafomamone
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa nije ni Adolf Dassler odmah carstvo stvorio, neka je krenulo a to je vaznije od toga sta se kome svidja
Lik je prvi put napravio nesto ovako, a vala ima i odvratnijih po Skenderiji za iste pare
Meni se svidjaju, nema sta.
Valjda ovu selekciju "Avaz Sporta" razvalimo zbog pisanja u istom.
Valjda ovu selekciju "Avaz Sporta" razvalimo zbog pisanja u istom.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
malo liče na bokserske??? nisu mi nešto iskreno, da su starke s grbom prije bi ih uzeoVanBasten je napisao/la:
http://www.fcsarajevo.ba/bs/marketing/u ... -haad/2022" onclick="window.open(this.href);return false;
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
kad na svakakve stvari bacaam pare, halalit cu i za ovo stoju, paaa pronosat malo ebgVanBasten je napisao/la:
http://www.fcsarajevo.ba/bs/marketing/u ... -haad/2022" onclick="window.open(this.href);return false;
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Iskreno rečeno, nisu nešto, ali sviđa mi se ideja i to treba podržati. Ipak je domaće, nadati se da će u budućnosti i dizajn biti bolji i da će biti raznih stvari.
EDIT.
Neko ga je danas pomenuo, a i na temi Tuzlaka se vodi rasprava o golmanu Piriću, kao da bi trebao doći kod nas.
Mi imamo takvog jednog, neiskusnog potencijala, zašto dovoditi još jednog.
Kao što reče kolega @head na temi tuzlaka, nadam se da je ovo samo prodavanje kroz medije.
EDIT.
Neko ga je danas pomenuo, a i na temi Tuzlaka se vodi rasprava o golmanu Piriću, kao da bi trebao doći kod nas.
Kao što reče kolega @head na temi tuzlaka, nadam se da je ovo samo prodavanje kroz medije.
Napravite maxice sa našim grbom.

slazem se i s tobom i head-om... ako se vec ima namjera dovesti golman, onda treba dovesti boljeg golmana od Deje, inace nema smisla da se dovodi Piric i da uzima mjesto malom Plakalu...hilmo je napisao/la:Iskreno rečeno, nisu nešto, ali sviđa mi se ideja i to treba podržati. Ipak je domaće, nadati se da će u budućnosti i dizajn biti bolji i da će biti raznih stvari.
EDIT.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
e djeco draga ..TheHornet je napisao/la:Napravite maxice sa našim grbom.![]()
napravite starke na ovaj fazon ..
O ukusima se ne raspravlja. Svako svoj fazon furaorbit je napisao/la:e djeco draga ..TheHornet je napisao/la:Napravite maxice sa našim grbom.![]()
![]()
napravite starke na ovaj fazon ..
Ma ne treba ni kopirati, nek bude nešto orginalno, domaće.
Ali treba priznati da je i Haad dosta ambiciozan.
Ali treba priznati da je i Haad dosta ambiciozan.
Ja sam samo odgovorio na "maxice" koje ne mogu smisliti očima. BG furka i te gluposti.Head je napisao/la:Ne mozes kopirati proizvod koji je brendiran, valjda to znate...
Nisam ni sugerisao da se kopira nešto nego na koji fazon bi se trebalo probati. Samo prijedlog.
Jel neko slucajno citao printani Avaz danas u vezi one ankete. 
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Mislis ono gdje treneri govore ko im je igrac polusezone? Citao sam ja taj dodatak u avazu danas i Wagner je izabaran za najboljeg igraca. Od nasih Cimirot, Stojcev i Krste su dosta glasova imali..Buzdovan je napisao/la:Jel neko slucajno citao printani Avaz danas u vezi one ankete.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hvala ti to sam trebao.joker90 je napisao/la:Mislis ono gdje treneri govore ko im je igrac polusezone? Citao sam ja taj dodatak u avazu danas i Wagner je izabaran za najboljeg igraca. Od nasih Cimirot, Stojcev i Krste su dosta glasova imali..Buzdovan je napisao/la:Jel neko slucajno citao printani Avaz danas u vezi one ankete.
FC Bayern München - Mia San Mia
- bordoakapitar
Kazu da ima u "avazu" prilog o kampu pa ako neko moze nek' postavi...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- bordoakapitar
Hvala brate!Head je napisao/la: