pa upravo zato. mi ako uzmemo bod širokom mi dobijamo bod a oni gube 2. isto tako s olimpikom, al olimpik i ne smatram ozbiljnim jer ce vremenom opasti. a osim toga vrlo je vjerovatno da ce zrinjski siroki i zeljo biti medju prve 4 ekipe a s obzirom da ce u finalu kupa biti siorki- zrinjski/zeljo, to znaci da ce i 4. pozicija voditi u europu tako da je vrlo moguce da ce i zrinjski i siroki u europuarbitraža je napisao/la:O tome se može razgovarati. To je sada stvar nečijeg mišljenja. Ko će pasti, ko je bolji i slično. Tu ti nikako neću kontrirati, jer poštujem tvoje mišljenje. Evo malo gledam raspored, pa ne vidim baš sjajna gostovanja za vas. Široki, Borac, Željo, Olimpic, Velež.zrinja1905 je napisao/la:zrinjski, olimpik +5arbitraža je napisao/la:Dražesno si to pokušao:). Zaključak, nemaš utakmicu više kući do kraja.
široki +4 ostali nisu blizu
zrinjski kuci igra protiv ekipa iz donjeg dijela uglavnom. i ako sad uzmemo bod na širokom bit ćemo u još boljoj poziciji, a olimpik će ionako pasti
pogledaj raspored pa ces vidjeti da je zrinjski u najboljoj poziciji
Uglavnom, mislim da je sada rano reći da je siguran bilo ko osim Želje i donekle Sarajeva. To je moje mišljenje i mislim da je realno.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
zrinja1905
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
I šta sa ovim voliš provocirati dobrano, samo mi nije jasno koje su ti namjere ja sam siguran da ćeš ti plakati nakon našeg međusobnog sudara tada ćeš vidjeti ko je maestralan evo zadnjih 5 sezona u svim takmičenjima, a ko nije i uopšte ti treba biti jasno nit imaš stida nit srama igrate na stadionu Veleža nigdje vas nije bilo 50 godina i zna se zašto, ali nećemo o tom i ti imaš obraza nekom nešto pisati i držati prodike.bekicamir je napisao/la:Igramo protiv neugodnog protivnika za bh uvijete pogledajte neke od nihovih maestralnih akcija koje su ucinile da ljudi igraju najbolji nogomet u BiH zadnje tri godine od kada je obitelj Osim na celu Zelje i Saveza te divne akcije su im donosile veoma bitne bodove !
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako vas nije stid na dusi nositi izbacivanje iz lige prije par godina Borca i lani Slobode radi vaseg nezalaganja protiv Zepca i Leotara ?!CARSON je napisao/la:Jadu kako te nije stid te gluposti pisati taj isti Amar vas je cekao 45 minuta da se utakmica nastavi.
Što bi mi igrali za bilo koga i za te nabrojane ako su se sami doveli u tu situaciju, aj budi pametan pa stavi prst na glavu i zapitaj se, mi igramo kako se nama ćefne kontaš bolan. ?bekicamir je napisao/la:Kako vas nije stid na dusi nositi izbacivanje iz lige prije par godina Borca i lani Slobode radi vaseg nezalaganja protiv Zepca i Leotara ?!CARSON je napisao/la:Jadu kako te nije stid te gluposti pisati taj isti Amar vas je cekao 45 minuta da se utakmica nastavi.
I šta sa ovim voliš provocirati dobrano, samo mi nije jasno koje su ti namjere ja sam siguran da ćeš ti plakati nakon našeg međusobnog sudara tada ćeš vidjeti ko je maestralan evo zadnjih 5 sezona u svim takmičenjima, a ko nije i uopšte ti treba biti jasno nit imaš stida nit srama igrate na stadionu Veleža nigdje vas nije bilo 50 godina i zna se zašto, ali nećemo o tom i ti imaš obraza nekom nešto pisati i držati prodike.[/quote]
Pogotovo ste mi bili maestralni zadnjih godina u europi,u zadnja cetri izleta od Litexa pa na ovamo od kada harate perfektnim nogometom gol razlika 4 : 29!!!
Pogotovo ste mi bili maestralni zadnjih godina u europi,u zadnja cetri izleta od Litexa pa na ovamo od kada harate perfektnim nogometom gol razlika 4 : 29!!!
Jeste i vi kad izađete jednom u 5 godina odigrate protiv bankarske ekipe dudelanga pravu u prvom pretkolu nabiju ljudi gol razliku na vama za sve koliko mi postojimo i igramo sva takmičenja.bekicamir je napisao/la:I šta sa ovim voliš provocirati dobrano, samo mi nije jasno koje su ti namjere ja sam siguran da ćeš ti plakati nakon našeg međusobnog sudara tada ćeš vidjeti ko je maestralan evo zadnjih 5 sezona u svim takmičenjima, a ko nije i uopšte ti treba biti jasno nit imaš stida nit srama igrate na stadionu Veleža nigdje vas nije bilo 50 godina i zna se zašto, ali nećemo o tom i ti imaš obraza nekom nešto pisati i držati prodike.
Radmilo je napisao/la:Jeste i vi kad izađete jednom u 5 godina odigrate protiv bankarske ekipe dudelanga pravu u prvom pretkolu nabiju ljudi gol razliku na vama za sve koliko mi postojimo i igramo sva takmičenja.bekicamir je napisao/la:I šta sa ovim voliš provocirati dobrano, samo mi nije jasno koje su ti namjere ja sam siguran da ćeš ti plakati nakon našeg međusobnog sudara tada ćeš vidjeti ko je maestralan evo zadnjih 5 sezona u svim takmičenjima, a ko nije i uopšte ti treba biti jasno nit imaš stida nit srama igrate na stadionu Veleža nigdje vas nije bilo 50 godina i zna se zašto, ali nećemo o tom i ti imaš obraza nekom nešto pisati i držati prodike.
Alo 4:29!
Sampioni!
Zrinjski - Dudelange 0:4
Zrinjski - Partizan 1:6
e moj Bekiću, Bekiću... Nemoj se brinuti, ako nam se ćefne prolazimo u finale pomoću penala u 91. minuti
e moj Bekiću, Bekiću... Nemoj se brinuti, ako nam se ćefne prolazimo u finale pomoću penala u 91. minuti
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 05 mar 2013, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Koliko se ja sjecam mi smo izbacili Partizan sa 3:0 i 0:3 !bagrcavi je napisao/la:Zrinjski - Dudelange 0:4
Litex Zeljo 7:0!
kako penal kada vise nema babe da odredjuje tko ce suditi?!
Nema Nyeme,Zebe,Beslije,Kvese...lose vam se pise!
Pekari, apotekari i ljekari vas obrukali i to na "vašem" stadionu
A o Partizanu ne moram ni pričati
U dvije utakmice gol razlika 1:10, sjedi bola' Bekiću i pokrij se po glavi 
Ma babo je glavni opet u savezu, ne boj se ti, opet ćemo pobjediti
Ma babo je glavni opet u savezu, ne boj se ti, opet ćemo pobjediti
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 05 mar 2013, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
bekicamir je napisao/la:Koliko se ja sjecam mi smo izbacili Partizan sa 3:0 i 0:3 !bagrcavi je napisao/la:Zrinjski - Dudelange 0:4
e moj Bekiću, Bekiću... Nemoj se brinuti, ako nam se ćefne prolazimo u finale pomoću penala u 91. minuti![]()
![]()
![]()
Tre penne : Zrinjski 2:9 najveca pobjeda bh prestavnika u europi u povijesti !
-
zrinja1905
- Kontakt:
ma sta ti imas pricat. trener maccabija naredio svojim igracima da vas prestanu trpat jer su vam u po sata uvalali 5 komada!bagrcavi je napisao/la:Pekari, apotekari i ljekari vas obrukali i to na "vašem" stadionuA o Partizanu ne moram ni pričati
U dvije utakmice gol razlika 1:10, sjedi bola' Bekiću i pokrij se po glavi
Sta reci o klubu koji postoji od 2000 godine

Zadnja izmjena: Ado1921, dana/u 05 mar 2013, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
i najveća brukabekicamir je napisao/la:bekicamir je napisao/la:Koliko se ja sjecam mi smo izbacili Partizan sa 3:0 i 0:3 !bagrcavi je napisao/la:Zrinjski - Dudelange 0:4
e moj Bekiću, Bekiću... Nemoj se brinuti, ako nam se ćefne prolazimo u finale pomoću penala u 91. minuti![]()
![]()
![]()
Tre penne : Zrinjski 2:9 najveca pobjeda bh prestavnika u europi u povijesti !
[youtube][/youtube]
@zrinja haj ti prebroj kol'ko utakmica vam je ostalo, nemoj se miješati u razgovore starijih
DRUG NEBI TI PUNCA
- SarajlijaTM
Jel to najbolje sto znas?
- storm_raider
- Kontakt:
Zrinjski i Sloga baš nemaju sreće. Repriza finala iz prošle sezone Željo-Široki.
-
zrinja1905
- Kontakt:
dovoljno da vas i u prvenstvu prestignemobagrcavi je napisao/la:opet se ti guraš međ' odrasle ccczrinja1905 je napisao/la:znaci hrvatsko finale hšk zrinjski - nk siroki
Jesi li izbrojo kol'ko utakmica imate do kraja ?![]()
Imali smo srece, malog selju cemo namlatit i onda hrvatsko finale u kojem cemo oba puta biti na domacem terenu !
Bekicu samo nastavi, danas si u elementu
Bekicu samo nastavi, danas si u elementu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.