AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Katastrofalna igra a teren jos gori
-
kisa nije opravdanje za kolektivnu kurcobolju i amaterske greske 

U ovih 17 minuta, Bologna pored gola zabila još jedan regularan gol koje su sudije poništile i još ljudi stvorili 100% šansu koju su promašili. Uslovi jesu loši ali su loši za obje ekipe a ne samo za Romu..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
-
da, ali ovi iz bologne imaju prednost sto tacno znaju gdje je koja bara na terenu 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
yebote naši isto iz sahare, k'o da nikad kise nisu vidjeli a ovi bolonjini izgledaju kao da se u slobodno vrijeme bave vaterpolom 
yebali smo jeza ovdje ...

yebali smo jeza ovdje ...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma meni ovo nikako nije za igru, al hajd ok nek se igra ako su i konkurenti igrali u ovakvim uslovima ili ce.
embrace the chaos
Da su normalni uslovi Pjanic bi imao vec 2 gola.
Lose lose.
-
realno, i bod je ovdje dobar.
jos jedan penal
cisti penali, i jedan i drugi.
torosidis, naravno
destro vise mrzi romu nego sto voli sam sebe.
jos jedan penal

cisti penali, i jedan i drugi.
torosidis, naravno

Kako je glup
, ja da sam Torosidis sam bi trazio raskid ugovora.

Zadnja izmjena: Denno, dana/u 21 nov 2015, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
cccccccccc kakav bizon.
Joj uslova za igru majko moja
Realan rezultat na kraju,Bologna je zasluzila bod.Tezak teren,gotovo nemoguce bilo igrati bilo sta i samim tim je glupo pisati neke analize.
Odbrana..Ma necu ustvari nista vise pisati o odbrani

Realan rezultat na kraju,Bologna je zasluzila bod.Tezak teren,gotovo nemoguce bilo igrati bilo sta i samim tim je glupo pisati neke analize.
Odbrana..Ma necu ustvari nista vise pisati o odbrani

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Jos 6 mjeseci do kraja sezone, mogao se naci neki termin da se naknadno odigra ova utakmica...ne mogu da shvatim da se svira pocetak utakmice a jasno se vidi da se fudbala ne moze igrati...u 90 min utakmice pas igre nije bilo niti se pas igra mogla uspostaviti...NEVJEROVATNO.
Sreca pa se niko nije povrijedio...kako sada da igraci vrate snagu do Barcelone...izgubili su 2x vise snage u ovoj utkakmici nego u nekoj drugoj koja se igra u normalnim uslovima...
Pjanic - u potpunosti identican penal kao onaj protiv Leverkusena.
Dzeko - dosta mi samouvjereno djeluje s 11m pogotovo ako imamo na umu ranija iskustva s bijele tacke...mirniji sam kada on puca nego Mire.
S obzirom na uslove u kojima su igrali, svi igraci zasluzuju ciste 10-ke osim Torosidisa, on nije ni za Sarajeva a kamoli za Romu!
Sreca pa se niko nije povrijedio...kako sada da igraci vrate snagu do Barcelone...izgubili su 2x vise snage u ovoj utkakmici nego u nekoj drugoj koja se igra u normalnim uslovima...
Pjanic - u potpunosti identican penal kao onaj protiv Leverkusena.
Dzeko - dosta mi samouvjereno djeluje s 11m pogotovo ako imamo na umu ranija iskustva s bijele tacke...mirniji sam kada on puca nego Mire.
S obzirom na uslove u kojima su igrali, svi igraci zasluzuju ciste 10-ke osim Torosidisa, on nije ni za Sarajeva a kamoli za Romu!
Eto Djubrentusa, kako smo krenuli, pojest ce nas..

^^ Ako ne zna mahala, nisi ni j**o.. ^^
Nek nas pojedu kad imamo gubitnicki mentalitet. Imas 2:1 igraca vise i sve to prokockas.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
igrac manje? ovu utakmicu?
bologna je zavrsila tekmu s 11 igraca ako se ne varam, iako je mirante trebao biti iskljucen jer je hladno igrao rukom 30 metara od gola. dodajte tome da smo propustili tri slobodnjaka, par odlicnih prilika i to bi opet uz dva opravdano dosudjena penala bilo dovoljno da uzmemo sva 3 boda da odbrana nema konstantnu potrebu za retardiranim reakcijama prilikom najjednostavnijih situacija kao sto su blokiranje ili izbijanje lopte. ovako mozemo samo biti zadovoljni bodom jer nismo mogli igrati svoju igru i trebamo biti sretni zbog cinjenice da niko nije stradao jer teren i igra je bila zrela za takvo nesto. naravno, svaka cast i bologni jer su odigrali savrsen pocetak utakmice kada se nasi nisu nikako mogli snaci na terenu i definitivno su zasluzeno uzeli bod. no, treba biti realan pa reci kako ovi vremenski uslovi uvijek idu na ruku tj na nogu autsajdera.

bologna je zavrsila tekmu s 11 igraca ako se ne varam, iako je mirante trebao biti iskljucen jer je hladno igrao rukom 30 metara od gola. dodajte tome da smo propustili tri slobodnjaka, par odlicnih prilika i to bi opet uz dva opravdano dosudjena penala bilo dovoljno da uzmemo sva 3 boda da odbrana nema konstantnu potrebu za retardiranim reakcijama prilikom najjednostavnijih situacija kao sto su blokiranje ili izbijanje lopte. ovako mozemo samo biti zadovoljni bodom jer nismo mogli igrati svoju igru i trebamo biti sretni zbog cinjenice da niko nije stradao jer teren i igra je bila zrela za takvo nesto. naravno, svaka cast i bologni jer su odigrali savrsen pocetak utakmice kada se nasi nisu nikako mogli snaci na terenu i definitivno su zasluzeno uzeli bod. no, treba biti realan pa reci kako ovi vremenski uslovi uvijek idu na ruku tj na nogu autsajdera.

Oci su me izdale yebiga
Al opet morali smo ovo dobiti.Bolonja je ocajna ekipa.Juve dosao na -6 a Napoli igra odlicno.Odbrana se mora popraviti ili cemo se tesko boriti do kraja sezone za skudeto.

Al opet morali smo ovo dobiti.Bolonja je ocajna ekipa.Juve dosao na -6 a Napoli igra odlicno.Odbrana se mora popraviti ili cemo se tesko boriti do kraja sezone za skudeto.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.