Pa savez radi reflektore i na Koševu. Ima projekt saveza, klubova i lokalnih zajednica. Novac ce dobiti jos i Zrinjski, Rudar, Zvijezda, Mladost DK, Velez, Krupa... Radnik je isto dobio al nesto se oni bore oko projektne dokumentacije. Zeljo je dobio prije one tekme sa Belgijom.Tako da od iduce sezone svi moraju imati tj od 19/20 a u toku godinu dana su svi duzni napraviti.Raonffa je napisao/la:Ma i to za reflektore je odgođeno za iduću sezonu (19/20) koliko znam, hoće im klinac Krupa, Vitez, Mladost ili Radnik sami sobom napraviti reflektore. Bez pomoći Saveza nema od tog ništa, a Savez može (odnosno hoće) pomoći jednom klubu u par godina i to je to.
Odgodiće oni to i do 20/21... Kod nas je sve nakaradno.hlive je napisao/la:Pa savez radi reflektore i na Koševu. Ima projekt saveza, klubova i lokalnih zajednica. Novac ce dobiti jos i Zrinjski, Rudar, Zvijezda, Mladost DK, Velez, Krupa... Radnik je isto dobio al nesto se oni bore oko projektne dokumentacije. Zeljo je dobio prije one tekme sa Belgijom.Tako da od iduce sezone svi moraju imati tj od 19/20 a u toku godinu dana su svi duzni napraviti.Raonffa je napisao/la:Ma i to za reflektore je odgođeno za iduću sezonu (19/20) koliko znam, hoće im klinac Krupa, Vitez, Mladost ili Radnik sami sobom napraviti reflektore. Bez pomoći Saveza nema od tog ništa, a Savez može (odnosno hoće) pomoći jednom klubu u par godina i to je to.
E ako će im Savez dati pare i ako je to njihov projekat, to je druga stvar.hlive je napisao/la:Pa savez radi reflektore i na Koševu. Ima projekt saveza, klubova i lokalnih zajednica. Novac ce dobiti jos i Zrinjski, Rudar, Zvijezda, Mladost DK, Velez, Krupa... Radnik je isto dobio al nesto se oni bore oko projektne dokumentacije. Zeljo je dobio prije one tekme sa Belgijom.Tako da od iduce sezone svi moraju imati tj od 19/20 a u toku godinu dana su svi duzni napraviti.Raonffa je napisao/la:Ma i to za reflektore je odgođeno za iduću sezonu (19/20) koliko znam, hoće im klinac Krupa, Vitez, Mladost ili Radnik sami sobom napraviti reflektore. Bez pomoći Saveza nema od tog ništa, a Savez može (odnosno hoće) pomoći jednom klubu u par godina i to je to.
Tocno 30%.. Ostalo moraju klub i lokalna zajednica al da ne pristanes ne mozes dobiti sredstva. I tako i tako ih moras staviti onda je bolje ici uz pomoc saveza i odbiti troskove cca 250 000 KM..AnelZ je napisao/la:Savez ce obezbjediti u svom trosku rasvjetna tijela sto je, rekao bi, otprilike 50% investicije
Sta ce grijaci terena u Italiji, Spaniji, Portugalu, Grckoj, Tuskoj.... tamo su minusi prava rijetskost, to si vjerovatno pogresno razumio ili je neki portal objavio laznu vijest u vezi togahlive je napisao/la:Tocno 30%.. Ostalo moraju klub i lokalna zajednica al da ne pristanes ne mozes dobiti sredstva. I tako i tako ih moras staviti onda je bolje ici uz pomoc saveza i odbiti troskove cca 250 000 KM..AnelZ je napisao/la:Savez ce obezbjediti u svom trosku rasvjetna tijela sto je, rekao bi, otprilike 50% investicije
Inace sto se tice stadiona dolazi dio izmjena za cat3 tako da svi stadion pored nekih sitnijih detalja, da bi imali cat3, moraju imat brojace i grijanje terena

Nisam čitao na portalu pa da pišem ovdje. Gledao sam dokument novi. Ja sam samo rekao šta je uvjet budući da se tiče bh klubova, šta nas briga za Italiju, Španjolsku ili Portugal. Je li činjenica da recimo Želji trebaju? Oni su uvjet u trećoj kategoriji iako vjerojatno postoje iznimke i područja gdje neće biti uvjet.winer007 je napisao/la:Sta ce grijaci terena u Italiji, Spaniji, Portugalu, Grckoj, Tuskoj.... tamo su minusi prava rijetskost, to si vjerovatno pogresno razumio ili je neki portal objavio laznu vijest u vezi togahlive je napisao/la:Tocno 30%.. Ostalo moraju klub i lokalna zajednica al da ne pristanes ne mozes dobiti sredstva. I tako i tako ih moras staviti onda je bolje ici uz pomoc saveza i odbiti troskove cca 250 000 KM..AnelZ je napisao/la:Savez ce obezbjediti u svom trosku rasvjetna tijela sto je, rekao bi, otprilike 50% investicije
Inace sto se tice stadiona dolazi dio izmjena za cat3 tako da svi stadion pored nekih sitnijih detalja, da bi imali cat3, moraju imat brojace i grijanje terena
Pa ako UEFA kaze da ih moramo imati trebat cemo uraditi. Pored toga svakako treba rijesiti brojace i sustav ulaska publike i aktivne kontrole popunjavanja kapaciteta.brigsiroki je napisao/la: I šta sad to znači,da pecara nema više cat3, jer koliko znam nemamo grijače ????čak ni koševo onda neće imati cat3
Vjerojatno UEFA vidi neku potrebu a oni potavljaju pravilaAnelZ je napisao/la:Ja iskreno ne vidim potrebu za trecu kategoriju da posjeduje grijace. Treca kategorija nije dovoljna za grupne faze, dok kvalifikacije se igraju tokom ljeta. Treba ostaviti cetvrta kategorija + svaki stadion gdje reprezentacija igra izmedju oktobra/novembar-mart/aprila da mora imati grijace.
Cat 3 za terenavenija je napisao/la:Postavi dokument da vidimo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.