Kako to misliš "čeka vas"? Pa ne ide maloumni Merak na utakmice, vidiš da je i sam napisao "ah Manijaci šta radite'', a ne "ah Manijaci šta radimo". On će, po običaju, s nama na forumu ispratiti dešavanja.boki86 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 11:37Ceka vas odmaraliste na autoputu, ponesite i rekvizite da ovjekovjecite momenat fotkomMeraak1921 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 11:02Za dan se popunio broj, nema vise mjesta ..
Ah Manijaci sta radite..![]()
![]()
![]()
Željo je tad bio bolji, i zasluženo slavio, nema drugog argumenta. Poslije te utakmice, ni mi ni oni više nismo pružili takve partije, mi smo proigrali, oni u slobodnom padu. Isto kao da porediš vas i Slogu koja vas je dobila na Koševu, možete igrati narednih 5 dana 5 utakmica na Koševu sa njima, i neće vas dobiti. Ako su vas dobili tada, jel to automatski znači da su bolji od vas?Miljacka je napisao/la: ↑10 nov 2023, 10:59Pa kako vas dobiše onda, ako je baš toliko velika razlika, kako tvrdiš?letsgofighter je napisao/la: ↑10 nov 2023, 10:57Bilo kako bilo, ti nađi da je od kada postoji ovaj forum bilo ko iz BL kmečao, i nakon osvojenih titula i nakon izbacivanja....neka daju 5 komada ako su bolji, ali kao što neko u par postova prije napisa, velika je razlika u kvalitetu između Borca i Želje trenutno...
Pa dobila nas je Sloga i na Koševu ove sezoneAvantiBL je napisao/la: ↑10 nov 2023, 12:17Željo je tad bio bolji, i zasluženo slavio, nema drugog argumenta. Poslije te utakmice, ni mi ni oni više nismo pružili takve partije, mi smo proigrali, oni u slobodnom padu. Isto kao da porediš vas i Slogu koja vas je dobila na Koševu, možete igrati narednih 5 dana 5 utakmica na Koševu sa njima, i neće vas dobiti. Ako su vas dobili tada, jel to automatski znači da su bolji od vas?Miljacka je napisao/la: ↑10 nov 2023, 10:59Pa kako vas dobiše onda, ako je baš toliko velika razlika, kako tvrdiš?letsgofighter je napisao/la: ↑10 nov 2023, 10:57
Bilo kako bilo, ti nađi da je od kada postoji ovaj forum bilo ko iz BL kmečao, i nakon osvojenih titula i nakon izbacivanja....neka daju 5 komada ako su bolji, ali kao što neko u par postova prije napisa, velika je razlika u kvalitetu između Borca i Želje trenutno...
To ti je nemoć jer ne postoji drugi način da artikulišu svoju misao. Pogledaš ovaj forum, malo odeš na društvene mreže i shvatiš u kakvom smo problemu kao nacija.
Mislim da je Merak bio na derbijuMiljacka je napisao/la: ↑10 nov 2023, 12:16Kako to misliš "čeka vas"? Pa ne ide maloumni Merak na utakmice, vidiš da je i sam napisao "ah Manijaci šta radite'', a ne "ah Manijaci šta radimo". On će, po običaju, s nama na forumu ispratiti dešavanja.boki86 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 11:37Ceka vas odmaraliste na autoputu, ponesite i rekvizite da ovjekovjecite momenat fotkomMeraak1921 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 11:02Za dan se popunio broj, nema vise mjesta ..
![]()
![]()
ogadili momku fudbal. Budi siguran da se nece vise zayebatiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 nov 2023, 12:34Mislim da je Merak bio na derbijuza razliku od tetrijeba kontrasvih koji je citav jesenji dio ispratio na forumu
![]()
Sjeti se koliko je skakao od sreće kad je izganjao karte za derbi na Koševu.Miljacka je napisao/la: ↑10 nov 2023, 12:16Kako to misliš "čeka vas"? Pa ne ide maloumni Merak na utakmice, vidiš da je i sam napisao "ah Manijaci šta radite'', a ne "ah Manijaci šta radimo". On će, po običaju, s nama na forumu ispratiti dešavanja.boki86 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 11:37Ceka vas odmaraliste na autoputu, ponesite i rekvizite da ovjekovjecite momenat fotkomMeraak1921 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 11:02Za dan se popunio broj, nema vise mjesta ..
![]()
![]()
Jeste ali je bar unio baklju obukao crno i devedeset minuta bio ono o cemu sanjaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 nov 2023, 12:35
ogadili momku fudbal. Budi siguran da se nece vise zayebati![]()
![]()
Pa ja za ovu sezonu i pričamMiljacka je napisao/la: ↑10 nov 2023, 12:18Pa dobila nas je Sloga i na Koševu ove sezoneEdit: Zašto nas ne bi opet dobili? Ne možemo to znati nikako.
Kolega ti je gore napisao kako je velika razlika između vas i željezničara, a ja ne mislim baš da je toliko velika. Jeste vi bolji, ali ne treba pretjerivati.![]()
Tebra, nigdje nisam napisao da je željezničar bolji od vas.AvantiBL je napisao/la: ↑10 nov 2023, 13:00Pa ja za ovu sezonu i pričamMiljacka je napisao/la: ↑10 nov 2023, 12:18Pa dobila nas je Sloga i na Koševu ove sezoneEdit: Zašto nas ne bi opet dobili? Ne možemo to znati nikako.
Kolega ti je gore napisao kako je velika razlika između vas i željezničara, a ja ne mislim baš da je toliko velika. Jeste vi bolji, ali ne treba pretjerivati.![]()
Moja poenta je bila da ne mora značiti automatski da su kvalitetniji od vas, jer su vas pobjedili
isto tako i željo od nas, ako nas je jednom dobio, ne znači da je bolji... Ako ćemo u detalje, za mene, u startnih 11, Borac ima bar 8 kvalitetnijih od želje..
Nije ga dugo bilo.HordasOdMalena je napisao/la: ↑10 nov 2023, 12:36Sjeti se koliko je skakao od sreće kad je izganjao karte za derbi na Koševu.![]()
To je doživljaj.
Jaki ste po lijevoj strani, a sreca nasa pa vas Peljto sjebao na kosevu, pa onog navijenog zvrka kartinira. Barem tu necete biti dominantniji, a da ste igracki jaci, priznajem. Prvu smo vas posteno pobijedili. Prije svega sto vam je trener ziheras strogi, a mi u hajpu bili.AvantiBL je napisao/la: ↑10 nov 2023, 13:00Pa ja za ovu sezonu i pričamMiljacka je napisao/la: ↑10 nov 2023, 12:18Pa dobila nas je Sloga i na Koševu ove sezoneEdit: Zašto nas ne bi opet dobili? Ne možemo to znati nikako.
Moja poenta je bila da ne mora značiti automatski da su kvalitetniji od vas, jer su vas pobjedili
isto tako i željo od nas, ako nas je jednom dobio, ne znači da je bolji... Ako ćemo u detalje, za mene, u startnih 11, Borac ima bar 8 kvalitetnijih od želje..
Neka, nemoj se griješiti. Mali je retardiran, za očekivati je da mu je doživljaj.HordasOdMalena je napisao/la: ↑10 nov 2023, 12:36Sjeti se koliko je skakao od sreće kad je izganjao karte za derbi na Koševu.![]()
To je doživljaj.
Desno Kvržić ili Jurilj na beku, naprijed nadam se Kulašin, lijevo Subić na beku, naprijed Kortez, ne znaš sa koje strane više prijeti opasnostTifo je napisao/la: ↑10 nov 2023, 13:16Jaki ste po lijevoj strani, a sreca nasa pa vas Peljto sjebao na kosevu, pa onog navijenog zvrka kartinira. Barem tu necete biti dominantniji, a da ste igracki jaci, priznajem. Prvu smo vas posteno pobijedili. Prije svega sto vam je trener ziheras strogi, a mi u hajpu bili.AvantiBL je napisao/la: ↑10 nov 2023, 13:00Pa ja za ovu sezonu i pričamMiljacka je napisao/la: ↑10 nov 2023, 12:18Pa dobila nas je Sloga i na Koševu ove sezoneEdit: Zašto nas ne bi opet dobili? Ne možemo to znati nikako.
Sudija vam je navlacio od 60minute, al bezuspijesno, dok ce sad biti od pocetka svaki kontakt prekrsaj za vas, a zuti cemo fasovat u 5min.
Raduje me što se još uvijek nadate tituli. Biće slađe kasnije.
Jaki ste, priznajem, al po mom vidjenju, tu je Grahovac glavni kotac, njega treba polomit!AvantiBL je napisao/la: ↑10 nov 2023, 13:23Desno Kvržić ili Jurilj na beku, naprijed nadam se Kulašin, lijevo Subić na beku, naprijed Kortez, ne znaš sa koje strane više prijeti opasnostTifo je napisao/la: ↑10 nov 2023, 13:16Jaki ste po lijevoj strani, a sreca nasa pa vas Peljto sjebao na kosevu, pa onog navijenog zvrka kartinira. Barem tu necete biti dominantniji, a da ste igracki jaci, priznajem. Prvu smo vas posteno pobijedili. Prije svega sto vam je trener ziheras strogi, a mi u hajpu bili.AvantiBL je napisao/la: ↑10 nov 2023, 13:00
Pa ja za ovu sezonu i pričamMoja poenta je bila da ne mora značiti automatski da su kvalitetniji od vas, jer su vas pobjedili
Sudija vam je navlacio od 60minute, al bezuspijesno, dok ce sad biti od pocetka svaki kontakt prekrsaj za vas, a zuti cemo fasovat u 5min.![]()
Trenutno korisnika/ca: Balorda, kontra, Skojevska, zeljovolimte i 38 gostiju.