Elita :ugeek:Thunder93 je napisao/la:pa kakva je to matura bola hahaha čuj Džej, nama Amna keskin pjevala i to prije ZMBT hahahaQUARTERBACK je napisao/la:Joj ko li ce pjevati na maturi, samo da ne bude Koke, ranit cu il sebe il njega, nesto cu uraditi.![]()
jes mi frajer odbojan nevjerovatno, mislim da ce biti Koke sto je katastrofa, volio bih da bude Kemo Hasic, a maximalno prizeljkujem Dzeja.![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nama ako Almir Delić zapjeva bit će vrhunac kuknjava
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahahaha pa brate ne znam prošle godine je na bazenima bio dzej, ako bude i ove, bice havarija, samo da koke ne bude neka budu i amna keskin i ilijas gadzo u duetu ako treba samo da koke ne pjeva et 
zamisli pedja medenica bude tu noc u sarajevu gostovao aaaaaa
:zvijezde:
zamisli pedja medenica bude tu noc u sarajevu gostovao aaaaaa
I tako dođeš mi u san :đejesmajlispivom:QUARTERBACK je napisao/la:hahahaha pa brate ne znam prošle godine je na bazenima bio dzej, ako bude i ove, bice havarija, samo da koke ne bude neka budu i amna keskin i ilijas gadzo u duetu ako treba samo da koke ne pjeva et
zamisli pedja medenica bude tu noc u sarajevu gostovao aaaaaa:zvijezde:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Imaaaaam ljubaav, ali kome da joj dam :dajsmajlisviskijem:Kawhi je napisao/la:I tako dođeš mi u san :đejesmajlispivom:QUARTERBACK je napisao/la:hahahaha pa brate ne znam prošle godine je na bazenima bio dzej, ako bude i ove, bice havarija, samo da koke ne bude neka budu i amna keskin i ilijas gadzo u duetu ako treba samo da koke ne pjeva et
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e ovu ne znate..Dex je napisao/la:Imaaaaam ljubaav, ali kome da joj dam :dajsmajlisviskijem:Kawhi je napisao/la:I tako dođeš mi u san :đejesmajlispivom:QUARTERBACK je napisao/la:hahahaha pa brate ne znam prošle godine je na bazenima bio dzej, ako bude i ove, bice havarija, samo da koke ne bude neka budu i amna keskin i ilijas gadzo u duetu ako treba samo da koke ne pjeva et
a ti idiii ne okreciii seeee, suzu pustiiii da svi videeee da si zaplakalaaa...
I da me neko pita za život moj, ja bih ga vrlo rado poklonio njojQUARTERBACK je napisao/la:e ovu ne znate..Dex je napisao/la:Imaaaaam ljubaav, ali kome da joj dam :dajsmajlisviskijem:Kawhi je napisao/la: I tako dođeš mi u san :đejesmajlispivom:
a ti idiii ne okreciii seeee, suzu pustiiii da svi videeee da si zaplakalaaa...
Nego maturanti, hoće li biti kakvih velepodaja sa starijim maloljetnicama ili mlađim punoljetnicama?

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
pa dobro sad... godine nisu mjerilo zrelosti, a Boga mi ni izgledaDex je napisao/la:Mlađim punoljetnicama prije
Klopp for the kop!
Kad 99 godišta izgledom pokore 95, kud ćeš daljeThunder93 je napisao/la:pa dobro sad... godine nisu mjerilo zrelosti, a Boga mi ni izgledaDex je napisao/la:Mlađim punoljetnicama prije
Džehenem ne gine, a ni pakaoDex je napisao/la:Kad 99 godišta izgledom pokore 95, kud ćeš daljeThunder93 je napisao/la:pa dobro sad... godine nisu mjerilo zrelosti, a Boga mi ni izgledaDex je napisao/la:Mlađim punoljetnicama prije
Klopp for the kop!
- hule_barca
- Kontakt:
Ne znam gdje da pitam, ali evo ovdje ću. Imam (barem mislim) problem. Na lijevom testisu mi se pojavila kao neka bubuljica, ali nije klasična, već je malo veća i malo je pocrnila kao kakva masnica. E danas ja to pogledam malo stisnem kad poče krv izlaziti, ali izašla je u početku kao prljava krv (ona crna znate kako izgleda). Guglao sam, ali nisam našao ništa isto. Svi su imali običnu bubuljicu pa bijelo izađe. Brine me zbog ove prljave krvi. E sad jedino što mi pada na pamet jeste da sam prije nekih 3 sedmice uređivao sve to. Da li je moguće da je do bica koji sam prije toga koristio na bradu pa je došlo do neke prljavštine, jer prije toga je sve bilo normalno.
Mes Que Un Club
- Cautinho
- Kontakt:
Brate,kao prvo,nije ti ovo mjesto za pitati takvih stvari.
Kao drugo,po meni je to dovoljno ozbiljno da odeš u bolnicu ili doktoru i vidiš sa stručnim licima.
Nadam se da nije ništa opasno.
Kao drugo,po meni je to dovoljno ozbiljno da odeš u bolnicu ili doktoru i vidiš sa stručnim licima.
Nadam se da nije ništa opasno.
Keep walking.
dok si uredjivao moguce da si zakacio kakvu manju bubuljicu bicem, ako si vec proguglao i nisi nasao odgovor, moj savjet ti je doktor.hule_barca je napisao/la:Ne znam gdje da pitam, ali evo ovdje ću. Imam (barem mislim) problem. Na lijevom testisu mi se pojavila kao neka bubuljica, ali nije klasična, već je malo veća i malo je pocrnila kao kakva masnica. E danas ja to pogledam malo stisnem kad poče krv izlaziti, ali izašla je u početku kao prljava krv (ona crna znate kako izgleda). Guglao sam, ali nisam našao ništa isto. Svi su imali običnu bubuljicu pa bijelo izađe. Brine me zbog ove prljave krvi. E sad jedino što mi pada na pamet jeste da sam prije nekih 3 sedmice uređivao sve to. Da li je moguće da je do bica koji sam prije toga koristio na bradu pa je došlo do neke prljavštine, jer prije toga je sve bilo normalno.
Tek ašk Galatasaray!
- hule_barca
- Kontakt:
Najpametnije ti je otić stručnom licu, osim ako ovdje ima kakav doktor
i am never gonna be good enough for you 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 122 gosta.