FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeba samo igrao, ostalo 0. Stanic, Colic, Cutuk noga. Bogicevicu hvala za sve ali i njemu je vrijeme da potrazi novi klub. Treba nam jaca klupa.
NO PYRO NO PARTY
Bogicevic je puno toga uradio da bi mu rekli da trazi novi klubBuu je napisao/la:Zeba samo igrao, ostalo 0. Stanic, Colic, Cutuk noga. Bogicevicu hvala za sve ali i njemu je vrijeme da potrazi novi klub. Treba nam jaca klupa.

Treba njega kako dovest ima tih auta koliko hocesfanatic1991 je napisao/la:ma ovaj prejebo delapa xDhamzaTM87 je napisao/la:Ljubo Baranin alias Rory Delap

A dresovi nisu ni za dupe obrisat, do sad nisam vidio gore.
Em su grdni em ljubicasti, jos grb na pupku haman.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
I za to je bio placen. Ove sezone dosta grijesi i nazalost njegove greske budu kobne za nas. Bolje se rijesiti takvog igraca i dovesti nekog boljeg, mladjeg i brzeg.arelinho je napisao/la:Bogicevic je puno toga uradio da bi mu rekli da trazi novi klubBuu je napisao/la:Zeba samo igrao, ostalo 0. Stanic, Colic, Cutuk noga. Bogicevicu hvala za sve ali i njemu je vrijeme da potrazi novi klub. Treba nam jaca klupa.
NO PYRO NO PARTY
Sigurno smo gledali razlicite utakmice. Sta je Zeba uradio. Imao jedno 12 kornera od toga 10 da Bog mili sacuva, imao jedno 20 pokusaja da centrira od kojih je pola zavrsilo nebu pod oblake ili u golman. Izgubio jedno 10 lopti. Sta je uradio jos ?Buu je napisao/la:Zeba samo igrao, ostalo 0. Stanic, Colic, Cutuk noga. Bogicevicu hvala za sve ali i njemu je vrijeme da potrazi novi klub. Treba nam jaca klupa.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Pa on je barem nesto uradio ovi ostali nisu nista.Paranoja je napisao/la:Sigurno smo gledali razlicite utakmice. Sta je Zeba uradio. Imao jedno 12 kornera od toga 10 da Bog mili sacuva, imao jedno 20 pokusaja da centrira od kojih je pola zavrsilo nebu pod oblake ili u golman. Izgubio jedno 10 lopti. Sta je uradio jos ?Buu je napisao/la:Zeba samo igrao, ostalo 0. Stanic, Colic, Cutuk noga. Bogicevicu hvala za sve ali i njemu je vrijeme da potrazi novi klub. Treba nam jaca klupa.
NO PYRO NO PARTY
Paranoja poznat kao insajder i veliki pozanavatelj igre koja se zove fudbal.Paranoja je napisao/la:Sigurno smo gledali razlicite utakmice. Sta je Zeba uradio. Imao jedno 12 kornera od toga 10 da Bog mili sacuva, imao jedno 20 pokusaja da centrira od kojih je pola zavrsilo nebu pod oblake ili u golman. Izgubio jedno 10 lopti. Sta je uradio jos ?Buu je napisao/la:Zeba samo igrao, ostalo 0. Stanic, Colic, Cutuk noga. Bogicevicu hvala za sve ali i njemu je vrijeme da potrazi novi klub. Treba nam jaca klupa.
DRUG NEBI TI PUNCA
E @Paranoja, ko je to osim Zebe ista uradio? Kad je god kod njega bila lopta, uvijek je bilo opasno, jedino je on znao loptu donijet do šesnesterca, a na kraju je i asistirao za gol Brkovića. Počni malo GLEDAT utakmice!
Inače, naši igrali bez puno volje. Jamak pokazao da nije zaboravio igrat i dobro će nam doć njegov povratak, uz Zebu najkonkretniji. Ostali ništa specijalno i tako. Da su reprezentativci bili tu i da su se naši borili koliko i domaćini ovo bi bila lagana pobjeda, ovako "samo" remi.
Par puta sam se naježio na navijanje u Pazaru, samo se bojim da ćemo biti kažnjeni zbog "volim te Bosno" i drugih patriotskih pjesama, eno Šipovac u saradnji sa čelnim ljudima Slavije već sastavlja prijavu.
Inače, naši igrali bez puno volje. Jamak pokazao da nije zaboravio igrat i dobro će nam doć njegov povratak, uz Zebu najkonkretniji. Ostali ništa specijalno i tako. Da su reprezentativci bili tu i da su se naši borili koliko i domaćini ovo bi bila lagana pobjeda, ovako "samo" remi.
Par puta sam se naježio na navijanje u Pazaru, samo se bojim da ćemo biti kažnjeni zbog "volim te Bosno" i drugih patriotskih pjesama, eno Šipovac u saradnji sa čelnim ljudima Slavije već sastavlja prijavu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
prema njihovoj stranici stadion prima 12000 (sa stajacim mjestima). Kazu kada se zavrsi stadion (valjda misle na juznu tribinu) primace 15000 i stavit ce reflektore.DzoleZeljo je napisao/la:Ovaj stadion je kao roden za nas... Samo ga natkriti, ostaviti mogucnosti za kasnije prosirenje ako bude potrebe i ono najbitnje da bi uvijek bio pun kao sibica..![]()
![]()
Zna li neko koliko prima? Moja procjena 15.000 sjedecih mjesta...
Eto ti pratis fudbal. Zeba nam zajebe 15 napada i on je bio najbolji. A Bogicevic pogrijesi 2 puta i treba letiti iz kluba. Stanic nije nista puno uradio, ali nije ni grijesio nesto i odmah treba letiti iz kluba.
Objektivni ste pravo.
Zeba najbolji bio, slazem se.
Objektivni ste pravo.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Paranoja, oprosti ali kako je Zeba zajebao? Jedini je on danas bio koji je konkretno igrao i pokusavao nesto, ostali sve sto urade dodaju loptu Zebi i kraj price..Pa nema snajper u nogama da svaki put uspije pogoditi naseg u glavu, valjda se i drugi igraci moraju izboriti za bolju poziciju, a ne da cekaju da ih Zeba pogodi.. Igra bez lopte kod vecine nasih nula, sto je ujedno i objasnjenje zasto se Zeba u vecini slucajeva nalazio u copuru njihovih igraca a niko da mu pomogne.. Adilovic ga skroz slavo cita, dok ipak kao sto sam ranije navodio, kako se sada pokazalo sa Brkovicem je to drukciji slucaj, ali naravno nije ovo jos relevantna provjera da bi se sve to moglo vidjeti...Paranoja je napisao/la:Eto ti pratis fudbal. Zeba nam zajebe 15 napada i on je bio najbolji. A Bogicevic pogrijesi 2 puta i treba letiti iz kluba. Stanic nije nista puno uradio, ali nije ni grijesio nesto i odmah treba letiti iz kluba.
Objektivni ste pravo.
Kako god, ovaj Brkovic mi se pravo svidio. Samostalan je napac i ne ceka puno da drugi urade, kao sto je slucaj sa Adilom. Najbolje se moglo vidjeti u akcija kod gola, plus sto je miran u zavrsnici gdje bi se pola igraca izgubi..

"@Anelz" - Hvala na odgovoru

Neko je iznad pisao da treba otjerati Cutuka, Stanica, E.Colica i Bogija (zahvaliti mu se)...
Sa moje strane gladista, nikoga ne treba tjerati, svi oni mogu korisiti posebno Cutuk i Bogi (on je imao zestok pad samopouzdanja od kojeg se moze samo oporaviti uz konstatno igranje plus ga zajebanje povreda koju vuce jos od derbija). Cutuk, vjerujte mi doce on na svoje, samo neka se izbori za svoju poziciju i dobit cemo pravog stopera i beka.. Stanic i E.Colic prica za sebe, mada ja mislim da ti momci ne izvlace maksimum iz sebe, treba sacekati i vidjeti a Boze moj, ako se pojavi neki bolji, zahvaliti se ljudima na svemu, ali niposto tjerati..
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 09 sep 2012, 21:07, ukupno mijenjano 3 puta.
Najvažnije je da Zeba dobro igrao, Zeba -Bekrić u formi uzimaju titulu.exbabilon je napisao/la:E @Paranoja, ko je to osim Zebe ista uradio? Kad je god kod njega bila lopta, uvijek je bilo opasno, jedino je on znao loptu donijet do šesnesterca, a na kraju je i asistirao za gol Brkovića. Počni malo GLEDAT utakmice!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
@Dzole
Nisam ja napisao da je Zeba los bio. Nego sam se nadovezao na ovu pricu oko tjeranja Bogicevica i Colica. Bogy i Colic ne smiju pogrijesiti tri puta u pet utakmica, a Zeba moze uprskati u tri utakmice 40 napada. Kontra skoro uvijek krece preka njega i on ako pogrijesi( a grijesi cesto) izbaci pola ekipe iz akcije i Zeba je idol, nema dalje. A sto je izbacio pola ekipe, to nema veze jer tu mora biti leteci Bogy, Cutuk, Stanic da sve to pokrivaju dok on gubi lopte. Mislim malo realnosti.
Zebe uz Bekrica jeste jedan od boljih igraca Zelje, ali treba biti malo realan. Danas nam je usporiji najmanje pet napada, s svojim smucanjem lopte i okretenjem oko pet igraca. Svaki centarsut je bio ne daj Boze nikome.
Ali sve otjerati, samo Zebu ostaviti. Svi su katastrofa, divno.
Nisam ja napisao da je Zeba los bio. Nego sam se nadovezao na ovu pricu oko tjeranja Bogicevica i Colica. Bogy i Colic ne smiju pogrijesiti tri puta u pet utakmica, a Zeba moze uprskati u tri utakmice 40 napada. Kontra skoro uvijek krece preka njega i on ako pogrijesi( a grijesi cesto) izbaci pola ekipe iz akcije i Zeba je idol, nema dalje. A sto je izbacio pola ekipe, to nema veze jer tu mora biti leteci Bogy, Cutuk, Stanic da sve to pokrivaju dok on gubi lopte. Mislim malo realnosti.
Zebe uz Bekrica jeste jedan od boljih igraca Zelje, ali treba biti malo realan. Danas nam je usporiji najmanje pet napada, s svojim smucanjem lopte i okretenjem oko pet igraca. Svaki centarsut je bio ne daj Boze nikome.
- inacefindecko
- Kontakt:
kakvi su ovo dresovi

Pobojili oni plavi!inacefindecko je napisao/la:kakvi su ovo dresovi![]()
![]()

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Isprali se više. 

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Imaju li gdje snimci - folovi, golovi sa danasnje tekme?
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
BogY ne smije, dok Bogi smije, smiju svi pogrijesiti, ali samo ih 11 mogu igrati, pa nek izvole, ko grijesi, taj ne igra, prosto k'o pasulj.Paranoja je napisao/la:@Dzole
Za zivot cijeli!
Sa FB stranice Zelje...
RIP-UMRO JE JOSIP BRACO KMOH - najstariji igrac Želje preminuo u 90. godini zivota. Igrao je za Želju jos prije drugog svjetskog rata. Napustila nas je jos jedna Željina legenda.Nek mu je laka zemlja.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]