Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Od ovakve ponude, ja izaberem dvojicu igraca a granicu ne predje ni jedan 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- KingJamesMVP
- Kontakt:
O kojoj utakmici je ovdje riječ?Effenberg je napisao/la:Ovo se stvarno namjerno radi pa uvijek ovog istog salju na liniju, da ne bi ljudima nekim neko drugi prebacio, mora se over navuci, a ne zele jos i igrace da navuku nekome. Nemoguce nemozes ovo raditi a gubis 15-20 razlike 3 min do kraja.
Ja nemam rijeci za ovo, ne znam kako se neko ne zapita ovako od neutralnih posmatraca i navijaca zasto se ovo radi, zasto ne zabijaju poene normalno u prve 3/4 dok imaju neku sansu i onda odjednom kad vidi svak ziv da ne mogu da ubace radi se ovo njesra bog te pito za koju kladionicu ili za koga. Vidi bogati 224 navukose. Ne vjerujem bogami, ne bi a zucno da je nekome neka trica uletila da je bilo otvoreno al bez ovih ofiraza, reko bi jbg iso sut, ali gledaj ti smicalica kad vide da ih nece sut ove Minesote i da radi njih ne mogu navuci koliko im treba, vele de ti ljudino pravi faul svake 2 sekunde. I ko ce odgovarati za ovo? Niko!
Ovo je bezobrazluk i prema navijacima koji su debili, i svako danas ko u sportu nekoga podrzava je debil kad placa karte i kupuje sportske artikle od ovih placenika i prevaranata. Nadam se da nekad neko atentira nekoga u nekom savezu ili se bombom raznese tamo u dvorani samo da vide da nisu nedodirljivi, jer da nije nas koji ovo pratimo i kladimo se i navijaca ne bi ni njih bilo. Mamu im yebem i prije nego mi iko ovdje krene ista da kenja nek pogleda bar statistiku ili video zadnje 4 minute gdje su ubacili 40 poena i nek mi objasni kako je to normalno.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Ovaj lik danima pise seminare na temu "mecevi se namjestaju na moju stetu". Majstore jesil ti svjestan da postoje milioni koji igraju kontra tebe,i milioni koii igraju isto kao ti. Ostavi se teorija zavjere,postoje namjestaljke,ali nisam bas siguran da wade prije utakmice hakuje tvoj profil vidi da ga za 50KM cekas over i namjerno fuli slobodna. Zaglupljujes temu,a mozda i mladju raju koja dodju ovdje,ispricat ce to nekome u stvarnom zivotu pa ce ih vrsnjaci poceti ismijavati zbog toga. Nemoj majke ti.
-
- Kontakt:
Ne razumijete izgleda lika uopste. Pratite malo tekme i vidicete da ima milion nelogicnosti. Neki dan 5 razlike Portland ima minut do kraja i ovi stizu na nerijeseno. Imaju 10 sekundi da napadnu kos a Lillard stoji kod centra i sutra sa 15 metara tricu i pogadja vrh table. Ono je klasicna namjestaljka definitivno. Nece Wade doci i vidit sta je Semir iz Livna igrao i sta ceka vec ce bit javljeno ako cijeli svijet ceka tog Wade da prodje marginu da to ne uradi jer su milioni maraka gubitka kladionice u pitanju. Ljudi drze svijet budite ubijedjeni.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
TrollsRoyce je napisao/la:Ovaj lik danima pise seminare na temu "mecevi se namjestaju na moju stetu". Majstore jesil ti svjestan da postoje milioni koji igraju kontra tebe,i milioni koii igraju isto kao ti. Ostavi se teorija zavjere,postoje namjestaljke,ali nisam bas siguran da wade prije utakmice hakuje tvoj profil vidi da ga za 50KM cekas over i namjerno fuli slobodna. Zaglupljujes temu,a mozda i mladju raju koja dodju ovdje,ispricat ce to nekome u stvarnom zivotu pa ce ih vrsnjaci poceti ismijavati zbog toga. Nemoj majke ti.

Al' bukvalno. Znači, namješteno je sve živo, treneri u zadnjih par sekundi kažu da moraju puštati sve protivničke igrače, ako neki igrač dobije isključujući - to je zato što su mu kladionice naredile/zaprijetile, ako neko bude na granici (stao je da ne pređe over, a nije pomogao svim onim koji su uplatili under...). Ne znam, ja kad čitam effenbergove postove, zapitam se zašto se uopće taj lik kladi. Jer, sve je namješteno, pa nema potrebe da se bacaju pare i da tako dobije čir zbog silne nervoze.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trebao bi ti za takve stvari davati banove.Monolog je napisao/la:TrollsRoyce je napisao/la:Ovaj lik danima pise seminare na temu "mecevi se namjestaju na moju stetu". Majstore jesil ti svjestan da postoje milioni koji igraju kontra tebe,i milioni koii igraju isto kao ti. Ostavi se teorija zavjere,postoje namjestaljke,ali nisam bas siguran da wade prije utakmice hakuje tvoj profil vidi da ga za 50KM cekas over i namjerno fuli slobodna. Zaglupljujes temu,a mozda i mladju raju koja dodju ovdje,ispricat ce to nekome u stvarnom zivotu pa ce ih vrsnjaci poceti ismijavati zbog toga. Nemoj majke ti.![]()
![]()
Al' bukvalno. Znači, namješteno je sve živo, treneri u zadnjih par sekundi kažu da moraju puštati sve protivničke igrače, ako neki igrač dobije isključujući - to je zato što su mu kladionice naredile/zaprijetile, ako neko bude na granici (stao je da ne pređe over, a nije pomogao svim onim koji su uplatili under...). Ne znam, ja kad čitam effenbergove postove, zapitam se zašto se uopće taj lik kladi. Jer, sve je namješteno, pa nema potrebe da se bacaju pare i da tako dobije čir zbog silne nervoze.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ili da prebacim sve njegove postove na odgovarajući topic?!arelinho je napisao/la:Trebao bi ti za takve stvari davati banove.![]()
Čovjek uništava temu sa svojim glupim postovima oko namještanja.

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=5540
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ti odlučiMonolog je napisao/la:Ili da prebacim sve njegove postove na odgovarajući topic?!arelinho je napisao/la:Trebao bi ti za takve stvari davati banove.![]()
Čovjek uništava temu sa svojim glupim postovima oko namještanja.
![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=5540

Eff je dobar forumas.Poznavalac svi sportova a tenisa najvise ali jednostavno nema srece kao i mnogi i misli gdje je god nesto cudno da je namjesteno.To se posebno odnosi na ove specijalne igre( zbroj gemova, hendikepe, overe, undere).Ja to prije nisam nikad igrao, cak kad vidim ili cujem nekoga da je to odigrao kontam u sebi: veze ti nemas levatino.Onda sam iz nemoci krenuo sa oba daju go i x2 na golove, pa onda sljedeci go, pa zbroj koseva itd....Bilo je pogodaka vise nego prije i dobijeni tiketa ali te to navuce i kad saberes odes u **** minus.Monolog je napisao/la:TrollsRoyce je napisao/la:Ovaj lik danima pise seminare na temu "mecevi se namjestaju na moju stetu". Majstore jesil ti svjestan da postoje milioni koji igraju kontra tebe,i milioni koii igraju isto kao ti. Ostavi se teorija zavjere,postoje namjestaljke,ali nisam bas siguran da wade prije utakmice hakuje tvoj profil vidi da ga za 50KM cekas over i namjerno fuli slobodna. Zaglupljujes temu,a mozda i mladju raju koja dodju ovdje,ispricat ce to nekome u stvarnom zivotu pa ce ih vrsnjaci poceti ismijavati zbog toga. Nemoj majke ti.![]()
![]()
Fuj kakva odvratna noc, tako blizu da se covjek opari al na kraju kurko.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ne uplaćujem ni približno kao prije. Ono, sad je rekreativno klađenje sa mnogo manjim ulozima negoli je to bio slučaj prije par godina. Jbg, novčanik kod supruge.arelinho je napisao/la:I hajde i ti se malo ovdje aktivnije uključi. Prije si bio aktivniji

Monolog je napisao/la:Ma ne uplaćujem ni približno kao prije. Ono, sad je rekreativno klađenje sa mnogo manjim ulozima negoli je to bio slučaj prije par godina. Jbg, novčanik kod supruge.arelinho je napisao/la:I hajde i ti se malo ovdje aktivnije uključi. Prije si bio aktivniji![]()

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ih, to nosi sa sobom češće odlaske punici. Neka, ne bunim se ja.arelinho je napisao/la:
![]()
Slobodno pitaj nek ti da više para za kladionice.
![]()
![]()

- TrollsRoyce
- Kontakt:
Pogledam godisnje 150 utakmica nba u cjelosti ili u dijelovima. I jedina car svega je sto ima tih vasih nelogicnosti,da je sve onako kako se ocekuje ne bi ni gledao sport. Bas to je i draz istog. Ako se kladis probaj odigrat nekad kontra svacijih uvjerenja i pogodit' da vidis kako je to dobar osjecaj. Probaj pogodit tacan rezultat u fudbalu,kvotu 8 u tenisu,a da hladno prodje,to je najbolji osjecaj. Previse se oslanjate na kvote koje postavljaju bookmakeri i na ono sto bi "trebalo" biti. Thinking out of the box(razmisljaj drugacije,neortodoksno,nenormalno),ce ti donijeti puno i u kladionici,a posebno u zivotu.jasko_juve je napisao/la:Ne razumijete izgleda lika uopste. Pratite malo tekme i vidicete da ima milion nelogicnosti. Neki dan 5 razlike Portland ima minut do kraja i ovi stizu na nerijeseno. Imaju 10 sekundi da napadnu kos a Lillard stoji kod centra i sutra sa 15 metara tricu i pogadja vrh table. Ono je klasicna namjestaljka definitivno. Nece Wade doci i vidit sta je Semir iz Livna igrao i sta ceka vec ce bit javljeno ako cijeli svijet ceka tog Wade da prodje marginu da to ne uradi jer su milioni maraka gubitka kladionice u pitanju. Ljudi drze svijet budite ubijedjeni.
-
- Kontakt:
Nisam se javljao na ovoj temi dugo,ljudi koji su tu vec 4-5 godina znaju da sam nekada bio aktivan ovdje i sada vas povremeno pratim.
Morao sam da se javim zbog ovog momka kome su sve utakmice namjestene,iskreno se nadam da on samo tjera segu sa nama i da ne misli ozbiljno!
Naravno da svi znamo da ima namjestaljki i da je ovo najveci biznis,ali druze pokusaj sagledati realnije stvari.
Evo u petak sam citao kada je komentarisam da je Jermenija -Crna gora namjesteno iz 2 u 1.Licno sam pao tu utakmicu za isplatu 200 km i gledao prenos iste.
Ako se dobro sjecam sudija je produzio 3 minuta utakmicu rezultat 2-2.U trecem minutu nadoknade na satu je bilo 92 minuta i 45 sekundi igrac Jermenije je raspalio sa 25 metara po sredini gola i savladao golmana CG.Sudija je istog momenta svirao kraj ,gosti nisu ni krenuli sa centra.
E sad ja pitam ovog momka,sta da je taj igrac pucao metar pored gola ili da je lopta slucajno zakacila golmana,kad bi Vilijem Hil stigao da namjesti utakmicu?
Ili je sve tako precizno uradjeno da nije postojala sansa da covjek sa 25 metara suta pored gola,sigurno je neko navodio tu loptu pravo u gol,da nije postigao gol imali bi jos 12 sekundi nadoknade da namjeste utakmicu!
U 87 minutu Jovetic je predriblao golmana Jermenije i iskosa sutirao u prazan gol,loptu je sa gol linije glavom izbio jedan igrac Jermenije.
Par puta sam vracao snimak tog detalja i jasno se vidi da Jovetic dok sutira na prazan gol namiguje igracu Jermenije i pokazuje mu kako da se baci i izbije loptu sa gol linije ,ali kad bi se zajebavali!
Uglavnom da ne duzim ,zelim i tom momku i svima vama sve najbolje ali evo molim ga da pokusa barem malo biti realniji,jer sam siguran da ni on sam ne vjeruje u sve to sto ovdje pise!
Morao sam da se javim zbog ovog momka kome su sve utakmice namjestene,iskreno se nadam da on samo tjera segu sa nama i da ne misli ozbiljno!
Naravno da svi znamo da ima namjestaljki i da je ovo najveci biznis,ali druze pokusaj sagledati realnije stvari.
Evo u petak sam citao kada je komentarisam da je Jermenija -Crna gora namjesteno iz 2 u 1.Licno sam pao tu utakmicu za isplatu 200 km i gledao prenos iste.
Ako se dobro sjecam sudija je produzio 3 minuta utakmicu rezultat 2-2.U trecem minutu nadoknade na satu je bilo 92 minuta i 45 sekundi igrac Jermenije je raspalio sa 25 metara po sredini gola i savladao golmana CG.Sudija je istog momenta svirao kraj ,gosti nisu ni krenuli sa centra.
E sad ja pitam ovog momka,sta da je taj igrac pucao metar pored gola ili da je lopta slucajno zakacila golmana,kad bi Vilijem Hil stigao da namjesti utakmicu?
Ili je sve tako precizno uradjeno da nije postojala sansa da covjek sa 25 metara suta pored gola,sigurno je neko navodio tu loptu pravo u gol,da nije postigao gol imali bi jos 12 sekundi nadoknade da namjeste utakmicu!
U 87 minutu Jovetic je predriblao golmana Jermenije i iskosa sutirao u prazan gol,loptu je sa gol linije glavom izbio jedan igrac Jermenije.
Par puta sam vracao snimak tog detalja i jasno se vidi da Jovetic dok sutira na prazan gol namiguje igracu Jermenije i pokazuje mu kako da se baci i izbije loptu sa gol linije ,ali kad bi se zajebavali!
Uglavnom da ne duzim ,zelim i tom momku i svima vama sve najbolje ali evo molim ga da pokusa barem malo biti realniji,jer sam siguran da ni on sam ne vjeruje u sve to sto ovdje pise!
Bas tako.Upao je mjesalicu gdje ga neide i pada na cudnim rezultatima i kao i vecina nas.Ja sam pisao prije par dana da sam pao oko 3800 eura na tekmi Mancester u- Burlny....1.2 kvota bila.Gledao sam utakmicu i za svoju 41 god nisam vidio utakmicu u kojoj je jedan tim tako izdominirao drugog.Nevjerovatno.35 suteva, dvije tri precke, stative, mrtve sanse pa i prauni golovi ali jednostavno nece pa nece.Cinjenica je da nekako ta sreca uvijek ide na stranu kladionice jbg.Netrebamo gledati i mjeriti po nasim uplatama.Ja uplacujem stvarno puno.znao sam i po 1000e na tiket stavit( ne hvalim se daleko od toga, mozda nekad i brak doveo nekim glupostima u pitanje) ali ja sam mala maca.znsm likova ovdje turci i jedan grk, znaci oci.a svojim vidim kad uplati 50.000 eura na vise tiketa i dodje za dva sata da se popravlja.znaci to vidim svojim ocima a mislim da su i oni male mace kako se kocka negdje drugoflagrantus je napisao/la:Nisam se javljao na ovoj temi dugo,ljudi koji su tu vec 4-5 godina znaju da sam nekada bio aktivan ovdje i sada vas povremeno pratim.
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Ma dobro naravno da štimanja ima svugdje. Pogan je narod ba učinit će svašta za pare iako ih imaju previše. Sjećam se da je Kenan Bajramović rekao kad se vratio u BiH radije ću ovdje igrati džaba, nego u Litvaniji gdje mafija prijeti pištoljima i tim stvarima. U tom fazonu nešto.
Danas Žižić, Simonović i Baskonija više od 79,5 koševa
Danas Žižić, Simonović i Baskonija više od 79,5 koševa

Tako blizu, a tako daleko.
krka-mzt 2 2.55 ovo bi moglo lako doći
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.