FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bio sam na treningu uoči utakmice protiv Slavije.
Amar je prvo stavio Bogija da igra prvih 11, ispao je par puta i onda je ubacio Vasilića koji je odigrao bez greške.
Bilo je još igrača koji su se otrovali pa su normalno nastupili.
Amar je prvo stavio Bogija da igra prvih 11, ispao je par puta i onda je ubacio Vasilića koji je odigrao bez greške.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sve znam,pratim i ja to,ali kazem ti,naredna tekma ce biti pravo mjerilo...GaziHusrevbeg je napisao/la:Bio sam na treningu uoči utakmice protiv Slavije.
http://****.rs/news.php?news=82259" onclick="window.open(this.href);return false; s p o rtal . r s
golovi sa utakmice.Negdje oko 55. sekunde se vidi ogromna greška Vasilića ispred našeg gola.
Dresovi
golovi sa utakmice.Negdje oko 55. sekunde se vidi ogromna greška Vasilića ispred našeg gola.
Dresovi

DRUG NEBI TI PUNCA
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Violetu za sponzora. 

Željezničar ale!
Aaaaj dresova, grb na slezeni 
Pa imaju li naši oči, ko će na ovo sranje pristati?
Treba Numi reći da ovo ne dolazi u obzir, ovo je katastrofa...

Pa imaju li naši oči, ko će na ovo sranje pristati?
Treba Numi reći da ovo ne dolazi u obzir, ovo je katastrofa...
- champions1921
Ako vec ne mozemo potpisati ugovor s nekim kvalitetnim dobavljacem onda trebamo kupiti neke kvalitetne dresove.. I onako sezonu preguramo sa 3-4 garniture.. Ovosezonski dresovi su najruzniji od kada postojimo.. Jedino dresovi Slavije iz utakmice sa nama i oni sirotinjski legea koje nose reprezentativci im mogu konkurisati po ruznjoci.. Igraci su rezultatima zasluzili bolju opremu.. Dresovi su jos jedan dokaz nemara i nesposobnosti ljudi na upravljackim funkcijama u Zelji..

Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 10 sep 2012, 09:52, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Do prije par godina smo plaćali garniture dresova, sad kad je postalo sponzorski, ne valjaju dresovi. Ne može i jare i pare, hoće klub da zaradi para, nema svak navijače ko Željo da desetine hiljada maraka troši na navijače.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Meni je Macron bio baš super, ne znam što su odustali od njeg ...
-
- Kontakt:
To se zove komentar sa dozom humora, doduše ironičnog, al mene baš fino nasmija. Svaka čast !exbabilon je napisao/la:Do prije par godina smo plaćali garniture dresova, sad kad je postalo sponzorski, ne valjaju dresovi. Ne može i jare i pare, hoće klub da zaradi para, nema svak navijače ko Željo da desetine hiljada maraka troši na navijače.
- Ultras1921
- Kontakt:
Jao dresova majko mila.
Hajd' što je kroj nikakav, hajd' što je grb na pupku, al' gdje ovu ljubičastu boju nađoše?!! Ma daj..ovo je šprdnja, pa nek' priča ko šta hoće!!

Selimović je stvarno smjesan , dokle mu šorc pane..?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Jeste zapeli za dresove kao da je to nesto bitno ohladite malo. Sta god se desi odma stotinu pametnjakovici nevalja ovo ne valja ono. Halo ba vi raspravljate o boji dresova pa nigdje veze,nek u potkosuljama igraju kakve to veze ima ccc.
Svaka ti cast ako bi mogao da gledas igrace u potkosuljama kako igraju... Sto ti ne izadjes u grad u potkosulji, po mogucnosti ljubicastoj?
Ja sam za to da ako vec dobro stojis na terenu da tako treba da bude i u svim ostalim segmentima, da jedno prati drugo.

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Bas se pametnjakovic javlja.damirfile je napisao/la:Jeste zapeli za dresove kao da je to nesto bitno ohladite malo. Sta god se desi odma stotinu pametnjakovici nevalja ovo ne valja ono. Halo ba vi raspravljate o boji dresova pa nigdje veze,nek u potkosuljama igraju kakve to veze ima ccc.
Ako nije problem ova boja dresa onda su mogli i pink njih bar nema niko ccccc
Sprdaju se s tradicijom.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Jesi ti vidio boje kod dresova juventusa ili barcelone,juve skoro cijelu sezonu igro u pink dresovima pa sta bi sad trebali milioni njihovih navijaca pisati ovako ko mi zatrpati forum negativnim komentarima haj ba uozbilji se.Zel je napisao/la:Svaka ti cast ako bi mogao da gledas igrace u potkosuljama kako igraju... Sto ti ne izadjes u grad u potkosulji, po mogucnosti ljubicastoj?Ja sam za to da ako vec dobro stojis na terenu da tako treba da bude i u svim ostalim segmentima, da jedno prati drugo.
Mislis da nisu? Sta rade Unitedovi navijaci sad zbog onih dresova koji su poput kuhinjskih krpa? Samo mi nemamo "po tvom" pravo da reagujemo...damirfile je napisao/la: Jesi ti vidio boje kod dresova juventusa ili barcelone,juve skoro cijelu sezonu igro u pink dresovima pa sta bi sad trebali milioni njihovih navijaca pisati ovako ko mi zatrpati forum negativnim komentarima haj ba uozbilji se.
Evo jedan naslov: MANCHESTER UNITED fans have reacted with horror at the club’s home kit for next season.
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Života ti zar možeš staviti u istu rečenicu dresove Barce, Juventusa sa ovim patricovim otpacima??? Kako mi neće smetati šprdanje s bojama našeg kluba??? Pa pogledaj bolan gdje su grb stavili, je l' tebi ono uredu??? Pa u ravnini pupka gotov, a da ne govorim da veličina grba više liči na broš. Ma bjež'...damirfile je napisao/la:Jesi ti vidio boje kod dresova juventusa ili barcelone,juve skoro cijelu sezonu igro u pink dresovima pa sta bi sad trebali milioni njihovih navijaca pisati ovako ko mi zatrpati forum negativnim komentarima haj ba uozbilji se.Zel je napisao/la:Svaka ti cast ako bi mogao da gledas igrace u potkosuljama kako igraju... Sto ti ne izadjes u grad u potkosulji, po mogucnosti ljubicastoj?Ja sam za to da ako vec dobro stojis na terenu da tako treba da bude i u svim ostalim segmentima, da jedno prati drugo.
- SarajlijaTM
Sta je? Svi ste odjednom postali...

Slika 71 na fb na zvanicnoj str.ovaj zadnji album
ko je ono?

Slika 71 na fb na zvanicnoj str.ovaj zadnji album
ko je ono?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kulinban1189 i 33 gosta.