FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
[/quote]
Pa i ne bas tako kasno u poredjenju sa drugim forumasima, to je sigurno.
Ko je spomenuo Pepovu Barcu uopste? Pa prvi ovdje govorim da to ne smije biti mjerilo igre, jer se onako vise nikad nece igrati, ono je neponovljivo.
Ja ti govorim da imas 4-5 vanserijskih igraca i najboljeg igraca svih vremena, a ne mozes stvoriti 5 sansi na Campu. To je fact jarane moj. Kako ti god to smijesno i nevjerovatno zvucalo.[/quote]
Gdje vidis problem u napadu? Molim te objasni! Najvise smo dali golova u ligi, sevilla iza nas dala 10 golova manje a real madrid dao 15 golova manje u samo 11 kola kolio se odigralo. I u kojoj to utakmici nismo stvoriili 5 sansi na Nou Campu?
Problem barcelone ove godine je odbrana,
Primili smo 14 golova i osmi smo najgori tim lige po primljenim golovima, znaci 12 ekipa je primili manke golova sto je veoma lose...to je problem ove ekipe jarane moj, a ne napad...
Pa i ne bas tako kasno u poredjenju sa drugim forumasima, to je sigurno.
Ko je spomenuo Pepovu Barcu uopste? Pa prvi ovdje govorim da to ne smije biti mjerilo igre, jer se onako vise nikad nece igrati, ono je neponovljivo.
Ja ti govorim da imas 4-5 vanserijskih igraca i najboljeg igraca svih vremena, a ne mozes stvoriti 5 sansi na Campu. To je fact jarane moj. Kako ti god to smijesno i nevjerovatno zvucalo.[/quote]
Gdje vidis problem u napadu? Molim te objasni! Najvise smo dali golova u ligi, sevilla iza nas dala 10 golova manje a real madrid dao 15 golova manje u samo 11 kola kolio se odigralo. I u kojoj to utakmici nismo stvoriili 5 sansi na Nou Campu?
Problem barcelone ove godine je odbrana,
Primili smo 14 golova i osmi smo najgori tim lige po primljenim golovima, znaci 12 ekipa je primili manke golova sto je veoma lose...to je problem ove ekipe jarane moj, a ne napad...
Hoće li ovo oyebina Rafinha početi i večeras? 
xaviesta je napisao/la:Koji debilizam, Enrique da se penzioniše sad ima trofeja kao trener da ga dobar dio tih “vrhunskih” trenera ne stigne do kraja karijere.
Al eto, lako je sa Barcelonom. Treba biti majstor pa sa
Tottenhamom igrati LP![]()
Ili jos veci majstor da ti izgubljeno finale bude najveci domet u karijeri.
Enrique je bolji od Kloppa
Da, LAKO je s Barcelonom. Vidjeli smo ga u Romi kakav je bio. Lako je s najboljim napadom ikad, sa najboljim igračem ikad. Svaki polutrener je osvajao trofeje u Barceloni dok je Messi tu, čak i Tata Martino bi osvojio ligu da sudac nije zayebo. Zašto je lik 3 godine skoro bio bez angažmana? Sigurno niko ne želi propustit vrhunskog trenera Enriquea
bokte, Valverde i Enrique vrhunski trener, Rafinha bolji od Dembelea,
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Ajde da vidimo i ovo.
Messi i Munjara na tribinama.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Koliko ti sve gledas jednodimenzionalno dan te neyebo. Ili se samo pravis da bi lakse odgovorio?
Jest šefe sve je tako prosto, nauci citat pa se ukljuci u raspravu.
Jest šefe sve je tako prosto, nauci citat pa se ukljuci u raspravu.
Don't hate what you don't understand.
Bilo bi idealno da je stavio Semeda.messilla je napisao/la:
Ajde da vidimo i ovo.Forumaši su zadovoljni.
![]()
![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
znal ko osim arene3 imal jos negdje prenos imal na nova Bih ? ako ne mozel neko ubacit ovde par linkova,, sastav je top idemo ih dobitmessilla je napisao/la:
Ajde da vidimo i ovo.Forumaši su zadovoljni.
![]()
![]()
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Nema na novoj bih, ne znam ima li negdje drugo osim arene, cisto sumnjam.Neymar11 je napisao/la:znal ko osim arene3 imal jos negdje prenos imal na nova Bih ? ako ne mozel neko ubacit ovde par linkova,, sastav je top idemo ih dobit
Tu ce biti dosta linkova, izaberi koji ti pase.
HVALAA DRUZEenobarca je napisao/la:Nema na novoj bih, ne znam ima li negdje drugo osim arene, cisto sumnjam.Neymar11 je napisao/la:znal ko osim arene3 imal jos negdje prenos imal na nova Bih ? ako ne mozel neko ubacit ovde par linkova,, sastav je top idemo ih dobit
Tu ce biti dosta linkova, izaberi koji ti pase.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ko će trčati sad kad Rafinhe nema?
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ide veliki Ernesto na x veceras.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
joj dresova 
puno prostora trojac u napadu ima, treba to iskoristiti
Ybt ovaj Dembele nikako odbranu ne igra, ne vraca se uopste sve po njegovoj strani prolazi.
27.10.2020
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Kakav lažnjak Dembe
MES QUE UN CLUB!
Suarez da ima svoju noc vec bi bilo trpanja.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Osmanu da neko objasni da ne dribla više, bruka se samo.
Ovo me podsjeca na neku revijalnu utakmicu, niko ne grize 100 % a ovaj Inter je prelos, prostora pun krc ostavljaju ali ni oni mi ne izgledaju bas zeljni 3 boda, kao da je prijateljska.
Meni su dresovi prelijepi. Ousmane je mašina za usrati i izgubiti loptu.Blejzer10 je napisao/la:joj dresova
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.