FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo su dresovi za prijateljske tekme koje je šef izabrao.Možda se nešto promijeni, vidjećemo.
DRUG NEBI TI PUNCA
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ko je god u mogucnosti neka ide pravac na Kosevu... Velika ce podrska biti potrebna nasim momcima........

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 10 sep 2012, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
i jesu li ove tri garniture što imamo plaćene ili su dobivene ?papir je napisao/la:Priča oko dresova ovog puta nije uspjela. Kao i Sa Legeom i Macronom bio je dogovor da seniori dobiju besplatnu opremu a da omladinski pogon kupi.
Nije uspjelo zato što je to učestalo i opreme Patrick su roditelji djece veoma malo naručili. Ljudima skupo davati 250 KM svakih malo.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Mislim da su dobivene, što je dobra stvar. Ali problem ostaje jer roditelji neće opremu.anonimni je napisao/la:i jesu li ove tri garniture što imamo plaćene ili su dobivene ?papir je napisao/la:Priča oko dresova ovog puta nije uspjela. Kao i Sa Legeom i Macronom bio je dogovor da seniori dobiju besplatnu opremu a da omladinski pogon kupi.
Nije uspjelo zato što je to učestalo i opreme Patrick su roditelji djece veoma malo naručili. Ljudima skupo davati 250 KM svakih malo.
ako su dobivene, naravno da je dobro
a ne bih ni ja svake godine dav'o 250 KM za te setove, sigurno mogu izdržati duže što se kvaliteta tiče + valja roditeljima štošta obezbijediti i to nije mala suma...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Imama malog rođaka koji igra i znam stanje u omladinskom pogonu. Nije ovo mjesto da pišem o tome. Sve znašanonimni je napisao/la:ako su dobivene, naravno da je dobroa ne bih ni ja svake godine dav'o 250 KM za te setove, sigurno mogu izdržati duže što se kvaliteta tiče + valja roditeljima štošta obezbijediti i to nije mala suma...
- bistrikboy
- Kontakt:
Viole sa Grbavice 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kupi nam Amare Đurića , a Japanac nek savija burek u buregdžinici u sklopu stadiona!
Ljudi dragi , onom Japancu treba makar salit stravu ... gledam ga danas , sa Selimovićem na kafi sjedi, osvrce se oko sebe ko da ceka granata da padne
ne zna ulicu preci, Selimovic ga pod misku morao uhvatiti i prevest preko ceste

Omar Baljic u Real Sociedadu 
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ne znam cemu taj smajli. Sretno mu!ZZtop10 je napisao/la:Omar Baljic u Real Sociedadu
- SarajlijaTM
Ma nije se on zato okretaoMijau je napisao/la:Kupi nam Amare Đurića , a Japanac nek savija burek u buregdžinici u sklopu stadiona!Ljudi dragi , onom Japancu treba makar salit stravu ... gledam ga danas , sa Selimovićem na kafi sjedi, osvrce se oko sebe ko da ceka granata da padne
ne zna ulicu preci, Selimovic ga pod misku morao uhvatiti i prevest preko ceste
![]()
![]()
gleda covjek sta mjauce
Kod nas nije ni minute odigrao, djelovao mi nekakav nikakavnime_tm87 je napisao/la:Ne znam cemu taj smajli. Sretno mu!ZZtop10 je napisao/la:Omar Baljic u Real Sociedadu
I onda kada više ne bude me ovdje
- SarajlijaTM
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sasa-kaj ... liku/87622" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne dade mu zena izgleda da za nas potpise

Ne dade mu zena izgleda da za nas potpise
Bukvic jest nizak za golmana, i ima malo trome reakcije cesto, ali nije los golman
Nijedan gol ne ide direktno njemu na dusu
A sto se Kvesica tice, mozda jest ispao kod drugog gola uz aut liniju, ali jel zbog toga kriv za gol? Jest za sansu, ali za gol su krivi oni koji su ostavili Njemca samog na 15 metara, i onako legli obojica na trzaj
A sto se Kvesica tice, mozda jest ispao kod drugog gola uz aut liniju, ali jel zbog toga kriv za gol? Jest za sansu, ali za gol su krivi oni koji su ostavili Njemca samog na 15 metara, i onako legli obojica na trzaj
pa prvi gol ga frajer lobuje na gol liniji sta si ti gledao covjece a 4 gol pa ni 1 metar da istrci da izboksuje,nista..taj momak ce zavrsiti kao i Karic vjecna rezerva jer definitivno nije kvalitet za želju..smijesan decko bgm..moze braniti ove revijalne tekme..nisu oni džabe doveli Antolovica..Deriguz je napisao/la:Bukvic jest nizak za golmana, i ima malo trome reakcije cesto, ali nije los golman
- Ultras1921
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ma ovaj mirso je strasan lik
ma ovaj mirso je strasan lik
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
gdje si to pročito ?ZZtop10 je napisao/la:Omar Baljic u Real Sociedadu
DRUG NEBI TI PUNCA
Malo o nasim U21 reprezentativcima..
Bukvic-lose..Lose procjene leta lopte..Mlad je golman pa mozda mu to moze biti opravdanje,jer znamo kako je s njima..Nizak jeste sto je nedostatak svakako,ali nije bas presudan faktor..
Colic-po meni odigrao vrlo dobro obje utakmice..Bas i i raja oko mene na stadionu komentarisala kako se popravio..
Kvesic-i on dobar,protiv Grkcke vrlo dobar..Danas je ispao kod onog jednog gola Njemaca,ne znam jel 2 ili 3..
Zolotic-u pocetku kad je usao pogubio se..Ostavljao je dosta prostora na sredini terena..Jedan gol Njemacke je i pao zbog toga..Kasnije se pribrao i odigrao pristojno..Napravio par dobrih faulova..
Bukvic-lose..Lose procjene leta lopte..Mlad je golman pa mozda mu to moze biti opravdanje,jer znamo kako je s njima..Nizak jeste sto je nedostatak svakako,ali nije bas presudan faktor..
Colic-po meni odigrao vrlo dobro obje utakmice..Bas i i raja oko mene na stadionu komentarisala kako se popravio..
Kvesic-i on dobar,protiv Grkcke vrlo dobar..Danas je ispao kod onog jednog gola Njemaca,ne znam jel 2 ili 3..
Zolotic-u pocetku kad je usao pogubio se..Ostavljao je dosta prostora na sredini terena..Jedan gol Njemacke je i pao zbog toga..Kasnije se pribrao i odigrao pristojno..Napravio par dobrih faulova..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Sto se tice Bukvica momak je branio solidno dok nije usao Zolotic koji je kriv za dva gola. Covjek ga uveo u drugom poluvremenu u pravo iz tog razloga da blokira u sredini terena odnosno kao zadnji vezni da bude ispred sesnesterca lik ne zna gdje igra. Ubjedljivo najgori igrac danas. Kvesa solidan, fino cuvao lijevu stranu imao finih centarsuteva. Colic isto dobar s tim da je kod cetvrtog gola mogao probati skociti, ali sve u svemu dobar je bio. Visca solidan koliko je igrao.Deriguz je napisao/la:Bukvic jest nizak za golmana, i ima malo trome reakcije cesto, ali nije los golman
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!