Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
pratim nba odavno i gledam aktivno,nagledao sam se hakovanja dok nisu uveli od ove sezone da se moze samo u zadnjoj cet.Ali nikad nisam vidio ono sto su sinoc radili,38 sec do kraja 14 razlike oni ga hakuju,pa ispod 24 sec opet isto a dvocifrena prednost.Znaci nema picke stici toliku prednost,onda gotovo svaka veca prednost u nba posljednji tim koji ima napad uzme loptu i dribla je dok ne istekne onih par sek i to je to,ali jok sinoc dok nisu nakucali poene nisu odustalo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dosta jeste smjesnih scena vidi se to. Pegla se publika sa onih 100 000 timeoutova u zadnje 2 min kad neki tim vodi 20+, Handicap shaving je poznata praksa kod njih, ta zadnja cetvrtina je uvijek smijesna i stvarno mi baca mrlju na taj NBA kojeg stvarno mnogo volim gledati i kad se kladim i ne kladim. Brate ako vodis zadnju cetvrtinu uvedi neke mladje malo zavrsi normalno mec sa normalnom dozom i faula i svega, nemoj juriti na sut kad je ostalo malo vremena a vodis, desavaju se neke extra smijesne i nelogicne stvari, ne znam kako publika to vise ne izvizdi.Torres_9 je napisao/la:pratim nba odavno i gledam aktivno,nagledao sam se hakovanja dok nisu uveli od ove sezone da se moze samo u zadnjoj cet.Ali nikad nisam vidio ono sto su sinoc radili,38 sec do kraja 14 razlike oni ga hakuju,pa ispod 24 sec opet isto a dvocifrena prednost.Znaci nema picke stici toliku prednost,onda gotovo svaka veca prednost u nba posljednji tim koji ima napad uzme loptu i dribla je dok ne istekne onih par sek i to je to,ali jok sinoc dok nisu nakucali poene nisu odustalo
Normalno da moraju ispostovati sponzore i kladionice, gledaoce naravno ko yebe, oni su tu do 20% mozda od njihovih prihoda, ostatak dolazi sa drugih strana. Ne igraju oni za gledaoce i fanove, oni igraju za poslodavce i sponzore i one koji ih finansiraju. Zato gledamo ciga.nluk danas. Sport je prije mnogo bolji bio dok to nije previse uzelo maha. Sad je sve jedna velika maskarada.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Hajde Thiem uzmi sad servis za 5:5 da se okladim ko čovjek za kvalifikacije,hajde molim te.
Bil mogao biti over 3.5 kartona na Grcka-BiH? Sudi Jonas Eriksson.Kvota je 1.45
You'll never walk alone.
Joj koja sam ja pickica mala.Osjetio sam ovo i kontam vecu lovu stavit sing i ja budalesem bezveze.Djokovic psihicki nije tu.ono moze dobiti ali 5.5 hendikep je poklon bio.Believe je napisao/la:Hajde Thiem uzmi sad servis za 5:5 da se okladim ko čovjek za kvalifikacije,hajde molim te.
Ja sam brate skupio muda i dao 20 eura na over 10.5 gemova u prvom setu na 3:2 za Đokovića.Jedva izdrža Thiem,hvala mu ko Bogu.
You'll never walk alone.
Neko par prijedloga za ABA ligu i par za NBA.
Igraj Široki ti si najbolji!
@believe Thiem servira odlično 85% prvi servis, bilo ti je malo sreće kod 30:30 i 4-3 za Novaka na servisu austrijanca onaj promašaj noklice, brak lopta bi bila i bilo bi tu kraj seta vjerojatno, no nek si prošao bravo
@zodi41 sorry ako sam te odvukao jbg

Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 13 nov 2016, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam stavio 100e na hendikep 2 ali dodavao kosarke i fudbala masu, a ustao sa mislju da bas jako uplatim samo taj singl.jbg to je to sto nas sve ****.kad osjetimo nesto ili mislimo da ce doci singlirat samo sa jacom uplatomBelieve je napisao/la:Ja sam brate skupio muda i dao 20 eura na over 10.5 gemova u prvom setu na 3:2 za Đokovića.Jedva izdrža Thiem,hvala mu ko Bogu.
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...<script id=
Raja,dekintiran sam skroz,a plata za u narednoj sedmici 
Ako ima neko da me pogura s dva-tri ojra,vraćam barem euro više.
Neki dan me je brat @gaston pogurao,i njemu dođem par eura,naravno bit će i nešto više.
Stvarno sam knap s lovom,pa eto ako ima ko nek se javi.
Podaci:
Dolgopolov25
N
P.S. Nisam neki klinjo da ne vratim keš,ne bih gubio obraz za par eura.
Hvala

Ako ima neko da me pogura s dva-tri ojra,vraćam barem euro više.
Neki dan me je brat @gaston pogurao,i njemu dođem par eura,naravno bit će i nešto više.
Stvarno sam knap s lovom,pa eto ako ima ko nek se javi.
Podaci:
Dolgopolov25
N
P.S. Nisam neki klinjo da ne vratim keš,ne bih gubio obraz za par eura.
Hvala

Ma nisi kralju, ja sam to u 10 i 01 minutu uplatio cim se kladionica otvorilazgmiky je napisao/la:@believe Thiem servira odlično 85% prvi servis, bilo ti je malo sreće kod 30:30 i 4-3 za Novaka na servisu austrijanca onaj promašaj noklice, brak lopta bi bila i bilo bi tu kraj seta vjerojatno, no nek si prošao bravo![]()
![]()

Iskreno sam volio da je Tiem izgubio ovaj set jer cini mi se da bi mi lakse prosao ovaj hendikep jer ako ovaj drugi set dobije Djokovic 6- 3 recimo moglo bi u trecem setu svega biti
Negdje sam procitao da ce se dosta nasih danas cistiti od zutih kartona, tako da je to pussy smokeBelieve je napisao/la:

Hvala puno bratekrmpotich je napisao/la:Negdje sam procitao da ce se dosta nasih danas cistiti od zutih kartona, tako da je to pussy smokeBelieve je napisao/la:

Bit će zeznuto vama koji ste igrali taj hendikep.Sad ovaj pada mentalno skroz izgleda.Evo prilike za drugi break.
You'll never walk alone.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Sta odigrati u pm.Kontam Svicarsce 4+,Holandane 4+,Cipar 5+ i Madjare 5+ 

Eto sto ti je **** sreca i kladjenje.Tacno za nepovjerovati.frajer dobije prvi set na 6 kvoti i vidi sad kad vise gema ne uzme.**** te tito te ****
Ne vjerujem ja da će biti toliko golova i na jednoj od tih utakmica.Po meni solidna kvota na 3+ Belgija-Estonija,1.27NebeskaSila96 je napisao/la:Sta odigrati u pm.Kontam Svicarsce 4+,Holandane 4+,Cipar 5+ i Madjare 5+
Kod Kipra i Mađara definitivno ne vjerujem u 5+
You'll never walk alone.
mali kreten dobije prvi set i opet ce nas srusit po 6,5 hendikepu nevjerovatno
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Sjecas li se meca Kerber Vinci?Zodi41 je napisao/la:Eto sto ti je **** sreca i kladjenje.Tacno za nepovjerovati.frajer dobije prvi set na 6 kvoti i vidi sad kad vise gema ne uzme.**** te tito te ****
Ove stvari nisu moguce. Doce - hendi na Noletabi pored seta. William Hill zna zasto!
Coronados de gloria vivamos,
Naštimao Nole ovaj meč. Samo da znate i nemojte očekivati da dođe hendikep.

ko ide over kari ili durant ? prosli put su oba usli vs feniks hmmmmmm?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.