kad se tone nek se tone sve do dna

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Da Ferer nije debil sad bi još jedan gol čekaozgmiky je napisao/la:Gil Vicente-Olhanense 5+ 9.00, 6+ 24.00
mislim da su klade ovdje zayebale s kvotom na golove, ja ovdje očekujem cirkus pa za početak dana goleada ajmooo
zamalo 1/2Okolele je napisao/la:13:00 Perth Glory - Central Coast Mariners 2/1 @28
konačno nešto prošlozgmiky je napisao/la:Armenija-Rumunjska penal DA 3.20
Preznojio si se cekajuci ovozgmiky je napisao/la:Armenija-Rumunjska penal DA 3.20
otišao na zahod kad su počeli, vratim se ono penalSlevinKelevra je napisao/la:Preznojio si se cekajuci ovozgmiky je napisao/la:Armenija-Rumunjska penal DA 3.20
Willy je napisao/la:9,5/Jenkins 2 1.85
7,5/Simonović 2 1,85
16,5/Šakić 2 1,85
18,5/A. Žižić 2 1,85
11,5/Se. Šehović 2 1,85
9,5/Williams 1 1,85
40,09
Ceka se da Ameri pocnuEmirGz je napisao/la:nekad ranije je bilo forumaša pobliže obrazloži "zašto" baš taj par.
pa ako oba daju gol, fulio sizgmiky je napisao/la:ljudi u čemu je kvaka ovdje? po meni je prilično realno da se to desi a kvota dosta velika
u najgorem slučaju da domaćin i zabije opet ide preko tri gola bar mislim da idevaljda neće biti 0-1 ili 0-2
![]()
šta mislite?
znam al odigram obje opcije i prolazim zato kažem valjda neće biti 0-1 ili 0-2 iako mislim da domaćin ne daje gol a gost tri ili više bi trebaorisingforce je napisao/la:pa ako oba daju gol, fulio sizgmiky je napisao/la:ljudi u čemu je kvaka ovdje? po meni je prilično realno da se to desi a kvota dosta velika
u najgorem slučaju da domaćin i zabije opet ide preko tri gola bar mislim da idevaljda neće biti 0-1 ili 0-2
![]()
šta mislite?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.