FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Rios

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rios » 10 sep 2012, 20:11

Malo o nasim U21 reprezentativcima..
Bukvic-lose..Lose procjene leta lopte..Mlad je golman pa mozda mu to moze biti opravdanje,jer znamo kako je s njima..Nizak jeste sto je nedostatak svakako,ali nije bas presudan faktor..
Colic-po meni odigrao vrlo dobro obje utakmice..Bas i i raja oko mene na stadionu komentarisala kako se popravio..
Kvesic-i on dobar,protiv Grkcke vrlo dobar..Danas je ispao kod onog jednog gola Njemaca,ne znam jel 2 ili 3..
Zolotic-u pocetku kad je usao pogubio se..Ostavljao je dosta prostora na sredini terena..Jedan gol Njemacke je i pao zbog toga..Kasnije se pribrao i odigrao pristojno..Napravio par dobrih faulova..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 10 sep 2012, 20:19

Deriguz je napisao/la:Bukvic jest nizak za golmana, i ima malo trome reakcije cesto, ali nije los golman
Nijedan gol ne ide direktno njemu na dusu

A sto se Kvesica tice, mozda jest ispao kod drugog gola uz aut liniju, ali jel zbog toga kriv za gol? Jest za sansu, ali za gol su krivi oni koji su ostavili Njemca samog na 15 metara, i onako legli obojica na trzaj
Sto se tice Bukvica momak je branio solidno dok nije usao Zolotic koji je kriv za dva gola. Covjek ga uveo u drugom poluvremenu u pravo iz tog razloga da blokira u sredini terena odnosno kao zadnji vezni da bude ispred sesnesterca lik ne zna gdje igra. Ubjedljivo najgori igrac danas. Kvesa solidan, fino cuvao lijevu stranu imao finih centarsuteva. Colic isto dobar s tim da je kod cetvrtog gola mogao probati skociti, ali sve u svemu dobar je bio. Visca solidan koliko je igrao.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 10 sep 2012, 20:30

bagrcavi je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:Omar Baljic u Real Sociedadu :roll:
gdje si to pročito ? :shock:
na radio sarajevo , ali je samo na probi izgleda.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 sep 2012, 20:36

ZZtop10 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
e svašta :o nije u Želji igro, kako će tamo ?
DRUG NEBI TI PUNCA

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 10 sep 2012, 20:48

to se i ja pitam :D

Rios

Post Postao/la Rios » 10 sep 2012, 20:50

ZZtop10 je napisao/la:to se i ja pitam :D
Nije ni Dzeko imao mjesta u Zelji pa vidi sad :lol: :lol: Salim se malo..

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 10 sep 2012, 20:53

Rios je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:to se i ja pitam :D
Nije ni Dzeko imao mjesta u Zelji pa vidi sad :lol: :lol: Salim se malo..
Ma ako od onog bude ista odo i ja na probu u City :lol:

FCZ Stari Grad
Kontakt:

Post Postao/la FCZ Stari Grad » 10 sep 2012, 20:56

Deriguz je napisao/la:Bukvic jest nizak za golmana, i ima malo trome reakcije cesto, ali nije los golman

A sto se Kvesica tice, mozda jest ispao kod drugog gola uz aut liniju, ali jel zbog toga kriv za gol? Jest za sansu, ali za gol su krivi oni koji su ostavili Njemca samog na 15 metara, i onako legli obojica na trzaj
Kvesic je kriv jer im je on namjestio sansu, izgubio je cistu loptu!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 10 sep 2012, 20:58

Imal ista od one zalbe? :roll:
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 10 sep 2012, 22:23

Ultras1921 je napisao/la:Imal ista od one zalbe? :roll:
nadam se da nema... je.bo klub ciji dio navijaca je nacionalisticki nastrojen... zasluzili smo ovu kaznu i tacka!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 sep 2012, 22:41

Smiri se.
DRUG NEBI TI PUNCA

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 sep 2012, 23:46

ZZtop10 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Koliko se ja sjecam bio je i onaj Dino Muharemovic na probi u Chelseau :D
Usput, gdje je on sad :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 10 sep 2012, 23:48

@ceze
Dino Muharemovic prekinuo fudbalsku karijeru zbog povrede na njegovu zalost i na zalost AO jer mu je AO dao priliku i bio zadovoljan sa njim al' povreda ga sj.ebala
edit:tm84 momak smiri se

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 sep 2012, 23:59

arelinho je napisao/la:@ceze
Dino Muharemovic prekinuo fudbalsku karijeru zbog povrede na njegovu zalost i na zalost AO jer mu je AO dao priliku i bio zadovoljan sa njim al' povreda ga sj.ebala
edit:tm84 momak smiri se
Znam da je igrao i odjednom nestao, pa pitam

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 11 sep 2012, 00:15

Nikad Muharemovic nije bio na probi u Celsiju. Vec je bio u njihovom kampu mjesec i pol. Najvise zahvaljuci njegovim roditeljima koji zive u Londonu.
Momak je znao igrati lopte, ali povrede i glava ga udaljila od terena. Sigurno da je ostao raditi s Osim par godina bilo bi nesto od njega, bar ja tako mislim. Podsjeca sigurno na Zolotica stilom igre.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 11 sep 2012, 00:21

Paranoja je napisao/la:Nikad Muharemovic nije bio na probi u Celsiju. Vec je bio u njihovom kampu mjesec i pol. Najvise zahvaljuci njegovim roditeljima koji zive u Londonu.
Momak je znao igrati lopte, ali povrede i glava ga udaljila od terena. Sigurno da je ostao raditi s Osim par godina bilo bi nesto od njega, bar ja tako mislim. Podsjeca sigurno na Zolotica stilom igre.
Do mene je, izvinjavam se.
Podsjeca na Zolotica i izgledom :D

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 11 sep 2012, 00:22

Tabija je napisao/la:

pa prvi gol ga frajer lobuje na gol liniji sta si ti gledao covjece a 4 gol pa ni 1 metar da istrci da izboksuje,nista..taj momak ce zavrsiti kao i Karic vjecna rezerva jer definitivno nije kvalitet za želju..smijesan decko bgm..moze braniti ove revijalne tekme..nisu oni džabe doveli Antolovica..
bukvic je bojazljiv bio citavu utakmicu i to se vidjelo al sad mu pripisivat golove ne mozemo, pvi go ga je lik lobovo i onaj go ti ni jedan golman nebi mogao odbranit jedino da je stajao na drugoj stativi i cek'o loptu, nemoguce za branit, zadnji go nije on mogao istrcavat i boksovat lopta je iz kornera isla na drugu stranu 10ak metara od gola tu nije mogo boksovat, a takodje nije je mogo boksovat ni kad je igrac vratio na peterac tu uopste ne vidim m mogucnost boksovanja, kod drugog gola cini mi se da je igrac njemacke napravio faul nad kvesicem kod aut linije, al nisam siguran kao da ga je rukom okreno, al et sta je bilo bilo je. Sve u svemu zadovoljan sam odigranim kako citave mlade repke tako i zeljinih igraca
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

Rios

Post Postao/la Rios » 11 sep 2012, 00:26

mumin je napisao/la:
Tabija je napisao/la:

pa prvi gol ga frajer lobuje na gol liniji sta si ti gledao covjece a 4 gol pa ni 1 metar da istrci da izboksuje,nista..taj momak ce zavrsiti kao i Karic vjecna rezerva jer definitivno nije kvalitet za želju..smijesan decko bgm..moze braniti ove revijalne tekme..nisu oni džabe doveli Antolovica..
bukvic je bojazljiv bio citavu utakmicu i to se vidjelo al sad mu pripisivat golove ne mozemo, pvi go ga je lik lobovo i onaj go ti ni jedan golman nebi mogao odbranit jedino da je stajao na drugoj stativi i cek'o loptu, nemoguce za branit, zadnji go nije on mogao istrcavat i boksovat lopta je iz kornera isla na drugu stranu 10ak metara od gola tu nije mogo boksovat, a takodje nije je mogo boksovat ni kad je igrac vratio na peterac tu uopste ne vidim m mogucnost boksovanja, kod drugog gola cini mi se da je igrac njemacke napravio faul nad kvesicem kod aut linije, al nisam siguran kao da ga je rukom okreno, al et sta je bilo bilo je. Sve u svemu zadovoljan sam odigranim kako citave mlade repke tako i zeljinih igraca
Protiv Grcke su i Bukvic i Colic i Kvesic bili dobri..Vrlo dobri..Danas je Benjo po meni odigrao najbolje od svih Zeljinih igraca,Kvesic bio dobar al je ispao kod onog gola,2 ili 3 ne znam sad tacno..Jbg,nije smio bas onako jer je kasnije igrac sam isao na centarsut i gol..Sve u svemu nije los bio ni Kvesic..Bukvic los..Nesiguran,los kod istrcavanja..Nisam bas zadovoljan..Zolotic se izgubio kad je usao..Ostavljao dosta prostora na sredini sto je kasnije kaznio onaj za 3-3 onim sutem koji je Zola trebao da blokira..Kasnije se probudio i do kraja odigrao pristojno..

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 sep 2012, 01:00

bagrcavi je napisao/la:
Je ovaj decko imao nesto problema sa srcem? Sve u svemu, neka mu je sa srecom.. :D
Ja ga se sjecam da je usao samo jednom i to u Mostaru protiv Zrinjskog kada je Savic dao gol za pobjedu..

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 sep 2012, 01:07

DzoleZeljo je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Je ovaj decko imao nesto problema sa srcem? Sve u svemu, neka mu je sa srecom.. :D
Ja ga se sjecam da je usao samo jednom i to u Mostaru protiv Zrinjskog kada je Savic dao gol za pobjedu..
Tada je poceo i fulio zicer odmah nekad na pocetku
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 59 gostiju.