HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Zanimljivo je da su treneru i navijacima Zrinjskog adut izbacivanje Sarajeva koje je zadnji put kup osvojilo Bog dragi zna kad. Ovako prenafurani su bili mnogi timovi do sada ali eto neka se nadaju, ali mislim da je ovo samo radi licne psihoze da se malo smire igraci i navijaci. Pokusao je i Celik ovako na hu-ha galamom. Bolji smo, ljepsi smo itd.
Tim koji 7 godina ne izgubi u kupu nije tim koji se docekuje tako lako. A to ce se za 2 sedmice i dokazati. A do tada pisite sto vam je srcu milo. Ako vam treba pomoci u fantaziranju slobodno recite.
Zeljo ovo dobija na misice. Amar ce posaviti destruktivnu sredinu sa Zoloticem, Svrakom i Jamakom. Dok ce mu Selimovic igrati krilo, Adilovic napadaca a Bekric ce zamjeni Zebu.
Vidimo se u Mostaru.
Tim koji 7 godina ne izgubi u kupu nije tim koji se docekuje tako lako. A to ce se za 2 sedmice i dokazati. A do tada pisite sto vam je srcu milo. Ako vam treba pomoci u fantaziranju slobodno recite.
Zeljo ovo dobija na misice. Amar ce posaviti destruktivnu sredinu sa Zoloticem, Svrakom i Jamakom. Dok ce mu Selimovic igrati krilo, Adilovic napadaca a Bekric ce zamjeni Zebu.
Vidimo se u Mostaru.
- storm_raider
- Kontakt:
I vi se raspravljate sa likom koji se doziva na "Beeeekic". Dostojanstva plava braco, dostojanstva! Uzimamo ovo na snagu. Kup se ne gubi.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- vendeta1921
- Kontakt:
Ne vjerujem u prolaz nikako poslije Sirokog i Sloge ovo nam je bio najtezi moguci protivnik
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
vendeta1921 je napisao/la:Ne vjerujem u prolaz nikako poslije Sirokog i Sloge ovo nam je bio najtezi moguci protivnik
100% prolazimo istina da ove sezone ne briljiramo ali nas ovaj Svinjski nemoze izbaciti i samo da odgovorim da vise Zeljo ima navijaca koji su Hrvati nego taj Vas klub
-
zrinja1905
- Kontakt:
CARSON je napisao/la:vendeta1921 je napisao/la:Ne vjerujem u prolaz nikako poslije Sirokog i Sloge ovo nam je bio najtezi moguci protivnik
100% prolazimo istina da ove sezone ne briljiramo ali nas ovaj Svinjski nemoze izbaciti i samo da odgovorim da vise Zeljo ima navijaca koji su Hrvati nego taj Vas klub
-
lenta crvena
- Kontakt:
Navijači Želje su pravi balvani ubjedljivo, koliko oni mogu izasrati stvarno je nevjerovatno.
Jel prvu gostujemo ?
Bas vas sreca nije pomazila, ekipa koja nije 4 i po godine izgubila u kup-u... nastavlja niz! 
Da...prolazimo seljustarmo94 je napisao/la:Carsone idi umij se ako uopce imas vode u toj svojoj jazbini..
Jel prvu gostujemo ?
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
- storm_raider
- Kontakt:
Ne znam sto, al' eto..
kako glupi komentari zadnju stranicu... totalno je bilo nebitno koga ćemo dobit u polufinalu, bar meni...
ako je se mislio kup osvajat svakako je trebalo Želju proć... prije ili kasnije, svejedno...
mislim da su šanse tu negdje... drugu igramo kući i tu nam je šansa...
nadam se da će biti 2 dobre utakmice u kojima će uživati gledatelji i nek bolji prođe dalje
ako je se mislio kup osvajat svakako je trebalo Želju proć... prije ili kasnije, svejedno...
nadam se da će biti 2 dobre utakmice u kojima će uživati gledatelji i nek bolji prođe dalje
#Ausilio OUT
sto su se odma nakupili na temi.al kad ih spustimo 
To je to.Prvi normalan komentar na zadnje dvije strane.Jericho je napisao/la:kako glupi komentari zadnju stranicu... totalno je bilo nebitno koga ćemo dobit u polufinalu, bar meni...
DRUG NEBI TI PUNCA
Bas su simpaticni
wanna be funny nas dolazak na sugavicu je neupitan, kao i uvijek..
wanna be funny nas dolazak na sugavicu je neupitan, kao i uvijek..
Bi li se dalo nesto sredit da I.Anicica puste za ove utakmice u kupu i protiv Sirokog ?

- Sportfanatik
- Kontakt:
Kolko vas dolazi na Pecaru?
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
starmo94 je napisao/la:Bi li se dalo nesto sredit da I.Anicica puste za ove utakmice u kupu i protiv Sirokog ?![]()
Evo sada manijaci ponavljaju priču koju su pričali pitari nakon žrijebaacovic1 je napisao/la:O tome tko je imao sreće pričat ćemo navečer 24.10.2012 godine. Sarajevo jeste favorit i trenutno najača ekipa u BiH ali kup je čudno takmičenje.I 2009 ste bili favoriti ali znamo tko je prošao dalje.amypitar je napisao/la:1/8 Finala kupa BiH, HŠK Zrinjski-FK Sarajevo!
Niste imali srece.![]()
Zanimljiv žrijeb: prvi sa trećim , drugi sa četvrtim na ljestvici.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.