Kako se uvijek izvuče iz konteksta, nisam ja rekao da valjaju ili ne, nego da ih zaboli briga, na vlasti su još uvijek političari starog kova, kad dođu ovi mladi naraštaji to je već problem.
Šta me boli neka stvar za Ruse, znam da su neljudi.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kako se uvijek izvuče iz konteksta, nisam ja rekao da valjaju ili ne, nego da ih zaboli briga, na vlasti su još uvijek političari starog kova, kad dođu ovi mladi naraštaji to je već problem.
Titu oplakuju iste osobe koje vjeruju da je Tito zapalio kubanku u bijeloj kuci iako nije smio.Finn je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:49Kod tog biranja, nije stvar diktature, već standarda života, što je opet uzajamno povezano, a negdje i nekad možda i nije bilo. Pa u Bosni bi mnogi prihvatili diktaturu ako će lijepo živjeti, nasuprot ove sadašnje "slobode". I Gadafi i Tito su bili diktatori, pa ih se danas oplakuje.
Jel ti stvarno misliš da američka vanjska politika zavisi od pojedinca? To kao kad je Dodik rekao da će ga skinuti sa crne liste nakon što Trump dođe na vlast.emir18 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:56Kako se uvijek izvuče iz konteksta, nisam ja rekao da valjaju ili ne, nego da ih zaboli briga, na vlasti su još uvijek političari starog kova, kad dođu ovi mladi naraštaji to je već problem.
Šta me boli neka stvar za Ruse, znam da su neljudi.
Tito je bio namaza lik, napravio od Juge silu, mlatio lovu po zemljama 3 svijeta, ne može mu niko odbiti pera što se politike tiče tih godina.Soldat je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:57Titu oplakuju iste osobe koje vjeruju da je Tito zapalio kubanku iako nije smio.Finn je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:49Kod tog biranja, nije stvar diktature, već standarda života, što je opet uzajamno povezano, a negdje i nekad možda i nije bilo. Pa u Bosni bi mnogi prihvatili diktaturu ako će lijepo živjeti, nasuprot ove sadašnje "slobode". I Gadafi i Tito su bili diktatori, pa ih se danas oplakuje.
Bio je to jasan sarkazam oko Kalifornije i vukojebine.Soldat je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:57
@let3
Naveo sam i i EU. Eto nek nekom ponude neki gradić u Rusiji ili u EU sta bi prije raja izabrala al realno? I to sto navodiš Kaliforniju kao vukojebinu je presmijesno. Prvo se malo informiši, to sto ti navodis da ta mjesta su vukojebine to je druga stvar. Ni ja ne bih mogao nigdje sem Sarajeva živjeti jer tu mi se svidja i tu je moje ali opet sam realan i smatram da ima dosta boljih mjesta za život pa ko voli nek izvoli.
Molim te nemoj pričati gluposti ako ne znaš. Namlatio para i pušio cigare
Ne kažem da je bio loš političar ali nije bilo bajno kako se danas to predstavlja.emir18 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:59Tito je bio namaza lik, napravio od Juge silu, mlatio lovu po zemljama 3 svijeta, ne može mu niko odbiti pera što se politike tiče tih godina.Soldat je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:57Titu oplakuju iste osobe koje vjeruju da je Tito zapalio kubanku iako nije smio.Finn je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:49
Kod tog biranja, nije stvar diktature, već standarda života, što je opet uzajamno povezano, a negdje i nekad možda i nije bilo. Pa u Bosni bi mnogi prihvatili diktaturu ako će lijepo živjeti, nasuprot ove sadašnje "slobode". I Gadafi i Tito su bili diktatori, pa ih se danas oplakuje.
Odmah ti pada ova sprska mitomanija u vodu, cim vidim brojku srba od milion i po u BiH
Tito na vrhuncu je digao Jugu, pred smrt je već bio prodan od strane istih onih koji će harati našom zemljom.
Za šta to nisu sposobni?Donnie Darko je napisao/la: ↑26 feb 2022, 15:07lol za ove naivne koji su povjerovali da turci mogu bit korisni za bilo sta
Nisam fan Turske ali ne znam zašto od njih neko očekuje nesto previše. Pa prije par godina kad su Turci oborili ruski vojni avion jer je bio u njihovom zračnom prostoru, većina ovih EU lidera je osudilo Tursku iako je i Turska članica NATOa. Jos onaj macron poletio u Rusiju na noge Putinu.Donnie Darko je napisao/la: ↑26 feb 2022, 15:07lol za ove naivne koji su povjerovali da turci mogu bit korisni za bilo sta
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 9 gostiju.