FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
budi drug pa nam reci koja imena se spominju
Regoje, Muminović, Benović, Žuržinov, Žižović, Maletić...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Djeluje bajkovito.RBA 1987 je napisao/la:Regoje, Muminović, Benović, Žuržinov, Žižović, Maletić...
Zanimljivo je da su svi slobodni igraci.
HAJ FAJV
Regoje je kao izjavio da ima poziv iz Sarajeva, ali je Borac prva opcija, a za dvojac iz Zrinjskog je rečeno da su slobodni obojica...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Opasna imena.Uz zadrzavanje sadasnjeg sastava,i jos ovo...Strah i trepet.
Treci put castimo
Da kažu i da Stevanović skoro sigurno odlazi, a Regoje je alternativa za Vuleta al je kao blizu dolaska i ako Vule ostane...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
ma nema sanse da ovi nasi urade nesto povodom toga
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ova posljednja dvojica su spominjana kao moguca pojacanja u Zelji. Jeli rijec o Milanu Muminovicu? Ako ima ugovor sa Sarajevom tesko da ce napustiti njih.RBA 1987 je napisao/la:Regoje, Muminović, Benović, Žuržinov, Žižović, Maletić...
J.ben je ovo sad period. Novinari nemaju o cemu pisati kad je u pitanju nasa liga pa onda "sele" raznorazne igrace po raznoraznim klubovima. Ja nista ne vjerujem dok ne vidim igaca na predstavljanju u dresu novog kluba!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ja samo prenio iz novina, a nisam napisao samo zadnji dio teksta koji glasi otprilike ovako : "skoro je sigurno da na klupi ostaje Zoran Marić koji bi u toku sledeće sezone mogao biti i najveći problem u Borcu"....subzero81 je napisao/la:ma nema sanse da ovi nasi urade nesto povodom toga
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Ako su price oko pojacanja spekulacije, ovo vezano za Marica je surova istina.RBA 1987 je napisao/la:Ja samo prenio iz novina, a nisam napisao samo zadnji dio teksta koji glasi otprilike ovako : "skoro je sigurno da na klupi ostaje Zoran Marić koji bi u toku sledeće sezone mogao biti i najveći problem u Borcu"....subzero81 je napisao/la:ma nema sanse da ovi nasi urade nesto povodom toga
A za Regoju je sasvim logicno da mu je Borac prva opcija. Em igramo Evropu, em je Sarajevo u haosu.
HAJ FAJV
Hahahaha,zadnja recenica je najjaca.Joj sto volim novine koje se ne zovu Glas Srpske ili Nezavisne!
A gledam bas,ova pojacanja su sve vezni i odbrambeni.Ima li kakav napadac?
Treci put castimo
Šta će nam napadači, taktika kao u pokojnog Stankovića, samo jedan smije preko centra i to kada je kontra, ostali u odbranu...tatamata je napisao/la:Hahahaha,zadnja recenica je najjaca.Joj sto volim novine koje se ne zovu Glas Srpske ili Nezavisne!A gledam bas,ova pojacanja su sve vezni i odbrambeni.Ima li kakav napadac?
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Sa ovim igracima bismo bili jaki kao beton u odbrani i u veznom redu. Da, posto Vukelja i Kajkut ostaju treba nam jos jedan spic.tatamata je napisao/la:Hahahaha,zadnja recenica je najjaca.Joj sto volim novine koje se ne zovu Glas Srpske ili Nezavisne!A gledam bas,ova pojacanja su sve vezni i odbrambeni.Ima li kakav napadac?
HAJ FAJV
Ja cekam brigate-a da kaze svoje, on ima vijesti iz prve ruke : D:D 
Al ovaj Regoje mi se ne svidja nesto,pravi je onaj prgo prgavi...Ne znam treba li nam takav u ekipi.
Treci put castimo
Pa evo on ovo sada čita i smije nam se kako smo pustili mašti na volju...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
A sta cemo drugo raditi,dok cekamo Evropu,nego tracati malo...Jos ova kisa.RBA 1987 je napisao/la:Pa evo on ovo sada čita i smije nam se kako smo pustili mašti na volju...
Treci put castimo
Kad bude bice a ima i napadaca
. Medjutim sve su to samo razgovori nema nista konkretno
samo da nam uprava sredi pare
Pare su navodno obezbjedjena (izvor ministarstvo sporta
) a sto nije objavljeno to stvarno ne znam. Mislim da ne smiju .
sto se regoja tice on dolazi samo ako Vule ode a nama prgav igrac itekako treba. Prgav je smao na terenu
samo da nam uprava sredi pare
Pare su navodno obezbjedjena (izvor ministarstvo sporta
sto se regoja tice on dolazi samo ako Vule ode a nama prgav igrac itekako treba. Prgav je smao na terenu
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
- Simpatizer
- Kontakt:
Jeste on seljacina kao i Spalevic, ali sve ce to Maric primiriti svojim temperamentom.tatamata je napisao/la:Al ovaj Regoje mi se ne svidja nesto,pravi je onaj prgo prgavi...Ne znam treba li nam takav u ekipi.
I Zurzinov je poprilicno bezobrazan igrac.
HAJ FAJV
trebali su oni uzeti sadik adamsa, vosa ga otpustila , ali sta ces kad su ovi nas pravi metuzalemi, nema tu reakcije pravovremene. ****. Sve menadzer do menadzera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.