FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 25 dec 2014, 15:46

Kaze Dzemo slazem se sa Kusturicom,ne trebaju nam pojacanja.:cry:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ex1t
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ex1t » 25 dec 2014, 15:50

@joker90
Eh, kad bi se cijena odredjivala po polusezoni, zamisli koliko bi oscilirala najboljim igracima u evropi? Osim toga neslazem se da je Baric bio los ovu polusezonu, imao je kikseva al imao je i Cimi (Velez recimo) prije bi rekao neki prosjek, ali definitivno nas najbolji desni bek. U nasim ocima nase zlatne koke vrijede puno vise od Barica, ali prilikom utvrdjivanja cijene, morase uzeti u obzir i gdje je ko i kako igrao i Bariceva karijera je dosta bogatija. Za Barica su jos uvjek i Cimi i Radovac globalno anonimusi! 1 transfer moze sve promjeniti.
Numquam Desistemus!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 25 dec 2014, 15:58

amypitar je napisao/la:Kaze Dzemo slazem se sa Kusturicom,ne trebaju nam pojacanja.:cry:

Edis Kusturica je u tom razgovoru naveo da to ostavlja kao mogucnost i kaze da smo sa Benkom dovoljno jaki da osvojimo barem jedan trofej....a uz pravo zalaganje i igru , sto da ne i duplu krunu. To sto se Dzemo slaze sa tom izjavom , ne znaci nista i to je njegovo osobno misljenje. Hoce li biti pojacanja ili nece , saznace se vrlo brzo...vec oko 7-8 januara. Tada (ako bude dogovoren neko) bi trebao potpisati. Cini mi se da je Kelava za sada nekako najblizi potpisu ...al et , da vidimo

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 dec 2014, 16:01

Ex1t je napisao/la:@joker90
Eh, kad bi se cijena odredjivala po polusezoni, zamisli koliko bi oscilirala najboljim igracima u evropi? Osim toga neslazem se da je Baric bio los ovu polusezonu, imao je kikseva al imao je i Cimi (Velez recimo) prije bi rekao neki prosjek, ali definitivno nas najbolji desni bek. U nasim ocima nase zlatne koke vrijede puno vise od Barica, ali prilikom utvrdjivanja cijene, morase uzeti u obzir i gdje je ko i kako igrao i Bariceva karijera je dosta bogatija. Za Barica su jos uvjek i Cimi i Radovac globalno anonimusi! 1 transfer moze sve promjeniti.
Vrhunac karijere mu je Gent, ostali klubovi Karlovac, Slaven Belupo,Vojvodina.. To po meni nije neka bogata karijera al hajde kako hoces.. Ima dobar centarsut i nista vise, igra ispred Kallasija samo zbog jezicke barijere, nista vise! Kao sto vec jednom sam napisao mozda smo mi svi od Ahme ocekivali vise, ali i ovih par utakmica sto je odigrao pokazao je da je bolji od Dzeme i kiksera Barica..
Bahati, bahati Željkan!
1946

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 25 dec 2014, 16:11

Ibrakovic je najavio da cemo se pojacati na 4 pozicije golman,stoper,z.vezni (Rustemovic) i ofanzivni vezni tu cekamo Saida :D .

Golman i stoper su na vrhu liste jer to su dvije pozicije koje su nam kriticne sve ostale pozicije su odlicno popunjene.
Ti si opet šampion !

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 25 dec 2014, 16:17

amypitar je napisao/la:Kaze Dzemo slazem se sa Kusturicom,ne trebaju nam pojacanja.:cry:

Srećom se on ništa ne pita, a bit će onako kako hoMe odluči i naredi. 8-)

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 25 dec 2014, 16:22

BordoArmy88 je napisao/la:

Srećom se on ništa ne pita, a bit će onako kako hoMe odluči i naredi. 8-)
Da si ziv i zdrav , sve oko pojacanja se radi u dogovoru Mehe sa upravom. Niti mu moze uprava narediti da neko igra niti on moze "narediti" da se neko dovede.....

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 25 dec 2014, 16:30

Avaz i Slinanov tariguz objavili da je FKS odbilo 180k eura za Okica, ako je istina svaka cast upravi !!!
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 dec 2014, 16:41

Nasi trazili od 350-500 k eura.

rajkoVelicanstveni
Kontakt:

Post Postao/la rajkoVelicanstveni » 25 dec 2014, 16:43

amypitar je napisao/la:Nasi trazili od 350-500 k eura.

Najjaci insajder na dunjaluku. :)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 dec 2014, 16:43

BeSha1992 je napisao/la:Avaz i Slinanov tariguz objavili da je FKS odbilo 180k eura za Okica, ako je istina svaka cast upravi !!!
Ovo me podsjeca na ono kada je Radovac otisao u Zenit na probu, a onda se poceli lozit kao da prodaju novog Ronalda i da nece pristati na ispod 2. miliona € za njega. Da nije tuzno bilo bi zalosno, a ovaj nije ni probu prosao.

Inace decko vjeciti talenat samo mu je problem sto igra u ligi BiH gdje je sve naopako i gdje su ocekivanja prevelika. Tako i u slucaju ostalih par momaka iz ove lige sto su zaista talentovani ali imaju gore navedeni problem i problem uprava klubova koji zele suho zlato a na kraju odu za sitnis.

I tako ti momci uglavnom propadnu a neki se uspiju spasiti.

180.000 € je velika cifra cak i za tim kao Sarajevo koje je stalo na noge dolaskom Tana, ali posto je Avaz u pitanju ovo je neprovjereno sve i da je tacno. Ne bi se ova cifrat tek tako odbila.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 dec 2014, 16:50

Elegant je napisao/la:
BeSha1992 je napisao/la:Avaz i Slinanov tariguz objavili da je FKS odbilo 180k eura za Okica, ako je istina svaka cast upravi !!!
Ovo me podsjeca na ono kada je Radovac otisao u Zenit na probu, a onda se poceli lozit kao da prodaju novog Ronalda i da nece pristati na ispod 2. miliona € za njega. Da nije tuzno bilo bi zalosno, a ovaj nije ni probu prosao.

Inace decko vjeciti talenat samo mu je problem sto igra u ligi BiH gdje je sve naopako i gdje su ocekivanja prevelika. Tako i u slucaju ostalih par momaka iz ove lige sto su zaista talentovani ali imaju gore navedeni problem i problem uprava klubova koji zele suho zlato a na kraju odu za sitnis.

180.000 € je velika cifra cak i za tim kao Sarajevo koje je stalo na noge dolaskom Tana, ali posto je Avaz u pitanju ovo je neprovjereno sve i da je tacno. Ne bi se ova cifrat tek tako odbila.
Taj mali Radovac kojeg pljujes mozda nije Ronaldo ali je na derbiju prilikom one asistencije tako polomio kicme trojici zeljine djece da i danas idu na terapije u djeciju kliniku... Bolji od sve i jednog vaseg izvikanog talenta, a ti dosao da ga pljujes ovdje! Hajde oplakuj Amara tamo, a pusti nas da brinemo gdje ce ko i za koliko para..
Bahati, bahati Željkan!
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 dec 2014, 16:50

Ja sam se samo nadovezao na tariguz.Gdje pise da su odbijeni i da je trazeno minum 350-500k eura.Inace ovaj insajder u to se mozes kladiti bi ti mogao biti babo.
Opet ako pogledas da titula i samo jedno kolo donosi preko 500 k km,onda i nije puno.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 25 dec 2014, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 25 dec 2014, 16:53

e gledaj ti on dosao ovdje nama da prica sta je za nas dobro..da tina je, nije odbijeno 180, nego 220 milja eura ito hladno odbijeno ....
cifra za okica nece ici ispod 400 000 eura ni u teoriji.... a igrac je koji visi na ivici prvih 11 i klupe... sad skontajte cijene ostalih igracca.... ;)
naravno, bit ce lijepo vidjeti ovakve sta ce pisati poslije prvog transfera iz fks :kafa:

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 25 dec 2014, 16:57

Elegant je napisao/la:

Zavisi gdje kako i kad. Ako nemaju sta da jedu i ako nisu primili pola godine platu naravno da ce otici za sitnis, ili za otpis dugova sto je u zeljeznicaru cesto slucaj. 180 hiljada eura je fenomenalna cifra za onoga kome je marka ko tepsija, za onoga ko ima milijarde to je za puknuti od smijeha :kafa:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 dec 2014, 16:58

Pa Benko ako uzmes da titula donosi samo od UEFE 300k eura onda ti je sve jasno.Ako klub kao Sarajevo koji ima ambicije da osvoji titulu,i da nesto napravi u Evropi onda je ova cifra za Okica. premala.Porediti Radovca sa nekadasnjom upravom,i nekadasnjim fin.stanjem i sadasnjim je vise nego smijesno.Mislim da oni jos nisu svjesni,koliko smo mi kao klub u svakom smislu napredovali u odnosu na njih.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 25 dec 2014, 17:01, ukupno mijenjano 2 puta.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 25 dec 2014, 16:59

Elegant je napisao/la:

Hvala majstore na informaciji.
1946

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 25 dec 2014, 16:59

amypitar je napisao/la:Pa Benko ako uzmes da titula donosi samo od UEFE 300k eura onda ti je sve jasno.Ako klub kao Sarajevo koji ima ambicije da osvoji titulu,i da nesto napravi u Evropi onda je ova cifra za Okica premala.Porediti Radovca sa nekadasnjom upravom,i nekadasnjim fin.stanjem i sadasnjim je vise nego smijesno.

radovac ima jos tonu toga da ispravi u igri ali je sa nepunih 19 godina najtalentovaniji igrac kojeg ova zemlja ima...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 dec 2014, 17:07

Ma mi imamo najbolje mlade igrace u drzavi.Cimirot,Duljevic,Radovac vrijede vise,nego ekipa koja se fali svojom djecom zajedno.;)

rajkoVelicanstveni
Kontakt:

Post Postao/la rajkoVelicanstveni » 25 dec 2014, 17:10

amypitar je napisao/la:Ja sam se samo nadovezao na tariguz.Gdje pise da su odbijeni i da je trazeno minum 350-500k eura.Inace ovaj insajder u to se mozes kladiti bi ti mogao biti babo.
Opet ako pogledas da titula i samo jedno kolo donosi preko 500 k km,onda i nije puno.
Ma ti si najjaci na dunjaluku matere mi. Imas informacije iz prve ruke, ja mislim da ih Selimovic ne zna ali ti si upucen. Jesi ti pisao da je Ibrakovic u Italiji pregovara sa Kelavom, juce u novinama intervju sa Kelavom covjek kaze da ga niko nikad nije kontaktirao. :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bvsic, ErosViverosViv, gh0stHZ, NeSamSafetee, rimljanin90, soe i 39 gostiju.