Previse se vi sekirate o utakmici Zelje u BL i kako cemo proci. Igrali ste neki dan protiv njih i vidjeli smo kako ste vi prosli, cupali bod u 90+ minuti.
Uostalom, imate vi preceg posla, npr. veceras utakmicu sa Posusjem
Ja ne vjerujem da namjerno cuvate igrace ni da je Borac kupio, to nema logike nikakve. Ali ne sekira se niko radi vas kao vas, druge stvari su u pitanju.
Borac najvjerovatnije niko do kraja sezone nece dobiti u BL. Ako treba u 95 minuti iz ofsajda go, bice u 95 minuti iz ofsajda go. To smo se svi nedavno uvjerili. Treba ti enornmno puno kvalitete, srece i da ti se sve poklopi da bi ih uzeo tamo.
Ne mozes za mnoge titule u ovoj ligi reci da su 100% regularne, necemo se lagat. Ali nije nikad ovako bilo. Bilo je ono da je neujednacen kriterij, pa kad neko napada titulu i ima ga u savezu, protivnicima se strozije sude penali ili kartoni, dok se njima pogleda kroz prste za slicno. Dajem samo primjere. Takvih stvari definitivno jeste bilo, pa i gorih.
Ali to je nista za ovo sad. Ovo sto sad Borac radi je nezapamceno. Svako ko prati ovu ligu duze to zna. Otimacina svako je.beno kolo i to na jako bolesne i kretenske nacine. Ono dodje sudija i najofirniji moguci preksraj igraca Borca se desi, a on svira faul u napadu. Zavrcu na autima, kornerima, izmisljaju prekrsaje oko 16, daju zute kako hoce, ne dozvoljavaju ti da centra predjes ili odigras bilo sta. E to je razlika i toga nije bilo.
Prije par dana je neki forumas ovdje napisao da bi bolje bilo da se svaku utakmicu Borcu svira penal u prvoj minuti, a ostatak normala odsudi. I vjerujte da je to tacno, bolji fudbal bi gledali, imalo bi sve vise smisla. Ovo sad ubija citavu ligu u pojam i odbija ljude od nje.
Vazi li ovo tvoje pisanje i za sezone kada je Borac bukvalno tjeran u rang nize, sto na terenu, sto za zelenim stolom? Namjestene utakmice da Borac ne ide u evropu, xy situacija kontra Borca zadnjih 10-15 godina?
Ne opravdavam ni ove sudijske zajebancije sto se rade u zadnje vrijeme, ali nemojmo cigani biti pa vrlo lako zaboravljati kako je taj isti Borac prolazio i kakav je macehinski odnos prema njemu bio godinama. Voljeli se mi ili ne..
I hajd da je to sve tako, to ti daje pravo i opravdanje za trenutna desavanja??
Nevjerovatan mindset, vec vidjeno
Na kraju nismo mi krivi sto borac nije bio interesantan ni vama samim, ni vlasti m ili nije bilo para u klubu. A bez para si nebitan i tones. I neko je vec objavljivao da vam neki lik, ima imenom i prezimenom nije pare halalio i ostali ste bez license.
Previše ste opterećeni Borcem. Borac će biti konkurentan dok bude sisao pare iz budžeta i dok bude zanimljiv politici. To kod njih ide u ciklusima i tako će biti i ovaj put, prva liga RS je neizbježna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Rekoh ja, dobar ovaj trener Zeljeznicara. Odmah nabio zestok tempo, 2 treninga i odmah 4 povrede, to je dokaz da zna covjek svoj posao. Velika je karijera pred njih, a kako i ne bi bila kad mu je uzor pokojni Ivica.
Ja terena i qrca, ovakvim selendrama ne bi dozvolio da igraju u premijer ligi, 1954 godina
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Mi cemo danas svakako biti oštećeni, sa nasim navijacima na tribinama ili ne. Postaviti u ovakvoj utakmici sve sudije, delegate iz RS-a, a ćelo je proslo kolo protiv Sarajeva plakao na Twitteru kako mu sudi sudija iz federacije, a gledaj ga sad, ublehas se ušutio, samim tim ispada p.cka, kao i navijaci njegovog kluba. Nek vas je stid i sram, a samo zapamtite, ničija nije do zore gorjela, pa tako nece ni vasa. Volim te Zeljo!
Ne vidim svrhu okretanja priče. Tegeltija se (bez potrebe) bunio zato što sudi sudija iz Sarajeva, a ne iz Federacije. Sutra ne sudi niko iz Banja Luke.
@1921ljoze ne budi smiješan za te baklje, vidi se da ne znaš pravu priču, manijaci ni prišli udruženju nisu.
Ne sudi niko iz Banja Luke, bas kao sto npr Luka Bilbija nije iz Banja Luke? Necemo reci da je samo prebivalište stavio u Prijedor. Smiješan si, a svi znamo i pricu za Njegomirovica. Klao je i na Grbavici, samo sto nije poceo na vrijeme.
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Mi cemo danas svakako biti oštećeni, sa nasim navijacima na tribinama ili ne. Postaviti u ovakvoj utakmici sve sudije, delegate iz RS-a, a ćelo je proslo kolo protiv Sarajeva plakao na Twitteru kako mu sudi sudija iz federacije, a gledaj ga sad, ublehas se ušutio, samim tim ispada p.cka, kao i navijaci njegovog kluba. Nek vas je stid i sram, a samo zapamtite, ničija nije do zore gorjela, pa tako nece ni vasa. Volim te Zeljo!
Ne vidim svrhu okretanja priče. Tegeltija se (bez potrebe) bunio zato što sudi sudija iz Sarajeva, a ne iz Federacije. Sutra ne sudi niko iz Banja Luke.
@1921ljoze ne budi smiješan za te baklje, vidi se da ne znaš pravu priču, manijaci ni prišli udruženju nisu.
Ne sudi niko iz Banja Luke, bas kao sto npr Luka Bilbija nije iz Banja Luke? Necemo reci da je samo prebivalište stavio u Prijedor. Smiješan si, a svi znamo i pricu za Njegomirovica. Klao je i na Grbavici, samo sto nije poceo na vrijeme.
SNSD KUR.VA=borac NECE VJECNO, YEBEM CELAVOM ZENU
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin