Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Stone Island
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

jedan teniski onako na osjecaj neki da se isprati, ova liga evrope je za povratiti, ja cu veceras odigrati bezveze par tiketa, nista posebno, ne zna se ko je veca mina

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- branimir85
- Kontakt:
Ystad IF-Guif (+3,5) h2 1,8
Bolzano-Graz (-5,5+) z1 1,6
Olympiakos-A.Efes 1 1,4
Zorya (G.G.) 1 1,7
Salzburg-Nice (P.S.) 1,65
Celta-Ajax 1 2,25
MoDo-Timra kp2 1,9
Bolzano-Graz (-5,5+) z1 1,6
Olympiakos-A.Efes 1 1,4
Zorya (G.G.) 1 1,7
Salzburg-Nice (P.S.) 1,65
Celta-Ajax 1 2,25
MoDo-Timra kp2 1,9
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Celta-Ajax-gg(1.45)
Ajax u 2016 u svakoj utakmici u gostima zabio barem 1 gol.
Ajax u 2016 u svakoj utakmici u gostima zabio barem 1 gol.

Igraj Široki ti si najbolji!
FK Qarabag - PAOK 0-2
St.Etienne - Gabala 1
Roma - Austria Beč 1
FK Krasnodar - Schalke (9,5)-2
Mainz - Anderlecht (9,5)-2
Salzburg - Nice - ps1
Dundalk - Zenit 2
Macc. Tel Aviv - Real M. (177,5)-1
20,62
St.Etienne - Gabala 1
Roma - Austria Beč 1
FK Krasnodar - Schalke (9,5)-2
Mainz - Anderlecht (9,5)-2
Salzburg - Nice - ps1
Dundalk - Zenit 2
Macc. Tel Aviv - Real M. (177,5)-1
20,62
Malo ovih gluposti
Salzburg-Nice- prvo pol. gost vise kornera (3.20)

Salzburg-Nice- prvo pol. gost vise kornera (3.20)
Olympiakos-Anadolu efes- 1&manje160.5 (1.90)
carrol 9.5 over
lull 15.5 over
fernandez 11.5 over
lull 15.5 over
fernandez 11.5 over

https://postimg.org/image/dqvsbxjzp/
i onda je predao, ali sam ga uhvatio u pravom trenutku

Manchester 2+ 1.pol
Roma 2+ 1.pol
ko nije proklet dosta
Roma 2+ 1.pol
ko nije proklet dosta

- senadrosoner
- Kontakt:
Celta- 1
Inter- oba daju-3+
Paok-x2
Nece izgleda ni jedna proci tako mi nista ne znace one u 21h
Inter- oba daju-3+
Paok-x2
Nece izgleda ni jedna proci tako mi nista ne znace one u 21h

Ac.Milan 2001-2024!
- senadrosoner
- Kontakt:
Danas ovo napadam
Zalgiris Baskonia 2
Rice 15.5
Ne znam stvarno zasto ovolika kvota na Baskoniu. Larkin, Bargnani, Shengelia, Blazic, Hanga a s druge strane vjerovatno najslabija ekipa ove godine u euroligi, barem po rosteru. Zalgiris je izgubio 8 razlike od Panate prvo kolo, koju je poredjenja radi Olimpijakos za vikend zgazio 25 razlike dok je Baskonia u prvom kolu dobila Efes, a u prvenstvu izgubila na produzetke od Barse
Barcelona i danas bez Koponena, Lawala a za vikend su ostali i bez Navara. Rice u acb ligi dao 20p u prvoj i 29p u drugoj utakmici. U euroligi je odigrao ocajno prvo kolo sa 2/15 iz igre ( 5 poena ) i tesko ce ponoviti takvu utakmicu. Igra oko 35 minuta jer nema zamjenu, a danas nema ni Navarra, pa ce morati jos vise da potegne
Zalgiris Baskonia 2
Rice 15.5
Ne znam stvarno zasto ovolika kvota na Baskoniu. Larkin, Bargnani, Shengelia, Blazic, Hanga a s druge strane vjerovatno najslabija ekipa ove godine u euroligi, barem po rosteru. Zalgiris je izgubio 8 razlike od Panate prvo kolo, koju je poredjenja radi Olimpijakos za vikend zgazio 25 razlike dok je Baskonia u prvom kolu dobila Efes, a u prvenstvu izgubila na produzetke od Barse
Barcelona i danas bez Koponena, Lawala a za vikend su ostali i bez Navara. Rice u acb ligi dao 20p u prvoj i 29p u drugoj utakmici. U euroligi je odigrao ocajno prvo kolo sa 2/15 iz igre ( 5 poena ) i tesko ce ponoviti takvu utakmicu. Igra oko 35 minuta jer nema zamjenu, a danas nema ni Navarra, pa ce morati jos vise da potegne
Slažem se sa svim napisanim. Ja planiram napasti još Bargani, De Colo, Bogdanović, Doelman i dvoumim se Tyus ili A.Daye naravno svi over.mirzatele je napisao/la:Danas ovo napadam
Zalgiris Baskonia 2
Rice 15.5
Barganani će biti svakako u vrhu scorera ove sezone u EL. Večeras idu Žalgirisu, i ako je mogao protiv Efesa onako izdominirati koji ima strašne igrače pod košem ne znam šta večeras treba da se desi.
Šta reći za francuskog umjetnika jest da me strah te margine od 18,5 koševa, ali igraju pred svojim navijačima prvu u EL i naravno da će imati lakši zadatak od ovih visokih igrača koje ima CSKA jer valja se tuči sa Singletonom, Gistom, Burusisom.
Bogdanović će također imati loptu u svojim rukama kad se budu trebali izmisliti poeni neki, jest da će ga ganjat Oleson po cijelom terenu, ali Bogdan je pokazao u prošlo kolu da je klasa.
Doelman, već si napisao da je Barca u problemima tako da mislim da bi uz Rice trebao večeras da igra najviše i da povuče Barcu.
A ova dvojica Tyus je centar i protiv CSKA je išao više. E sad pošto CZ osim Kuzmića nema realno nekog centra ne vjerujem da ga Bjelica može adekvatno čuvati. Isto i za Daye važi samo što je daleko precizniji od Tyusa i visočiji je i zna tricu opaliti. Tako da sam u dilemi među njima, pa ako možeš i ti neko svoje mišljenje o ovome što ja planiram ili neko treći cijenio bih.

Tako blizu, a tako daleko.
De Colo-a sam pogodio proslo kolo, kad je imao 8 poena ja mislim do zadnje cetvrtine i onda je poludio i zavrsio sa 22, pa ga danas necu dirati.
Za Doelmana se slazem, razmisljao sam on ili Rice, a vjerovatno ce obojica preko. Od te dvojice bi odigrao Daye-a jer je dao 23 za vikend u prvenstvu i 11 cini mi se u proslom kolu, a nije igrao puno jer ih je CSKA zgazio. Bogdanovic bi trebao preko, ima velike ovlasti i povjerenje.
Za Doelmana se slazem, razmisljao sam on ili Rice, a vjerovatno ce obojica preko. Od te dvojice bi odigrao Daye-a jer je dao 23 za vikend u prvenstvu i 11 cini mi se u proslom kolu, a nije igrao puno jer ih je CSKA zgazio. Bogdanovic bi trebao preko, ima velike ovlasti i povjerenje.
A.Lustenau 2+ 1.pol
Linz 2+ 1.pol
KSV 2+ 1.pol
kvota oko cenera ko nije proklet dosta je
a u singlu ksv-liefering 3+ 1.pol 4.55
Linz 2+ 1.pol
KSV 2+ 1.pol

Mikac lave. Šta misliš ova Lustenau da li igraju kao 3 za 3? Kad pogledam omjere kao da bi večeras trebala doć dvica. A imali su i prelaza u prošlosti od 2014 čak 3 kako sam ja upratio. Pa da li bi mogla dvica doć i možda 1/2?zgmiky je napisao/la:A.Lustenau 2+ 1.pol
Linz 2+ 1.pol
KSV 2+ 1.pol

ne znam brate ja da znam valjalo bi svima namaCiva je napisao/la:
Mikac lave. Šta misliš ova Lustenau da li igraju kao 3 za 3? Kad pogledam omjere kao da bi večeras trebala doć dvica. A imali su i prelaza u prošlosti od 2014 čak 3 kako sam ja upratio. Pa da li bi mogla dvica doć i možda 1/2?

ako se ne varam svaki put se lomilo na stranu austrije i ja bih tu igrao 1, gost uzeo skalp lieferingu prošlo kolo a to je direktni takmac austriji, mislim da će domaćin danas lako slaviti u hendiju i to do pol nekih 2-0 bar

inače vuče me liefering danas na 7+ al vidjet ćemo
Ja sam vala vezao Kapfneberg i Liefering onako po tim omjerima. Tipico je liga to haha. Pa eto znat ćemo za nekih sahat i po kako će bit hahhaa
od ove utakmice cska-pao ja bih ovako
Hines 9.5 VIŠE 1.85
prva utakmica u Turskoj igrao 22 min i ubacio 13 koševa uz šut za 2 6/8 i slobodna 1/3
Singleton 9.5 VIŠE 1.85
u prvoj utakmici kod kuće igrao 25 minuta i dao 13 koševa uz dosta skroman šut 2/4 za 2, 2/6 za 3 i 3/6 slobodna
Bourousis 13.5 VIŠE
prošlu stao na 11, ifrao samo 17 i pol minuta i skroman šut 4/9 za 2, 0/2 za 3 i 3/4 slobodna, danas bi trebao lagano prebaciti teško da može ponoviti slabu šutersku večer
ova tri nadam se idu a razmišljao sam dodati i Augustina ali sam odustao. Od ove tri utakmice u 19 pratiti ću ovu pa sam to i izabrao

Hines 9.5 VIŠE 1.85
prva utakmica u Turskoj igrao 22 min i ubacio 13 koševa uz šut za 2 6/8 i slobodna 1/3
Singleton 9.5 VIŠE 1.85
u prvoj utakmici kod kuće igrao 25 minuta i dao 13 koševa uz dosta skroman šut 2/4 za 2, 2/6 za 3 i 3/6 slobodna
Bourousis 13.5 VIŠE
prošlu stao na 11, ifrao samo 17 i pol minuta i skroman šut 4/9 za 2, 0/2 za 3 i 3/4 slobodna, danas bi trebao lagano prebaciti teško da može ponoviti slabu šutersku večer
ova tri nadam se idu a razmišljao sam dodati i Augustina ali sam odustao. Od ove tri utakmice u 19 pratiti ću ovu pa sam to i izabrao

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.