Zanimljivi sastavi, u ovoj iducoj. Van Gaal doktorčina standardno po svom, ovi vamo prebacili na 3 nazad, valjda da matchiraju njegove poteze. .
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Zanimljivi sastavi, u ovoj iducoj. Van Gaal doktorčina standardno po svom, ovi vamo prebacili na 3 nazad, valjda da matchiraju njegove poteze. .
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Pa jaro kako je onaj poraz bio bolan ni 10 ovakvih prolazane bi bilo malo.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- JosephNongeBoende
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Neymar se po ugledu na Ronalda htio proslaviti zadnjim penalom, ali ga nije dočekao kao ni Portugalac 2012.

Kakav stokholmski sindrom ovdje vlada jbt
Samo me zanima eto kako bi se na hrvatskim forumima i generalno u javnosti pricalo da ovako Bosna ima neki uspjeh
Jedina je sreca sto smo za kur.ca u sportovima pa mozemo se tjesiti misleci da bi i oni podrzali nas 
Samo me zanima eto kako bi se na hrvatskim forumima i generalno u javnosti pricalo da ovako Bosna ima neki uspjeh

Ili npr protiv Liverpoola,Citya,PSGa,Barce,Patetica...dobro Bayern nikada nije ni dosao na red.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Tri kloca ne zna se ko je lošiji.Nije im ovo J.Koreja i raspala Srbija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Je li moguće

Dzankovicu za lijeka ti trebalo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- akisarajevo92
- Kontakt:
sad neko sa dobrim editing skilovima neka stavi grb Hrvatske na glavu ovog lika a na macku grb Brazila, izbaceni

HRT
Don't believe the hype.
Greska Titea sto nije ostavio izmjenu i uveo Edersona, Alisson citavu utakmicu nije imao odbranu, totalno van ritma, dok su Edersona mogli zagrijati i pripremiti za penale.
Pa bili su dosta lošiji sa Rodrygom po lijevom krilu, nego sa Vinijem. Neshvatljiva izmjena u najmanju ruku.
Ako je ko kriv, to je Neymar. Triput mu livaković skida nogom veoma izgledne šanse, još nije stigao ni penal opucati.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Balije su cudo.
Sto ti je rec fudbal uvijek se izvođenje ovakvih sranja na kraju vrati da te kazni
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sihire im bacila
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- JosephNongeBoende
akisarajevo92 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 18:59sad neko sa dobrim editing skilovima neka stavi grb Hrvatske na glavu ovog lika a na macku grb Brazila, izbaceni![]()
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- akisarajevo92
- Kontakt:
ovo je bilo brzoJosephNongeBoende je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:01akisarajevo92 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 18:59sad neko sa dobrim editing skilovima neka stavi grb Hrvatske na glavu ovog lika a na macku grb Brazila, izbaceni![]()

Don't believe the hype.
Zdravko Mamic nabio najvecu fudbalsku naciju na Svijetu , evo deceniju u nazad najvaznije lice i osoba za ove uspjehe.Direktno zasluzan za afirmaciju jedno 70% njihovih igraca.
Kakav vizionar
Kakav vizionar

- Bazinga12345
- Kontakt:
Hrvati iz Hrvatske bi isto ovako navijali za nas, dok ovi naši Hrvati ne bi

Zadnja izmjena: Bazinga12345, dana/u 09 dec 2022, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.