old sql jaroBosnier je napisao/la:to se jos igra pes 6
jasko_juve je napisao/la:hajdeeeBosniacum Lilium je napisao/la:'oce neko da odigramo ?
hajde napravi sobu u eu2, eto me, moze?
Moderator/ica: Padovan
old sql jaroBosnier je napisao/la:to se jos igra pes 6
jasko_juve je napisao/la:hajdeeeBosniacum Lilium je napisao/la:'oce neko da odigramo ?
samo log out sa ovih zahebancijajasko_juve je napisao/la:global 1..jaskojuve...123
hajde ti, cekam te u eu2 bola tako sam napisa. khalifa nickjasko_juve je napisao/la:hajde bolan..
uradio sam druze tako i opet nece,sad su mi dresovi kako treba al opet feyenordom igramGoalgetter je napisao/la:Moras sam sebi napraviti datoetku GDB u Kitserveru, jer sam je ja izbriso, bila je previlka. Znaci napravis datoetku GDB, i ubacis faces, hair i ostalo.

imadziza_23 je napisao/la:laga ti u onom poluvremenu u kojem ti je protivnik host, sto znaci da moze biti do njegove konekcije, a moze biti i do mnogo drugih faktora (udaljenost, slab net u to vrijeme... ), ja s nekim tako igram skoro bez laga a protiv nekog brate ne mozes vidit gdje je lopta. Ono sto ti hocu reci u stvari je da pomoci nema
Emir ZENICA je napisao/la:Samire,cestitke na pobjedi Zelje,sad da mi krenemo ?
pa obriši coockie i napravi novi acc i igraj.Ništa jednostavnijeDesimaL je napisao/la:Mozete vi igrati![]()
Mene banovali sa foruma,i jos se moram povuci iz ove lige :
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.