Starigrad1977 je napisao/la:E ovako, da i ja nesto kazem..Namjerno nisam reagovao odmah nego sam malo sacekao....
Edine znam da ovo citas, siguran sam u to..Zelim reci da treba da se stidis ovoga Edine. Ti nisi dosao u Wolfsburg iz Milana ili Man Utd-a pa da se tako ponasas, mislim ni to nije opravdano ali se donekle moze shvatiti ponasanje igraca koji dodju iz takvih timova u manji pa opet dobiju brojne ponude velikih timova...
Ti si Edine do juce igrao u polovnim kopackama i sakupljao markicu po markicu za sendvic i kolu a sada pred punim stadionom i pred milionima ljudi pored TV-a sramotis i sebe i svoje roditelje i svoj klub i navijace pa i sve gradjane BIH jer kroz takvo geslo prezentiras cijelu naciju. Ti kada si dolazio iz Teplica u Wolfsburg bio si nemocan i da su ti ponudili ugovor na 10 godina ti bi ga potpisao. U TOM TRENUTKU ti je bio samo cilj da zaigras za Wolfsburg i predjes iz Ceske u Njemacku. Nisi puno razmisljao ni o ugovoru ni o buducnosti. Ni ti ni tvoj menadzer. I sada nakon svega Edine nemas pravo da krivis ni upravu Wolfsburga, ni sam tim a ni navijace ovog kluba sto ne ides dalje. Kriv si ti i kriv je tvoj menazer. Stoga budi covjek i igraj i nemoj biti smece i sramotiti i svoj karakter i odgoj tvojih roditelja a ni cijelu naciju...
Kao sto ti rece ovaj ispod, zasto bi on to radio??? Ako ti imas kompleks nize vrijednosti onda OK, ali on nema i treba da ganja svoje.
Sto se tice ugovora to nije onaj ugovor ad je tek presao iz Teplica, on je potpisao opet ugovor, sa usmenim dogovorom da mu nece praviti probleme ako odluci otici, a oni to ocigledno rade i ponasaju se bezobrazno da mi izbukli koji milioncic.
I Edin treba vrsiti pritisak, sta su oni ove sezone uradili da bi on ostao, doveli Diega kontaju rjesili sve probleme, a odbranu jacu Vrbanjusa ima, sto bi se neko zivcirao u takvoj ekipi a zna da moze igrati skoro gdje hoce!!!