Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Zeljovac
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Zeljovac » 07 dec 2010, 09:38

Ali evo pokusat cu fino :oops:

Ako se @Starigrad1977 osjeca kao siroti Bosanac, ne mora tjerati druge da se osjecaju isto.

Dzeko hvala Bogu nema kompleks manje vrijednosti sto dolazi iz siromasne Bosne, shodno tome ima pravo na ambicije kao i svaki Italijan, Njemac, Englez, Francuz, Brazilac.....

EDIT: Nije fer prepravljati tudje postove :mrgreen:
Zadnja izmjena: Zeljovac, dana/u 07 dec 2010, 09:58, ukupno mijenjano 1 put.

Starigrad1977
Kontakt:

Post Postao/la Starigrad1977 » 07 dec 2010, 09:49

Ma ovo sto Dzeko radi je obicni snobizam i seljacizam...Spusta se na nivo nekog ulicara i ovo mu nije ni prvi a izgleda ni posljednji put...Sjetite se da je u Zenici psovao mater sirocetu bez obzira koliko to siroce bezobrazno bilo. Dalje prema novinarima je sve vise drzak.

Pa da bi on dosao do onoga sto zeli sa ovakvim ponasanjem mora da bude duplo bolji nego bi trebalo da bi uspio...Eric Cantona, Paul Gas-konj su bili Bogovi na terenu ali su opet ostali prosjecni igraci zbog takvog ponasanja...

Ja da sam trener sada ga ne bi cak ni na klupu stavio.......Na hladjenje bi ga poslao......Eno i Hagi je na klupi Galatasaraya otjerao Misimovica i jos nekolicinu igracai odmah su pobijedili...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 dec 2010, 11:21

Starigrad1977 je napisao/la:Ma ovo sto Dzeko radi je obicni snobizam i seljacizam...Spusta se na nivo nekog ulicara i ovo mu nije ni prvi a izgleda ni posljednji put...Sjetite se da je u Zenici psovao mater sirocetu bez obzira koliko to siroce bezobrazno bilo. Dalje prema novinarima je sve vise drzak.

Pa da bi on dosao do onoga sto zeli sa ovakvim ponasanjem mora da bude duplo bolji nego bi trebalo da bi uspio...Eric Cantona, Paul Gas-konj su bili Bogovi na terenu ali su opet ostali prosjecni igraci zbog takvog ponasanja...

Ja da sam trener sada ga ne bi cak ni na klupu stavio.......Na hladjenje bi ga poslao......Eno i Hagi je na klupi Galatasaraya otjerao Misimovica i jos nekolicinu igracai odmah su pobijedili...
sto volim ovakve :mrgreen:
Dzeko **** im mater svima i bjezi iz vukojebine,idi u Real i daj nam da uzivamo kad Higuain zacementira svoje mjesto na klupi,da cujemo komentare fanove pipite :lol: ,idi u Juventus pa sa Krasicem cini najaci tandem Italije,idi u Chelsea da budes nasljednik Drogbe,samo idi negdje vise,krajnji je vakat :D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 dec 2010, 11:30

Ovo je prvi put da on vrsi pritisak na klub,neka malo.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 dec 2010, 11:37

bistrikboy je napisao/la:Ovo je prvi put da on vrsi pritisak na klub,neka malo.
Meni je ovo smjesno, ja ne bi njega u Realu jer sumnjam da ce dobiti puno mjesta pored Ronalda i ostalih zvijezda. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Starigrad1977
Kontakt:

Post Postao/la Starigrad1977 » 07 dec 2010, 11:44

Ma Real M nema pametnija posla nego da kupuje igrace sa ovakvim moralom..Pa to isto ce i njima sutra uraditi..Pa nije niko lud da daje tolike milione za takvo ponasanje..Nema toga...

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 07 dec 2010, 11:48

Starigrad1977 je napisao/la:E ovako, da i ja nesto kazem..Namjerno nisam reagovao odmah nego sam malo sacekao....

Edine znam da ovo citas, siguran sam u to..Zelim reci da treba da se stidis ovoga Edine. Ti nisi dosao u Wolfsburg iz Milana ili Man Utd-a pa da se tako ponasas, mislim ni to nije opravdano ali se donekle moze shvatiti ponasanje igraca koji dodju iz takvih timova u manji pa opet dobiju brojne ponude velikih timova...

Ti si Edine do juce igrao u polovnim kopackama i sakupljao markicu po markicu za sendvic i kolu a sada pred punim stadionom i pred milionima ljudi pored TV-a sramotis i sebe i svoje roditelje i svoj klub i navijace pa i sve gradjane BIH jer kroz takvo geslo prezentiras cijelu naciju. Ti kada si dolazio iz Teplica u Wolfsburg bio si nemocan i da su ti ponudili ugovor na 10 godina ti bi ga potpisao. U TOM TRENUTKU ti je bio samo cilj da zaigras za Wolfsburg i predjes iz Ceske u Njemacku. Nisi puno razmisljao ni o ugovoru ni o buducnosti. Ni ti ni tvoj menadzer. I sada nakon svega Edine nemas pravo da krivis ni upravu Wolfsburga, ni sam tim a ni navijace ovog kluba sto ne ides dalje. Kriv si ti i kriv je tvoj menazer. Stoga budi covjek i igraj i nemoj biti smece i sramotiti i svoj karakter i odgoj tvojih roditelja a ni cijelu naciju...

Kao sto ti rece ovaj ispod, zasto bi on to radio??? Ako ti imas kompleks nize vrijednosti onda OK, ali on nema i treba da ganja svoje.

Sto se tice ugovora to nije onaj ugovor ad je tek presao iz Teplica, on je potpisao opet ugovor, sa usmenim dogovorom da mu nece praviti probleme ako odluci otici, a oni to ocigledno rade i ponasaju se bezobrazno da mi izbukli koji milioncic.

I Edin treba vrsiti pritisak, sta su oni ove sezone uradili da bi on ostao, doveli Diega kontaju rjesili sve probleme, a odbranu jacu Vrbanjusa ima, sto bi se neko zivcirao u takvoj ekipi a zna da moze igrati skoro gdje hoce!!!
Mes Que Un Club

Starigrad1977
Kontakt:

Post Postao/la Starigrad1977 » 07 dec 2010, 11:51

Ma koji usmeni ugovor? I kad kupis kondom na trafici dobijes racun a da ne pricamo sad o milionskim ugovorima i poslovima...

Vrseci pritisak na ovaj nacin on moze jedino da zavrsi na klupi ili na tribinama a iz dana u dan trosi i zivce i strpljenje navijaca tako da ce ih dobar dio jedva i docekati da se to dogoodi...

Trebao je otici ili treba jos uvijek kod glavnog gazde i lupiti sakom od stol

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 07 dec 2010, 11:53

Odakle ti znaš za nekakav usmeni dogovor,jarane potpisao je ugovor i to milijunski sve crno na bijelo i nije na tržnici kupio 5 kila paradajza pa da može vratiti ako nebude dobar.
60 godina vjernosti.

Starigrad1977
Kontakt:

Post Postao/la Starigrad1977 » 07 dec 2010, 11:57

Ma daj ba vratite malo film unazad, on kad je potpisivao sa Wolfsburg bio je manji od makovog zrna i jedva je docekao da potpise...Sta ces, tako je, svako bi tako...I ne mozes se sada zaliti na ljude, dali su ti hljeb u ruke

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 07 dec 2010, 12:01

Starigrad1977 je napisao/la:Ma daj ba vratite malo film unazad, on kad je potpisivao sa Wolfsburg bio je manji od makovog zrna i jedva je docekao da potpise...Sta ces, tako je, svako bi tako...I ne mozes se sada zaliti na ljude, dali su ti hljeb u ruke
Istina.
60 godina vjernosti.

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 07 dec 2010, 12:02

bistrikboy je napisao/la:Ovo je prvi put da on vrsi pritisak na klub,neka malo.
Upravo tako :!:

Ocito je da Wolfsburg uzima Dzeku zdravo za gotovo :twisted: Edin za 3,5 godine provedene u tom klubu, takav odnos nije zasluzio i jasno im je stavio do znanja da su presli sve granice. Ako je iko strpljiv to je Dzeko, ali kao i sve tako i strpljenje ima svoje granice. Wolfsburgu mora biti jasno da korektnijeg igraca od Dzeke nikad nisu imali i da je kamen, vrisnuo bi.

Starigrad1977
Kontakt:

Post Postao/la Starigrad1977 » 07 dec 2010, 12:09

Najbolji je protest da ode gazdi Wlf i kaze kako stvari stoje i da kaze npr da nece doci na trening ili na utakmicu...Ovako se samo blamira pred masama kao malo dijete i sam sebi spusta cijenu i kaki se na sve ono sto je postigao....

necu da igram, dajte mi duplo vise para nego sto ostali daju i vozdra...U auto i kuci na play station, boli ga kita...Eh ja problema...

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 07 dec 2010, 13:23

Starigrad1977 je napisao/la:Ma daj ba vratite malo film unazad, on kad je potpisivao sa Wolfsburg bio je manji od makovog zrna i jedva je docekao da potpise...Sta ces, tako je, svako bi tako...I ne mozes se sada zaliti na ljude, dali su ti hljeb u ruke

A ja svakakvih budala ovdje...pa normalno da je na pocetku karijere bio manji od makovog zrna...jest dali su mu hljeb al njegovom zaslugom i zalaganjem....isto tako da nije postigo ovo sto je postigo SVOJIM ZALAGANJEM I ZNANJEM sutnuli bi ga u neki amaterski klub i opet bi trazio markicu za sendvica.....momak ima ambicije i to je sasvim normalno...pa jedan Roony je glumio i to u Man. unt dok nije dobio novi bogovski ugovor....Dzeko nece ugovor oce da ide jer klub ne ispunjava njegove ambicije...

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 07 dec 2010, 13:29

samo cu jedno rec..Dzeko ne vrijedi ni 10 miliona..znaci moje misljenje..ne zelim ja vas ubjedjivat da je ovako al nemojte ni vi mene u suprotno..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 07 dec 2010, 13:32

NoName je napisao/la: Željovac ba, jesil ti šta pio? :mrgreen: Jeb'ga, nisam mu advokat, al' baš si ga ovdje lupio.
Pa možda ne pratiš dovoljno. Ivica Osim je za njega Japanac, Amar homoseksualac, a Sušić bezgrešan. Usto, jedina tema na domaćem fudbalu na kojoj sam ga vidio je Željina, gdje je dolazio da razbacuje neke provokacije, uglavnom vezano za Hapoel. Doduše temu o Sarajevu nisam ni posjećivao...

P.S. Zeljovac, opomenut si, pripazi malo ;)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Starigrad1977
Kontakt:

Post Postao/la Starigrad1977 » 07 dec 2010, 13:36

jasko_juve je napisao/la:samo cu jedno rec..Dzeko ne vrijedi ni 10 miliona..znaci moje misljenje..ne zelim ja vas ubjedjivat da je ovako al nemojte ni vi mene u suprotno..
Vrijedi jarane najmanje duplo vise ali istina ne vrijedi 40 ili vise sto pisu..Kada vidim kakvi sve bogalji dobijaju neke milionske ugovore dodje mi da povratim od muke...

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 07 dec 2010, 14:27

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 dec 2010, 14:51

Zarobljen u Wolfsburgu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 dec 2010, 15:02

Željovac je napisao/la:
NoName je napisao/la: Željovac ba, jesil ti šta pio? :mrgreen: Jeb'ga, nisam mu advokat, al' baš si ga ovdje lupio.
Pa možda ne pratiš dovoljno. Ivica Osim je za njega Japanac, Amar homoseksualac, a Sušić bezgrešan. Usto, jedina tema na domaćem fudbalu na kojoj sam ga vidio je Željina, gdje je dolazio da razbacuje neke provokacije, uglavnom vezano za Hapoel. Doduše temu o Sarajevu nisam ni posjećivao...

P.S. Zeljovac, opomenut si, pripazi malo ;)
Ma ti si jadnicak ugrozen ko' krava u Indiji i uvijek neke teorije zavjere.
Svi ko biva napadaju Zelju i zeljine igrace a ti se osjecas da moras da se boris svim silama ako treba i atomskim naoruzanjem. :roll: A tamo gdje treba da budes na temi Zeljeznicara te nema.Niti dolazis niti se javljas.I tamo ugrozen.Sto je najzalosnije ni sa navijacima Zelje se ne mozes,uvijek neke razmirice.Ako je neko za selektora odmah navija za Sarajevo :lol: ,smijesan si pajdo.
Jarane.dobro pogledaj rok upotrebe slijedeci put kad otvoris pivu.
P.S da se vratimo na temu mani mi pijanskih.Sto se Dzekana tice.Igra u BL znaci ligi petice,plata mu tako ''mala'' da moze pola zgrade svaki mjesec uzeti.Sto se tice veceg kluba,pa nece ni Hoennes do vjeka.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 dec 2010, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], Maverick, Normus90, soko i 34 gosta.