U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

xxh2o
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la xxh2o » 29 apr 2014, 17:40

Ima li gdje spiska od kloca Malkočevića
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 29 apr 2014, 17:48

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 29 apr 2014, 17:51

PerryFred je napisao/la:
xxh2o je napisao/la:Ima li gdje spiska od kloca Malkočevića

Marko Terzić (Slavija), Kenan Topolović (Sarajevo), Mijo Miltić (Sarajevo), Mak Varešanović (Sarajevo), Toni Nikić (Široki Brijeg), Mato Stanić (Široki Brijeg), Amar Alikadić (Velež), Ivan Dujmović (Čelik), Harun Bajramović (Čelik), Amar Mašić (Čelik), Nebojša Babić (Borac), Slaviša Maksimović (Borac), Benjamin Otuzbir (Travnik), Denis Žerić (Željezničar), Adin Mujagić (Željezničar), Seid Behram (Željezničar), Branimir Bajić (Radnik), Stefan Rakić (Radnik), Haris Hajdarević (Olimpic), Momo Kojić (Modriča), Amar Suljić (Sloboda), Sandro Vilušić (Sloboda), Srđan Vulić (Zrinjski), Elvin Halavać (Jedinstvo Bihać), Danilo Vukčević (Sport Tim Banja Luka), Semir Smailagić (Sarajevo), Ognjen Davidović (Rudar Prijedor), Danijel Cikarić (BAK 07, Njemačka) , Senad Jarović (Fortuna, Njemačka).

To su kadeti,ovaj put fokus je na domaće dečke,dok je na onom turniru uglavnom pozivao igrače iz vana,pretpostavljam da se hoće naći neki balans,odnosno najbolje iz obe grupe što je i dobar potez svakako.

Ima i u15 okupljanje,ovo su kandidati:

Amar Ćatić (PSV Eindhoven, Holandija), Ševkija Resić (Sarajevo), Ahmed Arnautović (Sarajevo), Armin Pozder (Sarajevo), Imran Memović (Sarajevo), Nedim Hadžić (Olimpic), Armin Velić (Olimpic), Almin Hot (Olimpic), Srđan Mrzić (Borac), Aleksandar Matić (Borac), Kerim Durmić (Čelik), Denim Pepić (Čelik), Dado Dedić (Čelik), Kerim Tutundžić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Luka Knežević (Široki Brijeg), Sanin Klarić (Zrinjski), Teo Rozić (Zrinjski), Nikola Šunjić (Zrinjski), Filip Vasilj (Zrinjski), Dženis Prguda (Velež), Maid Mrgan (Velež), Nedim Kozić (Velež), Đorđe Medan (Leotar), Aleksa Spaić (Leotar), Luka Grahovac (Leotar), Vladan Mandić (Slavija), Luka Asentić (Slavija), Ljubiša Reljić (Vojvodina, Srbija), Elmin Osmanović (Basel, Švajcarska), Benjamin Musija (Željezničar), Muamer Gogić (Slaven Živinice), Ergin Mehuljić (Željezničar), Anel Šabanhadžović (Željezničar), Rade Bojanić (Željezničar).

Tu realno ne znam nikog,valjda ima neki budući as :D
it's football day

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 29 apr 2014, 17:56

Danijel Cikarić (BAK 07, Njemačka) :facepalm: .
Još nisam došao sebi :urnebes: .

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 29 apr 2014, 17:59

opet prica o tom maricu, ko ga j.ebe, skutor odabrao i arhiviran je odmah nakon toga. nije ni prvi ni zadnji koji ce zabiti noz u ledja svojoj drzavi, na to smo navikli kad su oni u pitanju.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 29 apr 2014, 20:52

calcio je napisao/la:
Kevin je napisao/la:evo samo jedan tekst kako se radi u drugim zemljama u odnosu na ovdje gdje ste svi popljuvali Mirka Marića
[/quot
Ja nisam popljuvao Marica niti treba njega pljuvati nego hrvatski savez, jer su pozvali kapitena nase U-17 reprezentacije. Nismo mi tamo neka Njemacka, mi smo ipak prve komsije, tzv. prijateljska zemlja s kojom djele granicu i mnogo toga, i to je bio pravi hinjski potez.

Ovo je srz svega , u mnogo cemu se ne slazem sa tobom, ali ovdje si napisao ono naj bitnije :bih: :bih:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 apr 2014, 23:26

Samo se pitam odakle nekima ideja da je nama Hrvatska prijateljska drzava? Drzava koja nam je zabila noz u ledja vise puta na vise nacina i koja je klala po BiH. Kakvi prijatelji ljudi dragi. Isti nivo "prijateljstva" kao oni preko Drine.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 29 apr 2014, 23:35

Cartman je napisao/la:Samo se pitam odakle nekima ideja da je nama Hrvatska prijateljska drzava? Drzava koja nam je zabila noz u ledja vise puta na vise nacina i koja je klala po BiH. Kakvi prijatelji ljudi dragi. Isti nivo "prijateljstva" kao oni preko Drine.
to bi bilo to. istine radi komsije s jadrana nisu bas toliko zestoki kao oni preko drine, ali zato uvijek gledaju svoj interes preko ledja BiH. tako je i u sportu naravno u vise navrata bilo..

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 29 apr 2014, 23:36

Cartman je napisao/la:Samo se pitam odakle nekima ideja da je nama Hrvatska prijateljska drzava? Drzava koja nam je zabila noz u ledja vise puta na vise nacina i koja je klala po BiH. Kakvi prijatelji ljudi dragi. Isti nivo "prijateljstva" kao oni preko Drine.
:thumbup:

Sve dok se istocni sljam, kao i zapadni mjesa unutar nase drzave BIH ce stalno biti nestabilna. Uceram ja njima onako prijateljski.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 29 apr 2014, 23:38

STEVIE je napisao/la:
to bi bilo to. istine radi komsije s jadrana nisu bas toliko zestoki kao oni preko drine, ali zato uvijek gledaju svoj interes preko ledja BiH. tako je i u sportu naravno u vise navrata bilo..
Bože, kako su samo zli. Umjesto da im tuđi interes bude ispred njihovog, strašno.
Zadnja izmjena: Edol, dana/u 29 apr 2014, 23:43, ukupno mijenjano 2 puta.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 29 apr 2014, 23:40

Edol je napisao/la: Bože, kako su samo zli. Umjesto da im tuđi interes bude ispred njihovog, strašno.
s takvim razmisljanjem poput tvoga i nije cudo da je sve inace u k.urcu..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 apr 2014, 23:41

emir79 je napisao/la:
:thumbup:

Sve dok se istocni sljam, kao i zapadni mjesa unutar nase drzave BIH ce stalno biti nestabilna. Uceram ja njima onako prijateljski.
Naravno. I zato treba prekinut sve odnose sa savezima tih drzava i zaustavit sve prijateljske utakmice, saradnje i slicno. Nema od te ljubavi nista. Mars od nase repke. Srbija cak manje igraca krade od Hrvata. Ovo sto su uradili za Marica je nevjerovatno drzak potez. Imaju pravo na to, ali onda isto tako mi imamo pravo da ih odyebemo za sva vremena.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 29 apr 2014, 23:49

STEVIE je napisao/la:
Edol je napisao/la: Bože, kako su samo zli. Umjesto da im tuđi interes bude ispred njihovog, strašno.
s takvim razmisljanjem poput tvoga i nije cudo da je sve inace u k.urcu..
Naprotiv. U kurcu smo jer sve tri strane vide kako su "oni anamo" loši i pokvareni, a "njihovi" divni i krasni.

Mislim, halo, nešto se piše kako su nam Hrvati neprijatelji jer su nam uzeli neke igrače (iako su i ti igrači morali dati svoj pristanak, da se razumijemo), a onda pogledaš u naš roster i vidiš da je od prvih 11 samo jedan igrač baš potekao iz BiH. Jedan jedini! Treba biti baš đon obraz pa pljuvati po drugima jer rade ono na čemu se zasniva naš plasman na SP.
Dajte ba, svako ko nije uzeo "tuđeg" igrača to nije uradio samo zato što nije sposoban ili sam igrač to neće, a ne zato što su ovi fini pa neće da se ne bi ko ljutio. Realno.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 apr 2014, 00:00

Naravno da su nam komšije đubrad, posebno ovi kvazi Evropejci, oni sve rade samo da nas oslabe, a vamo nam glume prijatelje, pa oni u rukometu u kojem su najbolji na svijetu nama uzimaju igrače i da su to neki igrači, nego prosjek samo da nas oslabe

Pa oni su jednog Terzića nudili da igra za njih, odveli Anušića, ovo juniora i kadeta su sve odveli i probali pa šutnuli nazad, iako su i evropski i svjetski prvaci u mlađim kategorijama, ne znam šta će im naši reprezentativci kad su njihovi bolji
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 30 apr 2014, 00:20

legenda reala je napisao/la:Naravno da su nam komšije đubrad
Baš onako fin način za okarakterizirati 12 miliona ljudi. Svaka čast, takvo razmišljanje nas vodi u ljepšu budućnost. :thumbup:
legenda reala je napisao/la:Pa oni su jednog Terzića nudili da igra za njih, odveli Anušića, ovo juniora i kadeta su sve odveli i probali pa šutnuli nazad, iako su i evropski i svjetski prvaci u mlađim kategorijama, ne znam šta će im naši reprezentativci kad su njihovi bolji
Zar nije to ono što se očekuje od normalnog saveza i skautinga da radi po pitanju reprezentacije? Da ispitaju mogućnost igranja za njihove selekcije svakog igrača za kojeg postoji i promil šanse da igra? I kod mlađih kategorija, prisvoji ga, pa ako se razvije - dobro je, ako se ne razvije - nikome ništa. To što mi ne radimo tako, ne znači da je to normalno ili da smo dobri ljudi pa nećemo,, nego da naši skauti ne rade svoj posao.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 apr 2014, 00:29

Ljudi moji zar niste svjesni da HNSom vladaju spodobe slicne onim koje vladaju nasim savezom.I to persone koje po rodjackim vezama uzimaju ovu djecu pokusavajuci i tu usicarit za sebe. Oni ne vole ni Hrvatsku kao sto ni ovi nasi ne vole BIH. Zar bi u nasem savezu sutili na Susiceve ludosti da nije tako a u Hrvatskom su cuvali Stimca isto tako. Jedina razlika je sto Hrvatski novinari dignu buku pa u Hrvatskoj Stimac ode. A izjednacavati Hrvatsku i Srbiju unatoc sranjima koja su bila nije ipak u redu.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 30 apr 2014, 00:29

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:57, ukupno mijenjano 2 puta.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 apr 2014, 00:32

Edol je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Naravno da su nam komšije đubrad
Baš onako fin način za okarakterizirati 12 miliona ljudi. Svaka čast, takvo razmišljanje nas vodi u ljepšu budućnost. :thumbup:
legenda reala je napisao/la:Pa oni su jednog Terzića nudili da igra za njih, odveli Anušića, ovo juniora i kadeta su sve odveli i probali pa šutnuli nazad, iako su i evropski i svjetski prvaci u mlađim kategorijama, ne znam šta će im naši reprezentativci kad su njihovi bolji
Zar nije to ono što se očekuje od normalnog saveza i skautinga da radi po pitanju reprezentacije? Da ispitaju mogućnost igranja za njihove selekcije svakog igrača za kojeg postoji i promil šanse da igra? I kod mlađih kategorija, prisvoji ga, pa ako se razvije - dobro je, ako se ne razvije - nikome ništa. To što mi ne radimo tako, ne znači da je to normalno ili da smo dobri ljudi pa nećemo,, nego da naši skauti ne rade svoj posao.
Od prvog komsije nije lijepo krasti. :) Krasti od Njemacke je jedna stvar ali od komsije...
Zato sam napisao za Hrvatsku "takozvana prijateljska zemlja" jer bilo bi lijepo znati da ti je komsija prijatelj. I mnogi Hrvati jesu stvarno prijatelji ali govorim o njihovim institucijama koje su nam cesto znale zabiti noz u ledja (da ne idemo sad u detalje jer ce otici u pogresnom smjeru).

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 apr 2014, 00:36

Nismo mi djubrad nego nas korumpirani ljudi vode a kombinacija gluposti i korumpiranosti daje za rezultat nase vrle selektore a nase drustvo jadno i upropasteno proizvodi novinare sibicare koje to ne ispravljaju i to nas jos vise upropastava. Za nadat se da ce talenata biti vise nego sto oni mogu otjerat ili upropastit.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 apr 2014, 00:39

Gdje sam spomenuo 12 miliona ljudi,pričao sam o sportu i njihovim savezima i otimanju naših igrača koji su kod njih višak, ali to rade samo da nas oslabe, a vamo fol prijateljski savezi ovo ono
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []