A stani sta imam od Gasol-a ? hocemo li se boriti za naslov , naravno ako poptisemo Duranta i Hasana i trade-as npr. Randle-a Clarksona i 1. pick za J.Butller-a , e onda bi Gasola za minKK_Bosna je napisao/la:cekaj, uzeo bi prije horforda, barnesa, batuma, andersona, fourniera, turnera, mahinmija i teletovica prije gasola?Kobe Bryant je napisao/la:ma jok , po meni smo previse dali pickova i sada ispastamo za clauna Howarda i za starca Nasha . Moguce da ovaj ne dobijemo ako budemo 4 ili 5 , ali onda sljedeci sigurno gubimo i 2018 ili 2019majestic24 je napisao/la:Ma treba krenuti svim silama po Cousinsa. Dati im sta god zele za njega.![]()
Raditi na FA : Kevin Durant, Al Horford, Mike Conley, Hassan Whiteside, Harrison Barnes (mislim da ga GSW ne mogu zadrzati) , Nicolas Batum, Ryan Anderson, Evan Fournier, Evan Turner, Ian Mahinmi, Mirza Teletović,
nadam se da nece: Gasol, Howard, DeRozen , Parsons , Rajon Rondo, Al Jeferson, Luol Deng, Brandon Jennings, Ty Lawson, Bismack Biyombo, Mario Chalmers, OJ Mayo
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: LA Lakers
pa eto vidis da ima rezona
sve zavisi od duranta.. ako pristane doci jedan za drugim ce dolaziti, pa i gasol za minimalac sigurno
sve zavisi od duranta.. ako pristane doci jedan za drugim ce dolaziti, pa i gasol za minimalac sigurno
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- majestic24
- Kontakt:
Jesam li ja jedini ovdje na forumu koji bi zelio conleya u Lakersima???
Ili cemo biti super jaki ili prosjek gdje ce maximum biti ulazak u playoff
Ili cemo biti super jaki ili prosjek gdje ce maximum biti ulazak u playoff
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ova budala od Jimm-a i sa njim Mich ce sve pokusati da imaju dobar tim , jer ako ne budu imali istice rok i Jeany se vraca kao direktor operacija , otpusta Micha i vjerovatno Phill dolazi iz NY jer je njen zarucnik....
Nadam se samo da ih ne uhvati panika pa neke budalastine opet ne izvedu
Nadam se samo da ih ne uhvati panika pa neke budalastine opet ne izvedu
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Jah, eto dat cemo vam Butlera za samo 1. pik. Zivite u fantazijama.
Postovanje treba zaraditi.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kako sam skontao , vec nesta Mich ima u planu 80% da ako dobijemo 1-2 pick da ide neki trade Randle + Clarkson + 1 -2 pick za nekoga (tu su williams i young ako bude trebalo da se popuni trade)kad_kako je napisao/la:Jah, eto dat cemo vam Butlera za samo 1. pik. Zivite u fantazijama.
Jel to Rodjo ili ono sto bi ja sanjao Jimmy ili neko 3-ci , ali opasno se pise o tome .....
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Nasi samo suplju pricaju kada kazu da je Jimmy za prodaju. To bi znacilo da idemo u rebuilding, a nas FO i vlasnik i dalje misle da mi imamo ekipu za titulu, pa se to nece desiti.
Postovanje treba zaraditi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znam u kakvim se kombinacijama trejda kod vas pominje Clarkson?
Covjeka prvo treba potpisati,pa se onda odredjeni period ne moze trejdati itd itd
[youtube][/youtube]

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Kao i prosle godine drugi pick i najvjerovatnije Ingram u nasim redovima...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Hajde dobro je...
Iskreno, meni se svidjaju i Ingram i Simmons, i ne znam koga bih prije uzeo, ovako ce nas Philla postedit tih muka i necemo moci reci da smo se zajebali sto nismo uzeli ovog drugog
Iskreno, meni se svidjaju i Ingram i Simmons, i ne znam koga bih prije uzeo, ovako ce nas Philla postedit tih muka i necemo moci reci da smo se zajebali sto nismo uzeli ovog drugog
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Za sada :
Chicago nece trade-at Butlera kao ni Sacramento Cousinsa ....
Ceka se izbor Phill-e (valjda nec ni nas zbuniti pa da izaberu Bendera
)
1. Ako Phill-a izabere Simmonsa , mi Ingram-a onda odmah nudimo max. Hassanu (jer vjerovatno Miami nece puni max nuditi)
2. Ako Phill-a izabere Ingrama , mi Simmonsa ide se na H. Barnes-a kome GSW moze machirati ponudu ali vjerovatno nesmije radi buducnosti.... + def, centar Ezili ili Mahinmi.
Valjda ce nekome uvaliti Williamsa i Younga za draft pickove 2017 i 2019 makar i druge runde
Kako stvari sada stoje tesko da mozemo Duranta , a valjda su svjesni da DeGrozen nije za max.-a tj. nije nikako za Lakersa
Vjerovatno ce svi ganjati Conley-a pa i Spursi ja bih volio on + Hassan + neki korisni veterani , ali biti ce jako tesko
Ceka se izbor Phill-e (valjda nec ni nas zbuniti pa da izaberu Bendera
1. Ako Phill-a izabere Simmonsa , mi Ingram-a onda odmah nudimo max. Hassanu (jer vjerovatno Miami nece puni max nuditi)
2. Ako Phill-a izabere Ingrama , mi Simmonsa ide se na H. Barnes-a kome GSW moze machirati ponudu ali vjerovatno nesmije radi buducnosti.... + def, centar Ezili ili Mahinmi.
Valjda ce nekome uvaliti Williamsa i Younga za draft pickove 2017 i 2019 makar i druge runde
Kako stvari sada stoje tesko da mozemo Duranta , a valjda su svjesni da DeGrozen nije za max.-a tj. nije nikako za Lakersa
Vjerovatno ce svi ganjati Conley-a pa i Spursi ja bih volio on + Hassan + neki korisni veterani , ali biti ce jako tesko
- majestic24
- Kontakt:
Kobe Bryant je napisao/la:Za sada :
Ceka se izbor Phill-e (valjda nec ni nas zbuniti pa da izaberu Bendera)
Valjda ce nekome uvaliti Williamsa i Younga za draft pickove 2017 i 2019 makar i druge runde![]()
Kako stvari sada stoje tesko da mozemo Duranta , a valjda su svjesni da DeGrozen nije za max.-a tj. nije nikako za Lakersa![]()
Na nekom forumu sam citao da su Lakersi spremni dovesti DeRozana,ali mu nece ponuditi max ugovor. Sad,ako mu je tolika zelja da dodje u LA...
Lakersima prva zelja je Simmons
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Nešto imam osjećaj da će Lakersi trejdati tog picka za nekog igrača. Obzirom da promašaje u zadnja 2 drafta, možda je to i bolja opcija.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ja ga ne bih nikad tradeao. Koga mozes dovesti od realnih meta pa da postanes odmah konkurentan ? Cak i da uspiju dovesti nekog dobrog, neces biti jaci od 4-5 ekipa na Zapadu. Bolje je cekati jos sezonu ili dvije da makar naraste trade vrijednost ovim ostalim mladim jer manja od ove ne moze biti..
Jedino bi ga tradeao u nekom ludom scenariju gdje se potpise Durant pa da se dovede Cousins ali naravno da nema nista od toga.
Jedino bi ga tradeao u nekom ludom scenariju gdje se potpise Durant pa da se dovede Cousins ali naravno da nema nista od toga.
ser del barça es el millor que hi ha !

Da te volim duša zna, draga moja BiH
- PaskalHens
- Kontakt:
Ako se dovede derozan, a sve upućuje na to, onda ti džaba i sto prvih pickova, kad je ono smeće od igrača.
Što se mojih želja tiče Whiteside ili Barnes, ako je Cousins nedostupan..
Što se mojih želja tiče Whiteside ili Barnes, ako je Cousins nedostupan..
Viva la France, as they say in Rome.
barnes nije nista manje smece od derozana
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
DeRozen nije loš kada bi ga se dalo kontrolisati , ali mu je šut za tricu kriminalan , što je nedopustivo , ali opet je top5 lige u iznudjivanju faulova.KK_Bosna je napisao/la:barnes nije nista manje smece od derozana
Barnes je 3 god mladji i muno zahvalniji sto moze igrati 3-4 i odbranu , ali realno imamo takvih igraca jos ako uzmemo draft , ali šta ćemo sa Williamsom Youngom , mislim ako njima 2-ci dodaš DeRozena , onda fakat
Kako god da okreneš , ne vjerujem da možemo Duranta dovesti , tako da moj prvi izbor mora biti Hassan , realno imamo love a boljeg ne mozemo dobiti na njegovoj poziciji godinama.
Russell - Clarkson - Ingram - Randle - Whiteside , klupa Nance Jr. i škart , realno onda ce nasi i ici na DeRozena + Hassan 99%
- PaskalHens
- Kontakt:
Ma derozan nije izbor vala, kamoli za max ugovor. Nije ni Barnes igračina, al' je bolji izbor od derozana po meni. Moja želja su russ i cousins, al' to su pusti snovi.
Viva la France, as they say in Rome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.