FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Amin, Bože!
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Ova naša liga nikada u ovoj svojoj kratkoj historiji nije bila ovoliko medijski praćena. BHT, Arena i sada Moja Tv..Uglavnom odlična vijest za sve navijače.
"Poštovani korisnici, ubuduće ćete putem usluge MojaTV moći besplatno pratiti utakmice BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine. Već u subotu možete pratiti utakmicu Zrinjski - Željezničar. Utakmice će biti dostupne i putem WebTV usluge a kanal će se pojaviti u subotu" - navode iz BH Telecoma.
http://www.drzava.zeljo.com/2012/09/zri ... ojatv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.drzava.zeljo.com/2012/09/zri ... ojatv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ja se samo nadam da će ovaj put realizaciju prenosa za Moju TV raditi Arenasport, a ne amaterski BHT.
Željezničar ale!
-
adis_macak
- Kontakt:
Ovo je za mustuluka,odlicno
ma kako god, samo nek je za djabeGaziHusrevbeg je napisao/la:Ja se samo nadam da će ovaj put realizaciju prenosa za Moju TV raditi Arenasport, a ne amaterski BHT.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Nadam se da ovo znači i da će se moći napraviti neki stream za nas koji ne koristimo usluge Moja tv-a?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Hvala ti Boze, kako sam razumio moci ce se gledat i preko mojaWebTv, ili sam pogrešno razumio
??
- champions1921
Ako koristis adsl moci ces gledati a sigurno ce biti i stream za nas koji ga ne koriste..AboveTheLaw je napisao/la:Hvala ti Boze, kako sam razumio moci ce se gledat i preko mojaWebTv, ili sam pogrešno razumio??
BUDI ŽELJO !!!
Evo već sad, 48 sati prije utakmice molim nekog da se pobrine za stream. 
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
idi kod komsije, mozda ima moju tvexbabilon je napisao/la:Evo već sad, 48 sati prije utakmice molim nekog da se pobrine za stream.
FKŽ !
i jaexbabilon je napisao/la:Evo već sad, 48 sati prije utakmice molim nekog da se pobrine za stream.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ima, ima, al prešao na Total pa je u fazi odjavljivanja, ko će mu znat.TeaM87 je napisao/la:idi kod komsije, mozda ima moju tvexbabilon je napisao/la:Evo već sad, 48 sati prije utakmice molim nekog da se pobrine za stream.
- Ultras1921
- Kontakt:
edit
Zadnja izmjena: Ultras1921, dana/u 14 sep 2012, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
ja sam zadovoljan i sa bodom u mostaru,ono sto su pokazali u gradaccu mi daje nadu da bi mogli i glat do pobjede al sigurno da ce i oni zapet protiv nas,nadam se da su i nasi jos malo popravili formu i da izadje to na dobro abd
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI
Mozda sa moje strane zvuci prepotentno i arogantno, no ukoliko iz naredne cetiti utakmice uzmemo 10 bodova mislim da smo onda veoma blizu da odbranimo naslov prvaka, jer nam raspored na proljece stvarno ide na ruku i jedino moramo putovati Borcu i Sirokom - naravno od ovih jacih ekipa, a uz to imamo jednu utakmicu vise na domacem terenu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Ma mozemo, sto ne mozemo, "sreca" pa nas je kazna potrefila za ove 2 lake utakmice, tu uzeti 6 bodova, u Mostaru je prosle godine bilo 0 0, vjerovatno i ove godine nesto slicno, valjda im mozemo zabiti gol, i onda u Zenicu, pa sta bude, sad me Zenice strah, njihove euforije, novi stadion, Vlado Jagodic, solidan ulazak u sezonu, za razliku od proslih godina, al dobro, vazda se oni nafuraju, pa ih mi spustimoamerosm je napisao/la:Mozda sa moje strane zvuci prepotentno i arogantno, no ukoliko iz naredne cetiti utakmice uzmemo 10 bodova mislim da smo onda veoma blizu da odbranimo naslov prvaka, jer nam raspored na proljece stvarno ide na ruku i jedino moramo putovati Borcu i Sirokom - naravno od ovih jacih ekipa, a uz to imamo jednu utakmicu vise na domacem terenu.
Za zivot cijeli!
Bas mi je drago za Zenicu da sto ce ove godine biti pravi derbi i nema sanse da propustim ovo gostovanjeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ma mozemo, sto ne mozemo, "sreca" pa nas je kazna potrefila za ove 2 lake utakmice, tu uzeti 6 bodova, u Mostaru je prosle godine bilo 0 0, vjerovatno i ove godine nesto slicno, valjda im mozemo zabiti gol, i onda u Zenicu, pa sta bude, sad me Zenice strah, njihove euforije, novi stadion, Vlado Jagodic, solidan ulazak u sezonu, za razliku od proslih godina, al dobro, vazda se oni nafuraju, pa ih mi spustimoamerosm je napisao/la:Mozda sa moje strane zvuci prepotentno i arogantno, no ukoliko iz naredne cetiti utakmice uzmemo 10 bodova mislim da smo onda veoma blizu da odbranimo naslov prvaka, jer nam raspored na proljece stvarno ide na ruku i jedino moramo putovati Borcu i Sirokom - naravno od ovih jacih ekipa, a uz to imamo jednu utakmicu vise na domacem terenu.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 31 gost.