FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
sta je ovo s Mehidica, vidim neki clanak na portalu, al ne da mi se pogledat
mene samo zanima koliko vremena ce trebat prije nego se Senadu & co pocne j majka zbog djece, ako rezultata ne bude, a sada trenutno hvale ovaj potez
- zamorano1plus8
- Kontakt:
pa tek su pricali s tom djecom, sto je dobra stvar naravno, ali jos uvijek nisu nista zavrsili i otjerali onog parazita, a i da li ce uspijet uopste....ne vjerujem ni da bi puno sposobniji od njih uspijeli se rijesiti tog parazitaChinaglia je napisao/la:mene samo zanima koliko vremena ce trebat prije nego se Senadu & co pocne j majka zbog djece, ako rezultata ne bude, a sada trenutno hvale ovaj potez
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta je sa Koleta? Hocel se zaliti komisiji za raskid ugovora..
- Suljo20002
- Kontakt:
To za kopacke nije sala sviju mi,pa svi ti sto potpisu s Husarom nose kopacke premjerligasa koje Husara zastupa,smijesno i zalosno...
Treba zahtjevati od saveza da imamo sudjenje na Tušnju, kao što je Široki imao protiv nas u revanš utakmici Kup-a.KingJamesMVP je napisao/la:Pa izradit će ih i Mehidić
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Bas me zanima sta li ce Mehidic slagat da bi dobio slobodne papire

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Nesto smo tihi danas,nema kilometarskih postova 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Čuj mi provociramo njega, i to na našoj temi
joj aco bolan pa gdje si sad, mramore ima l' tebe, brišite ovog kroatišen pupija odavde
joj aco bolan pa gdje si sad, mramore ima l' tebe, brišite ovog kroatišen pupija odavde
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Mala htela bi sa mnom a ja lud sam uglavnom ne zna u sta se upusta.Aerials je napisao/la:Čuj mi provociramo njega, i to na našoj temi![]()
Ne, ja nisam, nisam k'o drugi kazem - sa drugim budi ,ali ona ne popusta..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
cim je Azemica otisao, Mehidic pobjegao iz kluba, zna i sam da vise ne bi igrao :lol:
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako sa Bobicem sporazumni raskid nije validan onda nije validan ni Zebin raskid jer je i njega potpisao Ekrem
...Eno vam je Sloboda zakačio na galeriji pa procitajte... Kakav cirkus Embel riva

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
costacurta08
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:ovom prilikom iskazujem podrska i zahvalnost gospodinu Kemalu Kurevicu i nasem dragom gradonacelniku Jasminu Imamovicu! vi ste sve ovo omogucili gospodi Senadu Mujkanovicu i Denisu Karicu, a sada je na njima da Slobodu vinu u visine bosanskohercegovackog fudbala, gdje joj objektivno i jeste mjesto!
Senade jes to ti Sevdaha ti?!
Ovo postaje degutantno, pozivaju se kadeti da igraju za prvi tim ti pišeš o nekim visinama, slijep li si pored očiju?!
Sloboda ce na proljeće u borbu za opstanak, sve ovo su naprđivanja i zamagljivanje stvarnog stanja.
dobro, drago mi je da si nas ti bar povrsno informisao o stvarnom stanju u FK Sloboda Tuzla
-
costacurta08
- Kontakt:
High fiveChinaglia je napisao/la:dobro, drago mi je da si nas ti bar povrsno informisao o stvarnom stanju u FK Sloboda Tuzla
Kakvom stanju?! Đej stanje?! Nema stanja, igraće djeca za zahvalnicu, diplomu il certifikat a ako izbore opstanak dobiće i ručak u Sezamu. Ostaće nešto keša za platiti ručak od ovog mosta na Zlokovcu, valjda ga završe do roka tj. 13. januara. Al evo najavljuju minuse, znači prolongiraju se i radovi do maja-juna, taman do kraja sezone.........
samo opusteno, istuci ce vas Senad polnim organom po celu, jednog po jednog
Svoja seksualna iskustva i traume sa Senadom zadrzi za sebe.Chinaglia je napisao/la:samo opusteno, istuci ce vas Senad polnim organom po celu, jednog po jednog
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
sacekajmo prozivku u januaru, nekima nece biti dobro, uglavnom lizacima kite Azmira Husica
na njihovu zalost, ekipa se nije raspala, niti ce, klub nije pred gasenjem, niti ce biti
ko bi rekao da ce biti zivota i poslije njega, ali polako, biti ce dana da pojedete sto ste posrali :salut:
na njihovu zalost, ekipa se nije raspala, niti ce, klub nije pred gasenjem, niti ce biti
ko bi rekao da ce biti zivota i poslije njega, ali polako, biti ce dana da pojedete sto ste posrali :salut:
Ti jedes gofna danima,nama nista nece ostat..Chinaglia je napisao/la:sacekajmo prozivku u januaru, nekima nece biti dobro, uglavnom lizacima kite Azmira Husica
ko bi rekao da ce biti zivota i poslije njega, ali polako, biti ce dana da pojedete sto ste posrali
A sto se tice lizanja kite,pricao nam je Senco o tebi....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Ev opet, samo jedan u nizuChinaglia je napisao/la:sacekajmo prozivku u januaru, nekima nece biti dobro, uglavnom lizacima kite Azmira Husica
ko bi rekao da ce biti zivota i poslije njega, ali polako, biti ce dana da pojedete sto ste posrali

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.