PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Dodji kozo da mi ga predes hahah
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Hajde da ne editujem ako ti je vec izvala umjesto isprepadali.Bronson je napisao/la: Cuj izvale "ispredali"![]()
Dodji maco da mi ga predes
Predi predi maco mala, duge su zime u prvoj federalnoj, ima da vam predu Bosna Visoko, Tosk, Orasje i Metaleghe.
DRUGA LIGA!

-
- Kontakt:
Gdje ovo izvuce iz naftalinaMocMahale444 je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:Povedi nas Odo bojbodo- samo jedan je TorabiTobeYarabi je napisao/la:$ HAC $ $!!!![]()
![]()
![]()
Ybm ti učiteljicu oplaka![]()

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ne mozemo vise, moci cemo tek kad se vratite. Za nekoliko godinaprisonbreak je napisao/la:Dodji kozo da mi ga predes hahah

Do tad nek vam predu Olgun i Fudo

DRUGA LIGA!
- MocMahale444
bihuzur je napisao/la:6 bodeva je jos u igri..ne treba gubiti nadu

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
I to je za ljude, bili smo losi i ispali smo, vratit cemo se mi brzo, jedino mi zao sto tada vas nece vise biti.Karambeu je napisao/la:Hajde da ne editujem ako ti je vec izvala umjesto isprepadali.Bronson je napisao/la: Cuj izvale "ispredali"![]()
Dodji maco da mi ga predes
Predi predi maco mala, duge su zime u prvoj federalnoj, ima da vam predu Bosna Visoko, Tosk, Orasje i Metaleghe.
DRUGA LIGA!![]()
![]()
![]()
Faraon vam mrezu plete, zabavite se svojim problemima, jer vam se lose pise

Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
-
- Kontakt:
Mutevelije od sve su kupili do druge lige.
Najjace PL prepucavanja zenička

Najjace PL prepucavanja zenička

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Glup si k'o kozojebacsviunapad1010 je napisao/la:Mutevelije od sve su kupili do druge lige.![]()
Najjace PL prepucavanja zenička![]()
![]()

Nek i vama Fudo plete ko Faraon sto plete pa za narednu sezonu iz budzeta milion odvoji a i reprogram nam je davno ispleo za razliku od ublehe.Bronson je napisao/la: I to je za ljude, bili smo losi i ispali smo, vratit cemo se mi brzo, jedino mi zao sto tada vas nece vise biti.
Necu vise. Sretno vam u federalci i zelim vam povratak odmah.
Isfurali smo, nek ste ba ispali i vi da ne bude da smo gori od vas...Hajde sad brzo nazad pa da nastavimo malo drugacije narednih sezona.
- MocMahale444
Onako znam da je nas bojboda bio i Hodza. Eno ga po yt divlja.sviunapad1010 je napisao/la:Gdje ovo izvuce iz naftalinasviunapad1010 je napisao/la:Povedi nas Odo bojbodo- samo jedan je TorabiTobeYarabi je napisao/la:$ HAC $ $!!!![]()
![]()
![]()
Ybm ti učiteljicu oplaka![]()
![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
fk zeljeznicarMocMahale444 je napisao/la:bihuzur je napisao/la:6 bodeva je jos u igri..ne treba gubiti nadunema nama je zapjevala sojka ptica tobeti
titula kod onih sto postuju generala. Slobodno napisi nesto lose slab ti tempo a preuzeo si od onog srbende 1 poziciju pitara na forumu.
Onako realno gledano,možda bi i trebali do prve lige federacije ako ozbiljno razmišljate o tituli za sto godina .Chinaglia je napisao/la: Kasumovic je obecao da Sloboda nece dobit licencu
- prisonbreak
- Kontakt:
chily-rz je napisao/la:Onako realno gledano,možda bi i trebali do prve lige federacije ako ozbiljno razmišljate o tituli za sto godina .Chinaglia je napisao/la: Kasumovic je obecao da Sloboda nece dobit licencu

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Fudo je mogao zahebati samo sebe, dok ce Faraon vama momacki da zavuce, lakse mu bez tereta Slobode sad kad Slogu drugi hrani.Karambeu je napisao/la:Nek i vama Fudo plete ko Faraon sto plete pa za narednu sezonu iz budzeta milion odvoji a i reprogram nam je davno ispleo za razliku od ublehe.Bronson je napisao/la: I to je za ljude, bili smo losi i ispali smo, vratit cemo se mi brzo, jedino mi zao sto tada vas nece vise biti.
Necu vise. Sretno vam u federalci i zelim vam povratak odmah.
Isfurali smo, nek ste ba ispali i vi da ne bude da smo gori od vas...Hajde sad brzo nazad pa da nastavimo malo drugacije narednih sezona.
Zivi bili pa vidjeli

U svakom slucaju sretno vam bilo

joj kada se turcin upozna s carima cvajtare i biznisom u istoj, zapravo, covjek je svjesno i isao na ispadanje iz ligechily-rz je napisao/la:Onako realno gledano,možda bi i trebali do prve lige federacije ako ozbiljno razmišljate o tituli za sto godina .Chinaglia je napisao/la: Kasumovic je obecao da Sloboda nece dobit licencu
napravit ce posao u cvajtari, a Celiku utabat put koji je Fudo pripremio za vjecna lovista :kafa:
-
- Kontakt:
Zenzo je napisao/la:
El fatiha.
Hocemo li im halalit![]()

investitor jbg

-
- Kontakt:
Lako moguće da Sloga domace igra u ZeniciBronson je napisao/la: Fudo je mogao zahebati samo sebe, dok ce Faraon vama momacki da zavuce, lakse mu bez tereta Slobode sad kad Slogu drugi hrani.
Zivi bili pa vidjeli![]()
U svakom slucaju sretno vam bilo

Joj Seljo jesi smijesan hahahahha, pa vi titulu gledat necete jos minimum 30 godina, za vas je titula preskupa a para se nema, a kako bi se imalo kad 7% treba redovno placati, drzava nam u kurcu i drustvo u njoj pa ni ove humanitarne akcije vise ne pale. Inteligentni niste dovoljno da nesto sami smislite jer u suprotnom nebiste bili radnicka klasa... Zao mi je sto vam titulu ne uzesmo na kosevu pa da opet placete sto vas ne pustismo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.