PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

MocMahale444

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MocMahale444 » 06 maj 2018, 01:10

:rol:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Regulator
Kontakt:

Post Postao/la Regulator » 06 maj 2018, 01:28

Raonffa je napisao/la:
Regulator je napisao/la:Joj Seljo jesi smijesan hahahahha, pa vi titulu gledat necete jos minimum 30 godina, za vas je titula preskupa a para se nema, a kako bi se imalo kad 7% treba redovno placati, drzava nam u kurcu i drustvo u njoj pa ni ove humanitarne akcije vise ne pale. Inteligentni niste dovoljno da nesto sami smislite jer u suprotnom nebiste bili radnicka klasa... Zao mi je sto vam titulu ne uzesmo na kosevu pa da opet placete sto vas ne pustismo...
Al' vama zato ide alal vam vera :lol:

Ja mislim da je i vama sada jasno gdje ste vi sada u ovom modernom fudbalu koji je jednim dijelom i kod nas stigao, Zrinjski kad ne ide kupi utakmicu ali vi ste u takvim **** da ni od Leotara sad nebi mogli kupiti utakmicu da je kojim slucajem u premijer ligi. I onda bi vracali Amara ali Amar cuda ne pravi ako je "Cesa" prazna! Nego kako da vama covjek objasni nesto sto nije na vasem intelektualnom nivou? Dvije sezone za redom po dvije ili tri utakmice vi niste mogli kupiti jer se nema, a onda bi kao o postenju pricali hahahah Seljo i postenje u istu recenicu ne ide!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 06 maj 2018, 01:38

Kone su ovaj put nadyebali sami sebe. Eno ih hoce da posreduju u pregovorima izmedju hadzikamatarevica (Misimovica) i glavatog potomka osudjivanog kriminalca (amawa) :D
Da ih nema , trebalo bi ih izmisliti

P.S. Vratite morzu pare, stizat ce vas i dalje njegove suze !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 maj 2018, 01:43

belosevic28 je napisao/la:Kone su ovaj put nadyebali sami sebe. Eno ih hoce da posreduju u pregovorima izmedju hadzikamatarevica (Misimovica) i glavatog potomka osudjivanog kriminalca (amawa) :D

Ne moRe, kazu obojica prejaki karakteri pa ne mogu zajedno! :kafa: U prevodu, obojica hoce da je Zeljana samo njihova fuksa i da se za sve jedan pita. Samo nek se kolju! :opaopa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 06 maj 2018, 01:54

joker90 je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Kone su ovaj put nadyebali sami sebe. Eno ih hoce da posreduju u pregovorima izmedju hadzikamatarevica (Misimovica) i glavatog potomka osudjivanog kriminalca (amawa) :D

Ne moRe, kazu obojica prejaki karakteri pa ne mogu zajedno! :kafa: U prevodu, obojica hoce da je Zeljana samo njihova fuksa i da se za sve jedan pita. Samo nek se kolju! :opaopa:
Nece misimovic da se svadja jer je vjernik, inace bi mu svasta izlajao :lol:

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 06 maj 2018, 01:59

Neandertalac je napisao/la:A šta je sa poslovnim prostorima na onoj tribini što je trebala koštati milion pa koštala dva? Generišu li prihode?

Gdje su platna na sjeveru, svaki cenat je li izdat?

Dokle se došlo sa kampom?

Koliko se dalo na ruke i na raskide u ove tri godine? Koliko na komisije, provizije, menagere? Je li bilo talova sa pojedinim članovima kluba i trenerima?

Koliko na plate i premije?

Koliko smo novca izgubili zapustajuci Op i gurajuci našu djecu u stranu? Koliko smo novca izgubili jer nismo izasli u evropu i jer smo gubili dvije titule?

U kojem trenutku ste pomislili da možete blatiti Zeljovce koji su godinama radili za klub i u vremenima kada za kifle yebene nismo imali? Koji su valjali klubu, imaju neke zasluge a ne samo kako vi pričate; oni prije krali, skoro se bili ugasili. Zašto lazete?

Zašto prisvajate zasluge koje vam ne pripadaju?

Gdje su navijači?

Šta je sa ugledom kluba? Je li vas stid, bar malo?
Da ne idem dalje ovako javno.

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

nego, jesi li poslao telegram za cmarnu goru? :lol: :lol:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 maj 2018, 01:59

Znas ko tu jedini ispasta zbog njihovih svađa? Pa, nas Željkan! Zato nek stave svoje interese na stranu i dogovore se konacno!! Ne odgovori mi niko danas za istok i poslovne prostore.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 06 maj 2018, 02:05

joker90 je napisao/la:Znas ko tu jedini ispasta zbog njihovih svađa? Pa, nas Željkan! Zato nek stave svoje interese na stranu i dogovore se konacno!! Ne odgovori mi niko danas za istok i poslovne prostore.. :kafa:
mozda nisu bili na casu kad se to ucilo pa ne znaju odgovor..nego ima i ovo pitanje:
sto neko drugi da se dovodi kad je Amar slobodan? Sto????
sto, eto sto?????????????
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 maj 2018, 02:09

joker90 je napisao/la:Znas ko tu jedini ispasta zbog njihovih svađa? Pa, nas Željkan! Zato nek stave svoje interese na stranu i dogovore se konacno!! Ne odgovori mi niko danas za istok i poslovne prostore.. :kafa:

Citas mala citas :thumbup:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 06 maj 2018, 02:27

Kraj je posebno istinit i dirljiv :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi smo svoj zadatak obavili. Kako za danas, tako i za cijelu sezonu. Naša savjest je čista.
A vi? Kako ćete vi u oči pogledati onima koji su vam u svakom trenutku bili neizostavna podrška bilo gdje da ste igrali? Nismo mi vaši navijači. Ne navijamo mi ni za tebe Zakaricu, Vranjesu, Mehremicu i svi ostali. Ne obilazimo mi Bosnu gostovanjima zato što ste nam dragi i što vas volimo gledati. Mi smo navijači Željezničara.
Željezničara čiji grb brane ratnici. Željezničara za čiju boju moraju liti i krv na terenu ako treba. Istog Željezničara čiji dres ste vi danas skinuli. Ne igra se tako za svetinju, dragi naši. Za našu svetinju se gine i ostavlja srce na terenu do samog kraja. Ako ste došli u naš klub spašavati karijere i tražiti prekretnice za neki veći transfer, zalutali ste. Nismo mi usputna stanica i niža klasa ako nas takvim smatrate. Mi smo svetinja, definicija ljubavi, smisao mnogih stvari. Željo jje daleko više od kluba. Za Želju su ljudi živote davali, a vama teško na terenu odraditi dobar posao. Vi ćete svi proći. Neki su otišli danas, neki će ubrzo, a mi ćemo do posljednjeg dana naših života biti ondje gdje smo bili i danas. I nemojte da se žalite na prozivke "Igrajte ****". Zar mislite da ste zaslužili bolje? Ne očekujete valjda da vvas kao kakve princeze potapšemo po ramenu poslije svakog poraza? Ne volimo mi pljuvati, nismo takvi, ali ne volimo ni kada dres našeg kluba nose oni koji se šetaju terenom kao crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala. Kada kročite na travnjak Grbavice, tada morate više od svog maksimuma da date. Vi to niste učinili. A trebali ste. Morali ste to uraditi. Željo ne smije trpiti zbog takvih. Željo ne zaslužuje neuspijehe kakve mu vi priređujete. Ali mi smo osvojili tituli na tribini. Mi smo pobijedili svaku tekmu. I onu kada nas je bilo 15 000 i 1725. Mi smo svoj zadatak obavili.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 maj 2018, 02:37

Moraju svoje razlike ostaviti po strani, radi svetinje, radi našeg ŽeljA! Ako su Ivica i Matić mogli, mogu i Miske i Amar!
Jest da je Ivan u tom procesu prošao sa par šljiva, ali Miske nije takav i neće se historija ponoviti.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 06 maj 2018, 06:59

Jel Ubiparip više izjednačio u Bijeljini? :lol:
Zadnja izmjena: Gradonacelnik, dana/u 06 maj 2018, 09:16, ukupno mijenjano 1 put.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 maj 2018, 08:10

TURNEJA

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 06 maj 2018, 08:48

Sta bi sa titulom iz Neandertalcevog potpisa?

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 maj 2018, 09:14

TURNEJA

TURNEJA

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 06 maj 2018, 09:55

Lakoste je napisao/la:Sta bi sa titulom iz Neandertalcevog potpisa?
Sarajevo osvojilo.
💩💩

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 maj 2018, 09:58

joker90 je napisao/la:Moraju svoje razlike ostaviti po strani, radi svetinje, radi našeg ŽeljA! Ako su Ivica i Matić mogli, mogu i Miske i Amar!
Jest da je Ivan u tom procesu prošao sa par šljiva, ali Miske nije takav i neće se historija ponoviti.
TURNEJA

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 06 maj 2018, 10:59

Lakoste je napisao/la:Sta bi sa titulom iz Neandertalcevog potpisa?
Pa ocigledno ste je vi osvojili, koliko se da primijetiti.
Životni saputnik! 1921

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 06 maj 2018, 11:07

slika
Too Miske, volonter stari. Cujem bije Miske u upravi one koji traze platu. :D

A moram urediti, ne mogu da vjerujem da se moze voljeti klub iz interesa, kakav ce oni rat uskoro imati to je nevjerovatno. 100 laznih profila, otidjite na officijalnu stranicu i vidjet ce te sta normalni navijaci pisu. Zbog ovog interesa, mogla bi mrtva glava opet pasti. Vec je jednom Misle izbacivao pobornike Osima sa Grbavice, nije mu strano.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 maj 2018, 11:12

SNSa je napisao/la:slika
Too Miske, volonter stari. Cujem bije Miske u upravi one koji traze platu. :D

A moram urediti, ne mogu da vjerujem da se moze voljeti klub iz interesa, kakav ce oni rat uskoro imati to je nevjerovatno. 100 laznih profila, otidjite na officijalnu stranicu i vidjet ce te sta normalni navijaci pisu. Zbog ovog interesa, mogla bi mrtva glava opet pasti. Vec je jednom Misle izbacivao pobornike Osima sa Grbavice, nije mu strano.
Hvala na informaciji

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 16 gostiju.