Muhamed
Mani se šuplje demagogije, koplje smo iznad vas u svakom pogledu.Regulator je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Al' vama zato ide alal vam veraRegulator je napisao/la:Joj Seljo jesi smijesan hahahahha, pa vi titulu gledat necete jos minimum 30 godina, za vas je titula preskupa a para se nema, a kako bi se imalo kad 7% treba redovno placati, drzava nam u kurcu i drustvo u njoj pa ni ove humanitarne akcije vise ne pale. Inteligentni niste dovoljno da nesto sami smislite jer u suprotnom nebiste bili radnicka klasa... Zao mi je sto vam titulu ne uzesmo na kosevu pa da opet placete sto vas ne pustismo...
Ja mislim da je i vama sada jasno gdje ste vi sada u ovom modernom fudbalu koji je jednim dijelom i kod nas stigao, Zrinjski kad ne ide kupi utakmicu ali vi ste u takvim **** da ni od Leotara sad nebi mogli kupiti utakmicu da je kojim slucajem u premijer ligi. I onda bi vracali Amara ali Amar cuda ne pravi ako je "Cesa" prazna! Nego kako da vama covjek objasni nesto sto nije na vasem intelektualnom nivou? Dvije sezone za redom po dvije ili tri utakmice vi niste mogli kupiti jer se nema, a onda bi kao o postenju pricali hahahah Seljo i postenje u istu recenicu ne ide!
Pa sto ne skinete Adzema onda, ako se pitate?Raonffa je napisao/la:Još uvijek možemo skinuti bilo koga samo da se ujedinimo, vi ste se ujedinili al' možete kurcu svirati kad jedan čovjek odlučuje o vašoj sudbini.SarajevoJeBordo je napisao/la: https://sportsport.ba/fudbal/propast-di ... ica/204260
Evo, vidim, vi se inače za sve pitate.
Otići će vjerovatno na kraju sezone.onako je napisao/la:Pa sto ne skinete Adzema onda, ako se pitate?Raonffa je napisao/la:Još uvijek možemo skinuti bilo koga samo da se ujedinimo, vi ste se ujedinili al' možete kurcu svirati kad jedan čovjek odlučuje o vašoj sudbini.SarajevoJeBordo je napisao/la: https://sportsport.ba/fudbal/propast-di ... ica/204260
Evo, vidim, vi se inače za sve pitate.
TURNEJAjoker90 je napisao/la:Danas je poseban dan, danas je dan kad je rodjena legenda Zeljeznicara, Partizana, Jugoslavije i svih onih kojima je zlo u srcu! Danas je dan kad rodjendan slavi čovjek koji je prodavao voljeni klub, koji je uživao u čarima BG dok je ovamo bio pakao, koji je opsihrio naše plave komsije i grijeh im lijepim ucinio. Er ist Strauß sa Grbavice, čovjek koji uvijek ima koju pametnu da vam kaže, lijepo vam se obrati i fino nasavjetuje(dok vam drugom rukom krade novčanik u 90% slucajeva). Napravio je mnoge greške u svom životu kao i svi mi, da se ne lažemo. Njegova najveća i najglavatija greška se zove Amar i ovim putem selamimo i njega. Mislim da bi danas u čast Ivice i njegovog života svi trebali da nešto ukrademo ili nekog zajebemo, jer Ivica bi najviše bio ponosan na to! SRETAN RODJENDAN IVANE, ŽIVIO NAM JOŠ 100 GODINA, VOLI SVOG ŽELJKANA I PRATI, samo nemoj opet da ti se omakne i da ga gurneš u niži rang!![]()
Tvoj Joker!
Da je Ivan mladji častio bi vas opet cvajtom!Goosman je napisao/la:Da je Slino ziv castio bi te cevapima.
Nema sanse.Prosirili bi ligu.joker90 je napisao/la:Da je Ivan mladji častio bi vas opet cvajtom!Goosman je napisao/la:Da je Slino ziv castio bi te cevapima.
lijepsi na slici, čime trimuješ bradu?Zeljo92 je napisao/la:Ja bi najsretniji bio kad bi bombu bacili na stadion Kosevo, ugasili klub i svi sretni, zivim za taj dan.
Nemoj tako, bar ne na ovaj dan! Danas se nećemo svadjati, danas je rodjendan našem i vašem Ivanu! Iduće pitanje iz serijala:Zeljo92 je napisao/la:Ja bi najsretniji bio kad bi bombu bacili na stadion Kosevo, ugasili klub i svi sretni, zivim za taj dan.
Cobane, pastiru, pusikitac pitarima. Izronio lazni mostarac covjek koji ismijava zrtve BiH i uzdize pripitog generala.Rigoletto je napisao/la:lijepsi na slici, čime trimuješ bradu?Zeljo92 je napisao/la:Ja bi najsretniji bio kad bi bombu bacili na stadion Kosevo, ugasili klub i svi sretni, zivim za taj dan.
Nastavlja ispoljavati olicenje plave filozofijeZeljo92 je napisao/la:Ja bi najsretniji bio kad bi bombu bacili na stadion Kosevo, ugasili klub i svi sretni, zivim za taj dan.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 19 gostiju.