Pored srpsko-hrvatskog(Ivan je kao Jugosloven više puta naglašavao da za njega bosanski jezik ne postoji), Ivan priča tečno njemački, engleski, a na japanskom je rekao da zna poneku riječ kao "dobar dan", "pošto tekma", "prodajemo, prodajemo", "hvala" itd.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
Nije udure sekunde. Napisao sam mu sinoc, kaze to sto srbenda joker i vojvoda tobe pisu protiv nase legende.belosevic28 je napisao/la:Nastavlja ispoljavati olicenje plave filozofijeZeljo92 je napisao/la:Ja bi najsretniji bio kad bi bombu bacili na stadion Kosevo, ugasili klub i svi sretni, zivim za taj dan.GOLEMO !
Reko sam mu sitni zlobnici kokuzi su to stipu ih a on nista.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Jel ovaj Muha Misketov ili Amarov pušiqrac? 

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Naš Ivan Osim je dva puta sanjao da ga je jedan velikan zvao na svoju klupu. Znate li koji je to klub iz njegovog sna?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
Sto se logiras na drugi acc guzim ti mater haahhahahahahahha U. Lazni mo
Slino kaze ja ne mogu nigdje igrati sem u fks, upravu si, samo levate sa koseva mozes pravit budalom dok u ostalim klubovima si mahalac, los fudbaler i na kraju slino.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
joker90 je napisao/la:Koje jezike sve govori naš Ivan Osim?

Koji instrument je u slobodno vrijeme svirao Ivanov otac i čime su se bavili njegovi roditelji?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Vise znate o Ivici Osimu nego o Slini, jel vas stid? Meni je drago sto vas interesuje nasa legenda BiH fudbala Ivica Osim, to pokazuje njegovu velicinu cim nase kone znaju sve o njemu 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Koji fakultet je Ivan upisao, ali batalio radi ljubavi prema fudbalu, željkanu i namještanju?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Moj Rigi, jes vidio što ti Pušiqrac psuje?
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
- MocMahale444
**** ti mater sam sebi bilmezu. Ta ustaška sranja covketu **** ti hdz cijelu familiju.Gradonacelnik je napisao/la:Moj Rigi, jes vidio što ti Pušiqrac psuje?

Kako ima jadnih plavaca majke mi. Kad ne znate šta drugo, počnete o nekim turnejama i pričama kako bi pitari voljeli da vam Grbavica gori. Onaj bi i bombu bacio na stadion u svom gradu (qrac u svom, Sarajevo vidi jednom godišnje kad ga mama na ćevape dovede). U zadnjih par mjeseci i AirMike, i BiceDUPLA, i sukrijadino, sad i ovaj Zeljo92. Počinjem vjerovat da je sve jedna osoba, neki 14togodišnjak što ga raja ka.ra na Fortnajtu. Pa vi opet recite kako pitari počinju priče o ratu i mržnji. 
Iskrene čestitke Ivici Osimu, zadržat ću se na igračkim i trenerskim kvalitetima koje sigurno posjeduje, o svemu drugom ne bih danas, nešto nisam nagodan.

Iskrene čestitke Ivici Osimu, zadržat ću se na igračkim i trenerskim kvalitetima koje sigurno posjeduje, o svemu drugom ne bih danas, nešto nisam nagodan.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
opet si urokan a nedjeljaMocMahale444 je napisao/la:Cobane, pastiru, pusikitac pitarima. Izronio lazni mostarac covjek koji ismijava zrtve BiH i uzdize pripitog generala.Rigoletto je napisao/la:lijepsi na slici, čime trimuješ bradu?Zeljo92 je napisao/la:Ja bi najsretniji bio kad bi bombu bacili na stadion Kosevo, ugasili klub i svi sretni, zivim za taj dan.
Mars s foruma ljigo.
Nemoj se sisati kratko slabo ti stoji špico.
samo je neinteligentni ovisnikGradonacelnik je napisao/la:Moj Rigi, jes vidio što ti Pušiqrac psuje?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Disi malo, zapjenio si !Zeljo92 je napisao/la:sve ijedan pitar zeli da Grbavica gori, sta vam je cudno sto ja zelim da se fks ugasi i bombu bacimo na stadion Kosevo? Ti beli ako mislis da si dobar pitar, nisi, ne postoji dobar pitar!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MocMahale444
Jupol da te kupim i prodam u delovima bre.
Krmak te pozdere ni trega ni glasa.
Sisaj vesla na oba acc.
Krmak te pozdere ni trega ni glasa.
Sisaj vesla na oba acc.
totalno je pobenavio, zovi hitnu da mu spoje fiziološku, dao mu je adžem zlatni šut
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MocMahale444
Haha haha ma jok nego citam tvoj post o pobijenim Mostarcima, kako s merakom to pises. Gledam ti fb acc jesi ruzan lipa te jebla.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Balorda, mosarajvosa83, MostarReds22, Pablo11, Varijantas8 i 41 gost.