Evo da se javim jos jednom nakon tekme i necu vise. Moglo je prevagnuti na vasu stranu danas, ali sreca za nas tri brze, dobre i konkretne akcije okrenuse tekmu. Vidio si koliko igracima i Vinku znaci pobjeda i finale. Pogotovo za naredne tekme u prvenstvu i samopouzdanje. Kako god sretno vam u svakoj sem protiv nas
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Pa eto - pokusali smo na proljece sa Musemicem izborit Evropu kroz kup ili prvenstvo - nismo uspjeli, tesko je to bilo i ocekivati nakon slabog prvog dijela sezone.
Da vidimo od slijedece sezone kad Musemic vecim dijelom sam izabere igrace koje zeli kako ce to izgledati...
Mislim da nas ocekuje dosta promjena u igrackom kadru, vec su otpali Kostic i Djeric (nema ga ni na klupi u zadnje vrijeme a niko ne spominje neku povredu...), a izgleda da i neki drugi igraci koji su tu trenutno nisu po volji Musemicu...
Vidjecemo kako ce to izgledat naredne sezone, a do tad, sta da kazem - provjerit mozel ko od ovih U21 ozbiljno konkurisati za tim naredne sezone...
Da vidimo od slijedece sezone kad Musemic vecim dijelom sam izabere igrace koje zeli kako ce to izgledati...
Mislim da nas ocekuje dosta promjena u igrackom kadru, vec su otpali Kostic i Djeric (nema ga ni na klupi u zadnje vrijeme a niko ne spominje neku povredu...), a izgleda da i neki drugi igraci koji su tu trenutno nisu po volji Musemicu...
Vidjecemo kako ce to izgledat naredne sezone, a do tad, sta da kazem - provjerit mozel ko od ovih U21 ozbiljno konkurisati za tim naredne sezone...
-
Pozitivanstav
- Kontakt:
Bas tako,ima nekih enigmi oko igraca..emir012 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 09:47Pa eto - pokusali smo na proljece sa Musemicem izborit Evropu kroz kup ili prvenstvo - nismo uspjeli, tesko je to bilo i ocekivati nakon slabog prvog dijela sezone.
Mislim da igrac tipa Rustemovic donosi veliki.kvalitet i vezu izmedju odbrane i napada.Cini se kako se on povrijedio da je Tz postala dosta losija,tako mi se cin.
Medjutim,on je skolon povredama i nije neko na koga se moze oslonit.
Vojo je imao prostor kod Husrefa i ima ga,ali ne ide ga..Tako da mi nekako djeluje beze da kao on ima nesto protiv njega,
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Kako god moju podršku klub i dalje ima.
Jesmo ispali iz kupa, jesu teoretske šanse za Evropu, ali sutra da puste publiku prvi sam na tribini.
Ne ide ništa preko noći, mlad smo klub i koliko god bili finansijski potentni jos uvijek je tesko privući velike talente i velika imena.
Krupan je ovo projekat ali treba vremena. U drugoj sezoni u Premijer ligi nama je za bod izmakla Evropa, u trećoj sezoni vec igraš polufinale kupa i kakva takva borba za Evropu. Ja zadovoljan
Jesmo ispali iz kupa, jesu teoretske šanse za Evropu, ali sutra da puste publiku prvi sam na tribini.
Ne ide ništa preko noći, mlad smo klub i koliko god bili finansijski potentni jos uvijek je tesko privući velike talente i velika imena.
Krupan je ovo projekat ali treba vremena. U drugoj sezoni u Premijer ligi nama je za bod izmakla Evropa, u trećoj sezoni vec igraš polufinale kupa i kakva takva borba za Evropu. Ja zadovoljan
Dijelim tvoja razmišljanja.Lopta će se kotrljati i dalje. Samo da ne idemo ni u kakvu fuziju sa Gorkim.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑22 apr 2021, 10:06Kako god moju podršku klub i dalje ima.
Vjerujem da ćemo sa pobjedom protiv Radnika na Tušnju već početi liječiti rane .
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Evo predsjednik Vico najavio da je jedan od prva 3 terena koja će se raditi onaj u Tuzli.
E to je benefit toga što u gradu imaju dva premijerligasa. I drugo sto je sto neko iz jednog od ta dva sjedi u vrhu bh fudbalske organizacije.
E to je benefit toga što u gradu imaju dva premijerligasa. I drugo sto je sto neko iz jednog od ta dva sjedi u vrhu bh fudbalske organizacije.
Ostaćete i bez titule i kupa.Ništa vi jučer niste bili bolji u odnosu na sva proljetna izdanja.Tuzla je samu sebe pobjedila na Koševu.Lik je napisao/la: ↑21 apr 2021, 22:09Evo da se javim jos jednom nakon tekme i necu vise. Moglo je prevagnuti na vasu stranu danas, ali sreca za nas tri brze, dobre i konkretne akcije okrenuse tekmu. Vidio si koliko igracima i Vinku znaci pobjeda i finale. Pogotovo za naredne tekme u prvenstvu i samopouzdanje. Kako god sretno vam u svakoj sem protiv nas.
Kad vidim da je završeno vjerovat ću.Inače mi se ne sviđa što Husić nema namjeru da se makne s Tušnja.Ljudi po gradu,naročito fudbalska javnost naveliko govori o fuziji.Ako to uradi haram od mene bilo.Jedino mi ostaje nada da će vaskrsnuti FK Sloga Simin Han , da imam koga gledati i navijati.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑22 apr 2021, 17:42Evo predsjednik Vico najavio da je jedan od prva 3 terena koja će se raditi onaj u Tuzli.
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Ma nema logike ta fuzija. Klub X u ovim uslovima nama sta ponuditi vrijedno fuzije, osim možda tog imena koje nose iako i ono sve više blijedi i postaje predmet za sprdanje u BiH.tuzlac je napisao/la: ↑22 apr 2021, 17:50Kad vidim da je završeno vjerovat ću.Inače mi se ne sviđa što Husić nema namjeru da se makne s Tušnja.Ljudi po gradu,naročito fudbalska javnost naveliko govori o fuziji.Ako to uradi haram od mene bilo.Jedino mi ostaje nada da će vaskrsnuti FK Sloga Simin Han , da imam koga gledati i navijati.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑22 apr 2021, 17:42Evo predsjednik Vico najavio da je jedan od prva 3 terena koja će se raditi onaj u Tuzli.
Svakako kada bi doslo do te fuzije to ime ne bi zadrzali, morala bi se ukloniti petokraka i još neki recidivi komunizma.
Tako da to nije realna prica, ne bi nam donijela benefit.
[url [/url]
Oni iz Gorkog je i prizivaju .U stvari prizavaju Husića da se vrati u Gorki,da budem posve otvoren.Faraon je inicajator te nakane.Husiću daje poslove i placeve.Gradit će sa Delingom nekakva čudovišta - Hotele, između Katoličkog groblja Borića I muslimanskog groblja Bukovčića.Pa tornjevi....Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑22 apr 2021, 17:57Ma nema logike ta fuzija. Klub X u ovim uslovima nama sta ponuditi vrijedno fuzije, osim možda tog imena koje nose iako i ono sve više blijedi i postaje predmet za sprdanje u BiH.tuzlac je napisao/la: ↑22 apr 2021, 17:50Kad vidim da je završeno vjerovat ću.Inače mi se ne sviđa što Husić nema namjeru da se makne s Tušnja.Ljudi po gradu,naročito fudbalska javnost naveliko govori o fuziji.Ako to uradi haram od mene bilo.Jedino mi ostaje nada da će vaskrsnuti FK Sloga Simin Han , da imam koga gledati i navijati.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑22 apr 2021, 17:42Evo predsjednik Vico najavio da je jedan od prva 3 terena koja će se raditi onaj u Tuzli.
Svakako kada bi doslo do te fuzije to ime ne bi zadrzali, morala bi se ukloniti petokraka i još neki recidivi komunizma.
Tako da to nije realna prica, ne bi nam donijela benefit.
https://tip.ba/2020/11/03/foto-pogledaj ... -naprijed/
Interesantno je kako je Tuzla City poslije pobjede u Mostaru (ZRINJSKI)te reprezentativne pauze i famoznog Stanišića stao i počeo polako kliziti u ništavilo.Kao po komandi.
[url [/url]
Kako nismo, a dali tri gola, bilo jos sansi. Prvo poluvrijeme nam je bilo lose, a i vama. Vidjecemo, ima jos da se igra.tuzlac je napisao/la: ↑22 apr 2021, 17:44Ostaćete i bez titule i kupa.Ništa vi jučer niste bili bolji u odnosu na sva proljetna izdanja.Tuzla je samu sebe pobjedila na Koševu.Lik je napisao/la: ↑21 apr 2021, 22:09Evo da se javim jos jednom nakon tekme i necu vise. Moglo je prevagnuti na vasu stranu danas, ali sreca za nas tri brze, dobre i konkretne akcije okrenuse tekmu. Vidio si koliko igracima i Vinku znaci pobjeda i finale. Pogotovo za naredne tekme u prvenstvu i samopouzdanje. Kako god sretno vam u svakoj sem protiv nas.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ŽIVI BILI.......Lik je napisao/la: ↑22 apr 2021, 18:52Kako nismo, a dali tri gola, bilo jos sansi. Prvo poluvrijeme nam je bilo lose, a i vama. Vidjecemo, ima jos da se igra.tuzlac je napisao/la: ↑22 apr 2021, 17:44Ostaćete i bez titule i kupa.Ništa vi jučer niste bili bolji u odnosu na sva proljetna izdanja.Tuzla je samu sebe pobjedila na Koševu.Lik je napisao/la: ↑21 apr 2021, 22:09
Evo da se javim jos jednom nakon tekme i necu vise. Moglo je prevagnuti na vasu stranu danas, ali sreca za nas tri brze, dobre i konkretne akcije okrenuse tekmu. Vidio si koliko igracima i Vinku znaci pobjeda i finale. Pogotovo za naredne tekme u prvenstvu i samopouzdanje. Kako god sretno vam u svakoj sem protiv nas.
Husref optužuje igrače kako su krenuli neoprezno nakon gola. Pa zar nije on taj koji je trebao upravljati dinamikom igre. No sad je više nebitno idemo dalje utakmice bez opterećenja ali u svakom slučaju utakmice koje trebaju dati odgovor na koje igrače ubuduće računati. No sad se postavlja pitanje smijel se povjeriti dovođenje igrača šefu struke jer je izgleda došlo vrijeme da su svi u nekom talu sa menadžerima.
Husić: Od Grada Tuzle tražimo zemljište za stadion na kojem bi se možda igrao i Superkup

Jedan od gostiju emisije Novi dan na televiziji N1 bio je Azmir Husić, čelnik premijerligaša Tuzla City.
Između ostalog, komentarisao je posljednja dešavanja u vezi Superlige, ali govorio i o ambicijama kluba čiji je dio.
“Imamo planove, od građenja svog kompleksa i treninga centra do vlastitog stadiona. Predali smo nedavno zahtjev Gradu Tuzli za dodjelu lokacije i dobili odbijenicu, ali ponovo ćemo ući u pregovore. Imate kolektiv koji traži sasvim malo od Grada Tuzle, dakle zemljište za stadion na kojem bi se igrale najveće utakmice, pa možda čak da tu budemo domaćini Superkupa ili nečega slično. Do te mjere da stadion ispunjava uslove”, istakao je Husić te nastavio:
“Mi ćemo sigurno nastaviti ulaganje u Tuzla City i bh. fudbal. Vidite da nije sjajno stanje, vidjeli ste da nagrada za pobjednika Kupa BiH iznosi svega 30.000 KM, a za finalistu 20.000 KM. Taj fond mora biti daleko veći, da imamo svi više motiva. Nadam se da će i tog jednog dana doći na bolje”, konstatovao je Azmir Husić. emisije Novi dan na televiziji N1 bio je Azmir Husić, čelnik premijerligaša Tuzla City.

Jedan od gostiju emisije Novi dan na televiziji N1 bio je Azmir Husić, čelnik premijerligaša Tuzla City.
Između ostalog, komentarisao je posljednja dešavanja u vezi Superlige, ali govorio i o ambicijama kluba čiji je dio.
“Imamo planove, od građenja svog kompleksa i treninga centra do vlastitog stadiona. Predali smo nedavno zahtjev Gradu Tuzli za dodjelu lokacije i dobili odbijenicu, ali ponovo ćemo ući u pregovore. Imate kolektiv koji traži sasvim malo od Grada Tuzle, dakle zemljište za stadion na kojem bi se igrale najveće utakmice, pa možda čak da tu budemo domaćini Superkupa ili nečega slično. Do te mjere da stadion ispunjava uslove”, istakao je Husić te nastavio:
“Mi ćemo sigurno nastaviti ulaganje u Tuzla City i bh. fudbal. Vidite da nije sjajno stanje, vidjeli ste da nagrada za pobjednika Kupa BiH iznosi svega 30.000 KM, a za finalistu 20.000 KM. Taj fond mora biti daleko veći, da imamo svi više motiva. Nadam se da će i tog jednog dana doći na bolje”, konstatovao je Azmir Husić. emisije Novi dan na televiziji N1 bio je Azmir Husić, čelnik premijerligaša Tuzla City.
-
Fanatico89
- Kontakt:
Jarane tesko da ce mo docekati...prica se vec godinama...godine prolaze sve ista prica.CityCity je napisao/la: ↑22 apr 2021, 20:18Husić: Od Grada Tuzle tražimo zemljište za stadion na kojem bi se možda igrao i Superkup
Nikad u većoj ljubavi nije bio sa faraonom a dobio odbijenicu.Ovo je zaista priča za malu djecu.Nikad ti njega moj Husiću Azmire nećeš sagraditi.Ne zato što to nisi u stanju nego zato što to ne želiš.Ti sanjaš Gorki i Tušanj.Naravno i puno zgrada i tornjeva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.