FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klasik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klasik » 26 feb 2022, 16:32

harry_90 je napisao/la:
26 feb 2022, 16:21
Da hoce vise otici sa Tusnja,nikad da naprave svoj stadion koji godinama grade..
Samo se nadam da ce se klub oglasit i osudit primitivno ponasanje i udaranje naseg navijaca od strane pretstavnika TCa i azmira husica
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 feb 2022, 16:34

Mene i ne cudi takvo ponasanje sa njihove strane,samo nasilje i tvrdo O,to je ono sto oni prezentuju godinama :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 26 feb 2022, 16:42

Vrhunsko prvo, katastrofalno II. poluvrijeme. Povreda Bale je promijenila tok utakmice jer je do povrede gospodario sredinom terena i qrao one njihove preplacene p.ickice. Nedim se vrhunski krece i otvara, kao sto neko napisa, nema njemu ovdje ko pruziti taj zadnji pas, kasne vazda. Vidjecemo od cega je Turcin satkan.

Sudija katastrofu napravio u drugom, pogubio se sav i u tom pogubljenju naginjao skroz na njihovu stranu. Krpic svaki prekid pravi faul u napadu, a mislim da mu niti jedan nije svirao danas. Situacija kad ne svira faul na Ramicu je bila blago receno kriminalna. Dobismo dva zuta zbog majmuna koji nije zelio ili mogao svirati faul.

Azmire ako vec gradis klub, nabavi sebi i kakve navijace, one majmunske face i povici, antifudbalska publika, SEPARATISTI iz Podrinja, nisu, ne smiju i nikada nece biti fudbalska publika i navijaci. Igrom slucaja bio sam oko C tribine gdje je bila sva ona nejac, ja losijih i ruznijih njuska u zivotu ne vidjo. Ne znam treba li komentarisati psovanje majke 90 minuta malcu koji je dodavao lopte. Odron do odrona! DaBogda im Azmir stadion napravio najbolji u Evropi, samo da ih ne gledamo vise dole :puke:
075

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 26 feb 2022, 16:48

Moze mi neko napisati kako je danas vasa formacija bila. ono sta sam na Transfermakt dobio nesto mi ne izgleda tacno. hvala

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 26 feb 2022, 16:51

Zukanovic je napisao/la:
26 feb 2022, 16:48
Moze mi neko napisati kako je danas vasa formacija bila. ono sta sam na Transfermakt dobio nesto mi ne izgleda tacno. hvala
Krenulo se sa 3-5-2 i funkcionisalo je vrhunski, medjutim, svakom novom izmjenom, nasa formacija se mijenjala. Nas trener, zaista, ali zaista, previse taktizira za ovu ligu. Prevelike su ovo rokade za PLBiH.
075

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 26 feb 2022, 16:53

Zukanovic je napisao/la:
26 feb 2022, 16:48
GK Bukvic
CB Civic Jusic Karisik
RWB Osmic
LWB Kapetanovic
DMF Balic
CMF Kurtalic Predragovic
AMF Beganovic
ST Hadzic

Evo ti ko na Football Manageru
Stim da je Beganovic malo bio vezni malo drugi napadac
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 26 feb 2022, 16:55

Hvala vam

sto TM dobija od neke internet stranice uvijek taktiku. nazalost ona 90% nije tacna. sacu to stavit kako treba.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 feb 2022, 16:56

TzBulevar87 je napisao/la:
26 feb 2022, 16:42
Vrhunsko prvo, katastrofalno II. poluvrijeme. Povreda Bale je promijenila tok utakmice jer je do povrede gospodario sredinom terena i qrao one njihove preplacene p.ickice. Nedim se vrhunski krece i otvara, kao sto neko napisa, nema njemu ovdje ko pruziti taj zadnji pas, kasne vazda. Vidjecemo od cega je Turcin satkan.

Sudija katastrofu napravio u drugom, pogubio se sav i u tom pogubljenju naginjao skroz na njihovu stranu. Krpic svaki prekid pravi faul u napadu, a mislim da mu niti jedan nije svirao danas. Situacija kad ne svira faul na Ramicu je bila blago receno kriminalna. Dobismo dva zuta zbog majmuna koji nije zelio ili mogao svirati faul.

Azmire ako vec gradis klub, nabavi sebi i kakve navijace, one majmunske face i povici, antifudbalska publika, SEPARATISTI iz Podrinja, nisu, ne smiju i nikada nece biti fudbalska publika i navijaci. Igrom slucaja bio sam oko C tribine gdje je bila sva ona nejac, ja losijih i ruznijih njuska u zivotu ne vidjo. Ne znam treba li komentarisati psovanje majke 90 minuta malcu koji je dodavao lopte. Odron do odrona! DaBogda im Azmir stadion napravio najbolji u Evropi, samo da ih ne gledamo vise dole :puke:
Seljacine mrtve,i cude se sto ih pravi Tuzlaci ne vole.Mater im yebem,nisu ni za sta drugo nego po selendrama da cuvaju krave.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 26 feb 2022, 16:58

FranckRibery je napisao/la:
26 feb 2022, 14:58
pripremaju se 3 mjeseca za nastavak prvenstva i izlape u 45oj minuti, svaka utakmica isti qrac, do koga li je?

Adi Mehmedovic zalutao u prvi tim, kao i nekolicina njih
A ko ti je taj Adi Mehmedovic?
075

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 26 feb 2022, 17:02

klasik je napisao/la:
26 feb 2022, 16:32
harry_90 je napisao/la:
26 feb 2022, 16:21
Da hoce vise otici sa Tusnja,nikad da naprave svoj stadion koji godinama grade..
Samo se nadam da ce se klub oglasit i osudit primitivno ponasanje i udaranje naseg navijaca od strane pretstavnika TCa i azmira husica
Samo tuzba.

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 26 feb 2022, 17:02

Prvo sto cu komentarisati mada to vec vecina zna jeste teren koji je u nikad losijem stanju i uz onaj teren u Bijeljini definitivno najlosiji teren u pl, nije realno koliko lopta promijeni smjer ili odskace sto je nastetilo i njima i nama. Suđenje je bilo gotovo pa katastrofalno, ove sudije ne bi mogle suditi u 3. HNL. Vidjelo se da su dosta falili Said i Saša pa mozda se i primjetio nedostanak Bege. Dosta su nadmocnija ekipa fizicki od nas vidjelo se to u duelima posebno onaj stoper Morris koji je stavio Hadzica u dzep, ubili su nas i u skok igri. Prvo pol je bilo nase dok se nije povrijedio Balic kao sto su neki gore napisali poslije njega je vecinom bilo preskakanje sredine i ono nase izbi-nabij. Fedor je odigrao dobro 1. pol u drugom je bio tanak kao inace, gotovo citavu utakmicu smo igrali bez klasicnog krila Abid kad je usao ubrzo se i povrijedio po lijevoj strani su nas ubili gdje su igrali Civic i Kapetanovic dosta su izgubljeni bili, Civa borben jednu stvar uradi dobro onda narednih 5 izyebe. Kod njihovog gola nasa odbrana je morala bolje odreagovati koja je gotovo citavu utakmicu odigrala s nesigurnoscu , kod prvog udarca Civic je mogao izaci u blok, onda ona losa intervencija Bukvica te losa reakcija ako se ne varam Fedora i Karisika koji su samo pogledom ispratili ona njihova 2 naredna suta od kojih je jedan zavrsio u golu. Kurtalic je pristojno odigrao. Sto se tice izmjena svaka je bila promasaj Eldar isto izgubljen mislim da je najbolje rjesenje i njega i Kapetanovica poslati na posudbu, veseli i nije imao vremena da nesto pokaze s obzirom da su nas duboko uvukli u nas sesnaesterac, Ramic se hrvao po terenu s njihovim igracima, Abid bara bara i nije imao nekog prostora da nesto pokaze jos se povrijedio napocetku drugog poluvremena. Jedino je borba vrijedna pohvale igra nikako ne obecava posebno ona u 2 poluvremenu. Ne znam kako ali ovo dosta mora bolje.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 26 feb 2022, 17:03

Mislio je na Eldara Mehmedovica

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 26 feb 2022, 17:46

bilo je vala i gore nego sad,Sloboda-Celik 2-1
slika

slika

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 26 feb 2022, 19:34

TzBulevar87 je napisao/la:
26 feb 2022, 16:58
pripremaju se 3 mjeseca za nastavak prvenstva i izlape u 45oj minuti, svaka utakmica isti qrac, do koga li je?

A ko ti je taj Adi Mehmedovic?
pomijesam Alica i Mehmedovica uvijek :mrgreen:
mislim na Mehmedovica, Adi nije ni igrao

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 26 feb 2022, 19:44

Skver je napisao/la:
26 feb 2022, 15:15

Do igraca najvise, kad ih jedan Mehidic qara, igrac ranga prve federalne....nemaju snage, nemaju ideje....istina je da imaju voljni moment....jedino Said moze nesto jedan na jedan, ostali ko dojencad....
tuga brate, valjda budemo bolji bez obzira na ovo navlacenje sudije, to mi je nekako normalno kad igramo protiv sloge. Said i Sasa su nam bas danas falili. Dosta mi je ovog povlacenja nakon sto povedemo, nerealno da ne znamo vodstvo zadrzati. Sok rahmetli bi ovu ligu pojeo sa 1:0

Teren je bio i protiv bijeljine los u pripremnoj :oops: :oops: strasno majke mi

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 26 feb 2022, 21:04

Samo maknut onog kvazimoda vidovitog Denima sto dalje od kluba, inace nam se nece pisati dobro. Nadam se da Nino zna skim ima posla.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 27 feb 2022, 12:36

Treba prvo spustit sarajevo na zemlju,plaho su se uzdigli

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 feb 2022, 14:34

Izgleda da je Krpic bio u ofsajdu kod gola ssh.
075

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 27 feb 2022, 14:59

Bega u vrlo kratkom roku postao starter u Muri. Ima li Sloboda procenat neki od iduće prodaje?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 27 feb 2022, 17:09

Što se Bege tiče, imamo procenat :D
Između ostalog, hoćemo pobjedu, pobjedu na Koševu! 🔴⚫
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Power10 i 6 gostiju.