Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Sve prolazi, proći će i ovo trenutno stanje Vedade. Ako Bog da na ljeto mijenjaj tim i vrati se onome u čemu se bio jedno vrijeme među najboljim u Bundesligi, a to je zabijanje golova. Glavu gore majstore!
DRUG NEBI TI PUNCA
da se nije povrijedio onda kad je dao 18 golova u 17 utakmica ko zna gdje bi mu bio kraj. Vedo majstore pravi navijaci su uz tebe!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
To stoji legendo uvijek treba zapeti kad je čovjeku najteže i nikada ne odustati svaki pad je dio budućeg boljeg leta, ali ako ti se poklopi kao što je Vedi sa klubom borba za opstanak plus pritisak navijača-saigrača-trenera da moraš igrati i zabijati onda ona povreda u toku ove sezone sve se to gomila i čovjek koliko god da silno želi ne ide i samo se niz utakmica bez gola nastavlja i raste broj minuta bez pogodka.zgembo89 je napisao/la:Nisma za to nazivanje pogrdnim imenima ali ovo u vezi ispita kad padnem jednom dvaput ili triput na ispitu u meni se stvori neki inat pojedem knjigu kod kuće i svaki put sve teže nađe nešto da me obori,a kod Vedada ta frustracija mu oduzima koncentraciju em nije u igri prisutan em ulazi u konflikte sa igračima on se uopšte ne inati na loptu da kaže saću da ti j.ebem mater saću da ga zabij.em..
@soccerfan
Pa tako izgleda i djeluje, ali kod Vede je bila specifična situacija došlo je do ogromne rezultatske krize u ekipi, njegov učinak kao napadača je bio ispod svih mogućih očekivanja, a svaki njegov gol je mogao donijeti važan/ne bod(ove) za opstanak i za miran završetak sezone. To se nije desilo došao novi trener Vedo se nije uspio izboriti za prvih 11 i kad je dobijao priliku to nije bilo to i onda na kraju imaš napadača koji je upao u golgetersku krizu dodaj psihičku uz njegovu preveliku želju dođeš do toga da on nema volje za životom doslovice, a kamoli da sada ganja loptu i zabija golove. Ali se svejedno odazove pozivu u reprezentaciju obraduje ga Mešin potez i želi se pokazati i zabiti gol(ove) i onda dođe neko i napada na momka. Ne ide ga neće lopte u gol, ali će jednom krenuti i mora "odčepiti", ali da mu psujem nešto ili sve na kamaru nema potrebe, kad je trebalo on je zabio protiv Litvanije i odveo nas na toliko željeno SP i zbog toga treba i mora da ima podršku svih iskrenih navijača BiH jer naši su i kad su najbolji i kad im ne ide baš sa igrama i formom.
- Principatus
- Kontakt:
Moramo se sa tim pomiriti da Vedo upravo prolazi kroz tesku situaciju, dakle treba strpljenja, to se nece promijenuti za dan ili dva. Igra u reprezentaciji mu moze biti od pomoci ali i biti kontraproduktivna, jer stavlja jos veci teret na njega.
Problem nam je upravo sto osim Djurica nemamo jos neku konkurenciju na mjestu napadaca. Ili treba promijeniti formaciju sa Dzekom kao jedinim napadacem. Velika je steta sto nismo laganini osigurali Seferovica, koji je imao zelju da igra za nas, isto kao sto je steta sto se sada moramo boriti za svaki bod, ali eto tu smo gdje smo.
Vedi je 30 godina, iskusan je napadac, ja mislim da ce on poslije ovog perioda doci jos jedanput u formu i odigrati na nivou. Samo strpljenja.
Problem nam je upravo sto osim Djurica nemamo jos neku konkurenciju na mjestu napadaca. Ili treba promijeniti formaciju sa Dzekom kao jedinim napadacem. Velika je steta sto nismo laganini osigurali Seferovica, koji je imao zelju da igra za nas, isto kao sto je steta sto se sada moramo boriti za svaki bod, ali eto tu smo gdje smo.
Vedi je 30 godina, iskusan je napadac, ja mislim da ce on poslije ovog perioda doci jos jedanput u formu i odigrati na nivou. Samo strpljenja.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Zao mi ga. Nadam se da ce promjeniti sredinu i vratiti makar 50% stare forme
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MI za Vedada nemamo alternative. Osim toga momak ima toliki kredit da nije ni blizu da ga ispuca. Trud , znoj nikada ne izostaje. Samo mu treba dati navijacku podrsku a ne kao neke p. cim malo zastopa okrenuti ledja.
Kako danas blate Vedu , tako su do juce Lulu (a danas Lula bog) ..a sutra ce nekog drugog . Misljenja se mijenjaju iz sedmice u sedmicu sto govori dovoljno koliko to ima veze sa navijackom svjesnoscu...
Samo naprijed Vedo, stisni zube, glavu gore ... Trebas nam
Kako danas blate Vedu , tako su do juce Lulu (a danas Lula bog) ..a sutra ce nekog drugog . Misljenja se mijenjaju iz sedmice u sedmicu sto govori dovoljno koliko to ima veze sa navijackom svjesnoscu...
Samo naprijed Vedo, stisni zube, glavu gore ... Trebas nam
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Čemu ono pljuvanje kada je vidio da mora sa terena
moj Vedade budi zahvalan što si igrao.
HariTz je napisao/la:Komšjia moj, čovjek koji je planirao da istetovira Vedada na ruci nakon onog gola Litvaniji, večeras mu je yebao od do, majku, porodicu, da se povrijedi, nikad ne oporavi itd itd..
Kakav smo mi pogan narod. Čovjek ima težak period, treba mu podrška, a ne da mu neke yebe majku na svakom ćošku, šta vam je ljudi.. Pa sjetite se samo koliko nam je radosti donio. Njemu samom je sigurno još teže nego nama.. Malo podrške ne bi bilo na odmet.
Naš mentalitet je Bože sačuvaj, mi smo nezahvalan i bezobrazan narod.
#Salihović
Imao je sukob sa igračem Andore prije toga.lumani je napisao/la:Čemu ono pljuvanje kada je vidio da mora sa terenamoj Vedade budi zahvalan što si igrao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Meša:

Vedad će siguran sam uskoro biti onaj stari. Svi mu trebamo pomoći i biti pri ruci. Shvatam donekle njegovu nervozu, posebno nakon promašenih prilika.
#Salihović
gdje ti igras?anonymousHD je napisao/la:Da je dobar igrao bi u svom klubu...
igra u kladionici, ponekad na plejkiScholl je napisao/la:gdje ti igras?anonymousHD je napisao/la:Da je dobar igrao bi u svom klubu...
#Salihović
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Vedad Ibisevic
Ma dobro neka vede na klupi, ja se nadam igranju sa jednim napadačem(dzeko), vedo opasnih problema ima, ne znam zabijel on kad gol bar na treningu? 
- invincible1921
- Kontakt:
Prica na ovoj temi je :
Forumas 1: Pa sta ako je dao golove sad je los i jbg tako je kako. Sta sad mi ne mozemo nikad nista lose rec o njemu zbog golova?
Forumas 2: NEMOJTE PLJUVATI, JEDNO JE KRITIKA DRUGO PLJUVANJE
Forumas 1: Vedo los nije u formi jbg trebo bi na klupu
Foruams 2: KAKO TE NIJE STID JESI VIDIO KAKO JE VEDO PATRIOTA SJECAS SE KAD JE DAO GO LITAVNIJI NACIJA PALAKALA OD SRCE
Dok recimo da je dzeko i u pola los ko vedo ja mislim da bi se pricalo i to velika vecina da se dzeko ne zove vise . Kad se tek sjetim prica da bi vedo trebo igrat umjesto dzeke....nacekali bi se dok bi ga on sam u napadu dao
Da ne bude zabune svaka cast vedi na svemu do sad, ali ruku na srce nikad on nije bio neka velika klasa ni do koljena dzeki...Posrecilo mu se one sezone do povrede i to je to optrilike. Od tada pa do danas zivi na racun te slave. Kada pogledamo rep mozemo vidjeti da do ovih kvalfikacija za SP kad smo ubijali je rijetko davao golove, jest poverdu imo i sve, ali nije nikad bio neka prvaga. Po mom misljenju on mi puno lici na DOSTA iz wolfsbruga koji je sad utrpo more golova i po mom misljenju u nardnih godinu nece dat ovoliko...samo sto on za razliku od vede zna nekad dat go i van peterca i to kad je golman na golu.
ocekujem da me ispsujete samo izvolite, ali tako je kako je vedo je odavno zasluzio klupu pogotovo kad igramo sa nekim jacim. Jedan napadac je dovoljan
Forumas 1: Pa sta ako je dao golove sad je los i jbg tako je kako. Sta sad mi ne mozemo nikad nista lose rec o njemu zbog golova?
Forumas 2: NEMOJTE PLJUVATI, JEDNO JE KRITIKA DRUGO PLJUVANJE
Forumas 1: Vedo los nije u formi jbg trebo bi na klupu
Foruams 2: KAKO TE NIJE STID JESI VIDIO KAKO JE VEDO PATRIOTA SJECAS SE KAD JE DAO GO LITAVNIJI NACIJA PALAKALA OD SRCE
Dok recimo da je dzeko i u pola los ko vedo ja mislim da bi se pricalo i to velika vecina da se dzeko ne zove vise . Kad se tek sjetim prica da bi vedo trebo igrat umjesto dzeke....nacekali bi se dok bi ga on sam u napadu dao
Da ne bude zabune svaka cast vedi na svemu do sad, ali ruku na srce nikad on nije bio neka velika klasa ni do koljena dzeki...Posrecilo mu se one sezone do povrede i to je to optrilike. Od tada pa do danas zivi na racun te slave. Kada pogledamo rep mozemo vidjeti da do ovih kvalfikacija za SP kad smo ubijali je rijetko davao golove, jest poverdu imo i sve, ali nije nikad bio neka prvaga. Po mom misljenju on mi puno lici na DOSTA iz wolfsbruga koji je sad utrpo more golova i po mom misljenju u nardnih godinu nece dat ovoliko...samo sto on za razliku od vede zna nekad dat go i van peterca i to kad je golman na golu.
=\_1921_/=
-
rodjenizavjecnost
- Kontakt:
Da ne bude zabune svaka cast vedi na svemu do sad, ali ruku na srce nikad on nije bio neka velika klasa ni do koljena dzeki...Posrecilo mu se one sezone do povrede i to je to optrilike.
Da se posreći nekome u bundes ligi da u 18 kola da 19 golova?Hajd' molim te reci da se šališ?
Da se posreći nekome u bundes ligi da u 18 kola da 19 golova?Hajd' molim te reci da se šališ?
Ne moze pored Gintzeka koji je svjetska klasa...anonymousHD je napisao/la:Da je dobar igrao bi u svom klubu...
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Vedo je jako dobar napadac,ne dobar koliko Dzeko,al dobar.Ne moze se bas posreciti igranje 5-6 sezona u Bundesligi,hajd jedna i moze,al 5-6 nikako
Momak je i u ovakvoj formi nas drugi najbolji napadac ako bi govorili o nekim klasama.Ni Djuric,ni Mahmutovic,ni Zec ili ko je vec jos u konkurenciji se ne mogu mjeriti sa Vedom jos uvijek.Sinoc smo igrali protiv amatera i sasvim logicno je bilo dati mu sansu nekih sat vremena,da je bio jaci protivnik i ja bih bio za to da ostane na klupi,ovako neka je startao.Od stare slave se ne zivi,slazem se,i ako ne podigne formu do narednih kvalifikacionih utakmica treba potraziti neko drugo rjesenje,bilo da igramo sa jednim napadacem ili da se uz Dzeku stavi neko ko bi eventualno tada bio u boljoj formi od Vede.
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 29 mar 2015, 13:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Nema ono psovanje veze sa tim sukobom.Virtu4l je napisao/la:Imao je sukob sa igračem Andore prije toga.lumani je napisao/la:Čemu ono pljuvanje kada je vidio da mora sa terenamoj Vedade budi zahvalan što si igrao.
- invincible1921
- Kontakt:
Pa dobro nemoj bit bukvalac nisam mislio da je svaki go dao ne zna ni on kako nego sam mislio da je ono jedna njegova sezona na tom nivou i da nikad ne bi imao slicnurodjenizavjecnost je napisao/la:Da ne bude zabune svaka cast vedi na svemu do sad, ali ruku na srce nikad on nije bio neka velika klasa ni do koljena dzeki...Posrecilo mu se one sezone do povrede i to je to optrilike.
=\_1921_/=
Vedo je svima drag, ali mu ono psovanje nije trebalo. Jbg igra u ocajnoj formi, jos mu je Mesa pružio priliku protiv ovih amatera. Imao je par šansi koje je morao pretvoriti u gol, ali jednostavno ga ne ide. Realno za klupe je. Trenutno su on i Djuric tu negdje ali zbog iskustva Vedo ima prednost da prvi ulazi.