Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Hahahha, koliko je samo kompleksa gospodin Osim nanijeo u BiH, koliko patnje i boli, evo cak mu i prijete ako dodje da pogleda utakmicu...
Jel Abdulah siguran kad dodje, posto Slaviji niste mogli gola dati... Ili uprava Veleza? Vraticete se vi sa takvim razmisljanjem odakle ste i dosli...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
nije moj nivo da vrijeđam nekoga na osnovu izgleda tako da nikad neću vrijeđati Azmira a ti nastavi da vrijeđaš Amara,to je odraz tvoje kulture i ja ti nisam otac da te ucim kulturi ..ultrasstyle_tz je napisao/la:vidi nesto, Azmir kad zasluzi- slobodno...dalje slobodno je iznositi svoje misljenje o sportistima, trenerima, menadzerima itd itd , ne smijes vrijedjati forumasa..
a trece , to vas haman boli sto TM grupa ko grupa nije interesantan vise nego sto bi uobicajeno bio na utakmici...koliko god se vi radovali vasem bratstvu sa Leotarom, tekmu nije prodala grupa nego se zna ko..tako da dolazak manijaka nit ce izazvat vecu paznju, niti biti ista veci sigurnosni izazov osim onog sto sam naveo , sto je slucaj svaku tekmu kada je gostujuci sektor na istoj tribini sa domacim- dakle nista posebno..
dok ce osiguranje ovog nazovi insana da izazove sta sve moze da se desi
samo cu ti reći da ta utakmica nije prodata nego puštena,igrači igrali sa 30%,nismo htjeli da zapinjemo protiv sportskih prijatelja koji su nas uvijek docekivali dobro i sa kojim nikad nije problema bilo,a vi ste trebali samo da sacuvate svoj gol sa igračem više i da ne primite dva gola a to što ste tad igrali ko goli qrac je druga stvar,i Rudar iz Prijedora vam nosio bodove sa Tušnja,kupili tekmu u Gošku,protiv Veleža vam se sklanjali igrači Veleža da ga zabijete i ti mi onda pricaš o nekom poštenju..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma Velez ce im glat tricu zavalit uz 472 pasa

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
Ma ne morate, možete kod srba pa se ganjaj te sa crvenom zvijezdom, partizanom i radom. Ionako im tepatestaragarda je napisao/la:zato sto moramoBuu je napisao/la:pa sta ćeš onda u PL?RUDARSKA2 je napisao/la:Buu ... igramo je zbog one satisfakcije kad procitam onaJ naslov u avazu " Na Tusnju gledalaca vise nego na svim ostalim stadionima zajedno u PL i PLF " .... MENI NE TREBA titula veca od te titule![]()
NO PYRO NO PARTY
Pitar sam al sta poredis nekog sljacinu sa dna kace sa Amarom,taj debeli pokemon nece moci za sto godina da uradi sta je Amar uradio pardon vi igrate ovu ligu satisfakcije radi a ne zbog titulaultrasstyle_tz je napisao/la:vidi nesto, Azmir kad zasluzi- slobodno...dalje slobodno je iznositi svoje misljenje o sportistima, trenerima, menadzerima itd itd , ne smijes vrijedjati forumasa..
a trece , to vas haman boli sto TM grupa ko grupa nije interesantan vise nego sto bi uobicajeno bio na utakmici...koliko god se vi radovali vasem bratstvu sa Leotarom, tekmu nije prodala grupa nego se zna ko..tako da dolazak manijaka nit ce izazvat vecu paznju, niti biti ista veci sigurnosni izazov osim onog sto sam naveo , sto je slucaj svaku tekmu kada je gostujuci sektor na istoj tribini sa domacim- dakle nista posebno..
dok ce osiguranje ovog nazovi insana da izazove sta sve moze da se desi
@ ceze
sine, nešto si pobrkao .. pisao sam o napretku naših klubova i zavisti, da želimo najgore drugima .. jedni nama da ispadnemo, drugi da se ugasimo, ovi govore nabit' će vas Galata 8:0, umjesto da kažu svaka čast, velika je stvar igra s takvim gigantima kakvi su Galata i Besiktas, umjesto da pozdrave pozitivne primjere kao što su Azmir i Tan, Sloboda i Sarajevo, pišu se gluposti iz kojih izviruje zavist .. umjesto da imamo više primjera kao Azmir i Tan, da naši klubovi postanu klubovi, ubi nas zavist .. eto, vama je izgleda bolje igrat' protiv Radnika, Obarske, Travnika, Olimpica, Rudara, nego protiv Slobode, aferim, nema šta
to što vrijeđam stoku od brke, nema nikakve veze s mojim postom koji si ti citirao, a vrijeđam ga jer je **** obično, onakve izjave davati poslije tekme s Leotarom, svaka mu čast .. a i babo mu šlagirani, isti je
sine, nešto si pobrkao .. pisao sam o napretku naših klubova i zavisti, da želimo najgore drugima .. jedni nama da ispadnemo, drugi da se ugasimo, ovi govore nabit' će vas Galata 8:0, umjesto da kažu svaka čast, velika je stvar igra s takvim gigantima kakvi su Galata i Besiktas, umjesto da pozdrave pozitivne primjere kao što su Azmir i Tan, Sloboda i Sarajevo, pišu se gluposti iz kojih izviruje zavist .. umjesto da imamo više primjera kao Azmir i Tan, da naši klubovi postanu klubovi, ubi nas zavist .. eto, vama je izgleda bolje igrat' protiv Radnika, Obarske, Travnika, Olimpica, Rudara, nego protiv Slobode, aferim, nema šta
to što vrijeđam stoku od brke, nema nikakve veze s mojim postom koji si ti citirao, a vrijeđam ga jer je **** obično, onakve izjave davati poslije tekme s Leotarom, svaka mu čast .. a i babo mu šlagirani, isti je
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
opet si se posrao sam sebi ustaChinaglia je napisao/la:@ ceze
NO PYRO NO PARTY
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Auuuu, pa ti si fkt bas bolestan... jadno da jadnije ne moze biti
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 15 jun 2014, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Halo djecqci brojnost nije mjerilo nicega,dolazili ste svako deseto gostovanje kod nas a mi kod vas svako to je razlika,uostalom zabrana nam je bila pa smo na parkingu navijali,i tada kao i mnogo puta ste pisali kakvo navijanje hz,onako se bodri klub,odlicno itd nemamo ko neki 12 godina pa da se nemozemo toga sjetiti a nek vama budu mjerilo 17 autobusa a sljedece gostovanje 10 ljudi odeRUDARSKA2 je napisao/la:Hz kad dodjete u Tuzlu sa 17 buseva onda cemo pricati , do tad ...nolimit je napisao/la:bJoj ovog bukvalca dolazili ste na kosevo nismomdebili i nismo.coravi al koliko ste gostovanja na kosevu propustili i ostalih derbijs
kad se samo sjetim 17 buseva iz TZ za Rajvosa ... ipak kad je to u itanju u ovom medjusobnom duelu ... mi smo ti rekorderi .
p.s. Fukare idu na sva gostovanja i trenutno su jedna od dvije nabolje skupine u drzavi , htio ti to priznati ili NE
bolje sa Srbima, nego sa smradovima s šugavice
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Chinaglia presro si brato gdje ces to zadnje napisat za Ivicu yebote
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
sarajevski velikani sa posjetom od 500 ljudi kad se saberu utakmice i sarajeva i zeljeznicara ce nama nesto govoriti o navijacima

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Razmisljas li kad o samoubistvu? Ako ne mislim da bi trebao ozbiljno da o tome razmislis.Chinaglia je napisao/la:bolje sa Srbima, nego sa smradovima s šugavice
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
njegovo ponasanje nije ni g od gospodina nego prije neka druga rijec na g, ali to bolje znaju akteri famoznih dogadjaja i ja im bgm vjerujem na rijec..nema potrebe za daljom pricom o tome, nit cemo mi uticati na vas stav, niti vi na nas..bolje se sikirajte kako krvnu bracu iz Trebinja da vratite u ligu...nama prigovarate za aplauz himni Srbije , a nema koji "nas" klub niste povaljali sa svojim pobratimima iz godine u godinu...tako da bgm ne pije vam ta vode
a sto se tice Azmira, on nicim nije uvrijedio niti zasluzio nepostovanje bilo koga iz Sarajeva, cak naprotiv treba naci njegovu zadnju izjavu o gradu Sarajevu pa da vidite sta je gospodin covjek..dok se za ono govedo ne moze reci isto...jedno je prodat tekmu, rade to svi, u krajnjoj liniji to nam je donijelo neslucenu korist, ali bezobrazluk i papanluk u izjavama nakon tekme su izazvali kod ljudi u TZ koji su pregovarali s njim to sto su izazvali...uostalom bezveze pricamo o toj tekmi i o tom nitkovu, kad jos uvijek ne znamo ni kad je na rasporedu..mozda bude srece pa ga i ne bude do tad ja ya
a @chinaglia nije iznio nista do cega se ne slaze 80% ljudi u TZ...nas je novi savez kostao i materijalno i bodovno, i krsenjem pravila , pa i ovim pokusajima da nam se svim silama onemoguci povratak u ligu 1000x vise nego munib
a sto se tice Azmira, on nicim nije uvrijedio niti zasluzio nepostovanje bilo koga iz Sarajeva, cak naprotiv treba naci njegovu zadnju izjavu o gradu Sarajevu pa da vidite sta je gospodin covjek..dok se za ono govedo ne moze reci isto...jedno je prodat tekmu, rade to svi, u krajnjoj liniji to nam je donijelo neslucenu korist, ali bezobrazluk i papanluk u izjavama nakon tekme su izazvali kod ljudi u TZ koji su pregovarali s njim to sto su izazvali...uostalom bezveze pricamo o toj tekmi i o tom nitkovu, kad jos uvijek ne znamo ni kad je na rasporedu..mozda bude srece pa ga i ne bude do tad ja ya
a @chinaglia nije iznio nista do cega se ne slaze 80% ljudi u TZ...nas je novi savez kostao i materijalno i bodovno, i krsenjem pravila , pa i ovim pokusajima da nam se svim silama onemoguci povratak u ligu 1000x vise nego munib
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pokemoni pogledaj vasu brojnost kad ste igrali u premijer ligi,pola gostovanja niste odradili tribina i tansovi 0 pjesme 0 organizacija tribine 0 po tome se sinko gleda grupa a ne pombrojnosti al za tebe je to nuklearna fizika u tvoj selu je vazno da se napuni tribina a to sto pola tih nema veze sa tribinom i navijackim svijeto i sto neznaju dvije pjesme to veze nema haha koja je razlika kad dodjes kod nas na sjever i kod vas na tribinu,a navijanje kao za derbi il nase euro nastupe il u Bl za vas je rubrika vjerovali ili neSlobodas je napisao/la:sarajevski velikani sa posjetom od 500 ljudi kad se saberu utakmice i sarajeva i zeljeznicara ce nama nesto govoriti o navijacima![]()
Stvarno ste smiješni. Sad pricate kako je dobro za ligu sto dolazi neka crncuga, sto se prijateljske igraju sa turcima, a ujedno vam je svejedno za ligu, titule vas ne zanimaju. Pa dogovorite se.
Zapjevajte sa ultrasima ili lesinarima kako Bosna nije vaša država.
Zapjevajte sa ultrasima ili lesinarima kako Bosna nije vaša država.
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 15 jun 2014, 01:44, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
Inače forum je relevantan faktor za navijačke grupe i njihovo mišljenje
znači šta neki forumaš napiše to je stav grupe
A ovi idoli što spominju siuxe kao organizovanu grupu, ove godine su organizovaniji oni u crvenim majicama navijači Mladosti iz Doboja kod Kaknja, prošle godine je to lijepo izgledalo.
A ovi idoli što spominju siuxe kao organizovanu grupu, ove godine su organizovaniji oni u crvenim majicama navijači Mladosti iz Doboja kod Kaknja, prošle godine je to lijepo izgledalo.
I ti moderator

Doce Horde opet da vam odrze lekcije navijanja samo nam nadjite vecu tribinu nemozemo stati da pokazemo tom krdu kako se navija,uostalom imas klipove sa vaseg stadiona besplatne lekcije navijanja sta ces Azmira seljaka porediti sa Osimom dokle je doslo da se svakave bubasvabe porede aa poznatim imenimaultrasstyle_tz je napisao/la:njegovo ponasanje nije ni g od gospodina nego prije neka druga rijec na g, ali to bolje znaju akteri famoznih dogadjaja i ja im bgm vjerujem na rijec..nema potrebe za daljom pricom o tome, nit cemo mi uticati na vas stav, niti vi na nas..bolje se sikirajte kako krvnu bracu iz Trebinja da vratite u ligu...nama prigovarate za aplauz himni Srbije , a nema koji "nas" klub niste povaljali sa svojim pobratimima iz godine u godinu...tako da bgm ne pije vam ta vode
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kome u savezu smeta evropska sloboda?!
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.