PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

JoseMourinho
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la JoseMourinho » 15 dec 2015, 13:43

@solinas
Jes ziv javi se da se ne sikiramo, da to taj okršaj nije se odigrao danas :( da te heller ne nafata gdje u prolazu :(

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 15 dec 2015, 13:44

Ajzea je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:slika

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
A LAZES :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Solinas well be back :mrgreen:
"Kako nesluzbeno saznajemo celnici Slobode pored Jajala u svojim redovima zele vidjeti i Chocheva, Gilardina i Trajkovskog. Sta ce se dogoditi ostaje nam da vidimo u zimskom prelaznom roku."
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 dec 2015, 13:44

Gorki je napisao/la:koja uvijek mogu uz to dobiti batine :lol:
Kontao sam u početku da ste real deal... Ali mlaki ste, teško da iko ima muda "batine" udijeliti bilo kojem Bekiću. :beba:

@Solinas brate javi se, makar iz Sunderlanda.

Stranica 666 :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
Samo Saraj'vo.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 15 dec 2015, 13:48

Ne budite balavci,kakve batine i sl.sr*nja :crazy: ljudi jesu igrali kako su igrali na Koševu,bit će prozivke u uzvratu i to je to.
Solinaš je dobio bananu,možete ga dobiti na mobitel :mrgreen:

Nego nama su odobrena srestva/novci,za stadion pa da u to ime nazdravimo,haj Ž :thumbup:
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 15 dec 2015, 13:57, ukupno mijenjano 3 puta.
Pobjeda je bolja od orgazma!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 dec 2015, 13:49

kenan_tm87 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Deni Simeunovic u Sarajevu. Jesa kasap - dirigent sa Koseva. Pojacanje ua LP! :urnebes: :rol:
Ebga amidza ima velike apetite, nikad mu dosta para, nakon prodaje Cimirota milionce sebi u padze a Sarajevu mijanmarski brazilci i otpad Zrinjskog. :D
Nisam znao da je Tan u saradnji sa vojnom huntom. :urnebes: Neki yeben japanac.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 15 dec 2015, 13:51

srestva :facepalm:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

TheHornet
Kontakt:

Post Postao/la TheHornet » 15 dec 2015, 13:51

Gorki je napisao/la:Ne budite balavci,kakve batine i sl.sr*nja :crazy: ljudi jesu igrali kako su igrali na Koševu,bit će prozivke u uzvratu i to je to.
Solinaš je dobio bananu,možete ga dobiti na mobitel :mrgreen:

Nego nama su odobrena srestva/novci,za stadion pa da u to ime nazdravimo,haj Ž :thumbup:
I ja bih ga banovao nakon ove izjave za Jajala i njegove saigrače. Dugo se ovako nisam ismijao. :clap: :clap:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 dec 2015, 13:55

666
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 15 dec 2015, 13:57

dejavu je napisao/la:srestva :facepalm:

Sinko brzo kucam,omakne se slovo.Ja se više fatam za glavu za NEZNAM :kafa:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 15 dec 2015, 14:08

JoseMourinho je napisao/la:@solinas
Jes ziv javi se da se ne sikiramo, da to taj okršaj nije se odigrao danas :( da te heller ne nafata gdje u prolazu :(
Lapiš ti Hellera za vicgla u prolazu, ostavite mene van ovoga, ne mogu ja dat goolova kolko mi jaran moze autogolova postic :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 15 dec 2015, 14:17

Ta hapanja ostavljam za vas dvojcu, on tebe ganja ne mene ja mu rijeci ružne ne smijem reci da nebi i mene tražio :rol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 dec 2015, 14:57

Cim kraj radnog vremena opusti forum. :urnebes: Nastavak od kuce poslije popodnevnog odmora. :tokralju: :bih:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 15 dec 2015, 16:33

solinas je napisao/la:Sto lazes covjece,nisam rekao da vjerujem,nego da sam cuo,i procitao,ljudi pisu svasta po netu.
Kao sto su pisali i za Castra,i razne gluposti.
Ima barem 4 posta na nasim opcim diskusijama gdje sam napisao da furate momke bezveze.
Finansijski sigurno mozemo podnjeti teret takvog igraca,druga je stvar sam njegov dolazak.
Kao i za Pirica sto pises sinoc na PP,bezveze covjek je ugovorom vezan za Slobodu,husara nek mase usima.
Kakvo je ono hinjski sinoc cuj jel istina da su u husica sise kao u slona,jesil opipo,e moj lakoste,hinjo jedan.
Vrijedjate klub,grad,sve zivo sto ima veze sa mojim gradom,cuj dezurna maskota,öd vasih bisera moze se knjiga napisati.
I kaze mrzis glavni grad,vala grad je lijep,Ali Sto se vas tice da nestanete sa lica zemlje hadz bi obavio.
I sta je tu cudno u postu,pisao mi frajer u fcb,fola,jesi cuo za jajala,i lijepo sam napisao,ne vjerujem u to,iako ce prelazni rok biti zanimljiv...
To smijesno nesto.....
Pu **** te u usta pitarska
& " /, &' се рађа $, & & $ " ? $ :bih:
1946

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 15 dec 2015, 16:39

Nemojte ga više. Ljudi u stanju u kojem je sada su jako labilni i skloni suicidu :nene: :)

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 15 dec 2015, 16:43

skinite mu ban!
goveđigulašmajka

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 15 dec 2015, 16:50

#pray4solinas
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 15 dec 2015, 16:53

slika

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 15 dec 2015, 16:55

Njemački ovčar aka trout vs black cat aka hapčiha-šmrc

Classic :salut:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 15 dec 2015, 17:10

fukaratz je napisao/la:hahahahahahaha pa vi se sa pitama prepirete a ljudi propali ko sarma :urnebes: najavljivali svakakve igracine i dovedose Simeunovica mene bi bilo sramota ista pisati :urnebes: :urnebes:
Ovo su riječi navijača ekipe FK Sloboda Tuzla, ekipe koja je jedna od najvecih u Tuzlanskom kantonu :D , u novijoj historiji osvojili su trofej koji nije niti jedna ekipa iz vrha tabele a to je trofej Prve lige Federacije što je zaista fascinantan podatak a svoje izdanje u europi cekaju jos od 1978.

Želim reći da je fascinantno to da se klub koji je aktuelni šampion, prije toga osvajač Kupa BiH te iste godine učesnik Play-off Europa Lige po drugi put u svojoj historiji te ekipa koja je u 2 godine dovela više igrača nazavimo ih "klasa" za ovu ligu nego iko ranije te koja je ove godine postala jedina ekipa bez duga u ovoj ligi i najboljom akademijom u BiH te jednom od boljih na balkanu sa sponzorskim ugovorima tipa Turkish Airlines itd. nalazi u takvoj situaciji da je propao ko sarma (ovo ne mogu definisati, objasni mi kako sarma propada :lol: )

Sinko, vi ste u usporedbi sa FK Sarajevom, tacnije sa svakim klubom iz ovog grada smijesni, tako da molio bih te da se odjaviš sa ovog forumu jer napisati za klub koji je za 2 godine napravio ono što neko nece za 10 da propada graniči sa zdravom pameću.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 15 dec 2015, 17:24

rigotina je napisao/la:skinite mu ban!
Nije banovan, i dalje piše na PDFu Slobode. Da se nije šta naljutio čim zaobilazi ovu temu :shock:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.