Jes ziv javi se da se ne sikiramo, da to taj okršaj nije se odigrao danas

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
"Kako nesluzbeno saznajemo celnici Slobode pored Jajala u svojim redovima zele vidjeti i Chocheva, Gilardina i Trajkovskog. Sta ce se dogoditi ostaje nam da vidimo u zimskom prelaznom roku."Ajzea je napisao/la:A LAZESLakoste je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Solinas well be back
Kontao sam u početku da ste real deal... Ali mlaki ste, teško da iko ima muda "batine" udijeliti bilo kojem Bekiću.Gorki je napisao/la:koja uvijek mogu uz to dobiti batine
Nisam znao da je Tan u saradnji sa vojnom huntom.kenan_tm87 je napisao/la:Ebga amidza ima velike apetite, nikad mu dosta para, nakon prodaje Cimirota milionce sebi u padze a Sarajevu mijanmarski brazilci i otpad Zrinjskog.Probisvjet je napisao/la:Deni Simeunovic u Sarajevu. Jesa kasap - dirigent sa Koseva. Pojacanje ua LP!![]()
I ja bih ga banovao nakon ove izjave za Jajala i njegove saigrače. Dugo se ovako nisam ismijao.Gorki je napisao/la:Ne budite balavci,kakve batine i sl.sr*njaljudi jesu igrali kako su igrali na Koševu,bit će prozivke u uzvratu i to je to.
Solinaš je dobio bananu,možete ga dobiti na mobitel![]()
Nego nama su odobrena srestva/novci,za stadion pa da u to ime nazdravimo,haj Ž
dejavu je napisao/la:srestva
Lapiš ti Hellera za vicgla u prolazu, ostavite mene van ovoga, ne mogu ja dat goolova kolko mi jaran moze autogolova posticJoseMourinho je napisao/la:@solinas
Jes ziv javi se da se ne sikiramo, da to taj okršaj nije se odigrao danasda te heller ne nafata gdje u prolazu
& " /, &' се рађа $, & & $ " ? $solinas je napisao/la:Sto lazes covjece,nisam rekao da vjerujem,nego da sam cuo,i procitao,ljudi pisu svasta po netu.
Kao sto su pisali i za Castra,i razne gluposti.
Ima barem 4 posta na nasim opcim diskusijama gdje sam napisao da furate momke bezveze.
Finansijski sigurno mozemo podnjeti teret takvog igraca,druga je stvar sam njegov dolazak.
Kao i za Pirica sto pises sinoc na PP,bezveze covjek je ugovorom vezan za Slobodu,husara nek mase usima.
Kakvo je ono hinjski sinoc cuj jel istina da su u husica sise kao u slona,jesil opipo,e moj lakoste,hinjo jedan.
Vrijedjate klub,grad,sve zivo sto ima veze sa mojim gradom,cuj dezurna maskota,öd vasih bisera moze se knjiga napisati.
I kaze mrzis glavni grad,vala grad je lijep,Ali Sto se vas tice da nestanete sa lica zemlje hadz bi obavio.
I sta je tu cudno u postu,pisao mi frajer u fcb,fola,jesi cuo za jajala,i lijepo sam napisao,ne vjerujem u to,iako ce prelazni rok biti zanimljiv...
To smijesno nesto.....
Pu **** te u usta pitarska
Ovo su riječi navijača ekipe FK Sloboda Tuzla, ekipe koja je jedna od najvecih u Tuzlanskom kantonufukaratz je napisao/la:hahahahahahaha pa vi se sa pitama prepirete a ljudi propali ko sarmanajavljivali svakakve igracine i dovedose Simeunovica mene bi bilo sramota ista pisati
![]()
Nije banovan, i dalje piše na PDFu Slobode. Da se nije šta naljutio čim zaobilazi ovu temurigotina je napisao/la:skinite mu ban!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.