Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ko je uvjeren u ostanak Coutinha iduce sezone, svaka mu cast!
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Ponos Torina
- Kontakt:
E cuj Lallana igra cm,Modric i on na istoj poziciji
zamrla tema totalno ali nije ni cudo...Vidjet cemo sta januar nosi jer ovako vise ne moze dalje... 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Malo su 4 smajlija, probaj stavit još koji pa će ti post biti vjerodostojniji. De nam onda objasni ko je to u sistemu Hendo-Lallana-Coutinho igro CMa?Ponos Torina je napisao/la:E cuj Lallana igra cm,Modric i on na istoj poziciji![]()
![]()
![]()
zamrla tema totalno ali nije ni cudo...Vidjet cemo sta januar nosi jer ovako vise ne moze dalje...
Walk on, with hope in your hearts.
Gledam kod Mladena Marića na fb profilu, Gadafi je svoju posljednju šoljicu kahve popio iz Liverpulove šolje.

Kocka je bačena
Gadafi je svojevremeno imao u planu da kupi jedan dio LFC ako se nevaramHendo je napisao/la:Gledam kod Mladena Marića na fb profilu, Gadafi je svoju posljednju šoljicu kahve popio iz Liverpulove šolje.![]()

Sutra će baš biti veselo.
Bez dva jedina kreatora, sa onakvom odbranom i bez glavnog igrača za presing.
I remi je pobjeda.
I remi je pobjeda.
You'll never walk alone.
Re: RE: Re: Liverpool FC
Bez dva jedina kreatora? Zar Cou ne igra?Believe je napisao/la:Sutra će baš biti veselo.
I remi je pobjeda.
Re: RE: Re: Liverpool FC
Igrat ce lijevo mjesto Manea ko i do sad.Kecko je napisao/la:Bez dva jedina kreatora? Zar Cou ne igra?Believe je napisao/la:Sutra će baš biti veselo.
I remi je pobjeda.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
I sta ne moze biti kreator sa boka 
Cak sta vise mislim da ce poceti Ox a Cou u sredini
Edit: Izgleda da je Cou povrijedjen i da je na to mislio Believe.

Cak sta vise mislim da ce poceti Ox a Cou u sredini
Edit: Izgleda da je Cou povrijedjen i da je na to mislio Believe.
Jeste, prepone su u pitanju.
Na to je i mislio Believe. I sada sam definitivno misljenja da ce Terijeri sutra uzeti bod(ove).
Na to je i mislio Believe. I sada sam definitivno misljenja da ce Terijeri sutra uzeti bod(ove).
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ja nisam,jer se ne znaju braniti i nece biti tu bunkera sa njihove strane i vjerujem da ce biti prostora dovoljno. Samo je pitanje hoce li nasi napadaci koristiri zicere. Mislim da je pravo vrijeme za 4-2-3-1. Mignole-Robertson-Matip-Gomez-TAA-Milner-Wijnaldum-Salah-Firmino-Chambo-Stu.
To tesko da ces vidjeti. Valjda si i sam do sad skontao da ne odstupa od svoje 4-3-3. I ja sam je ocekivao u nekoliko navrata ove sezone, kada se i moglo odigrati 4-2-3-1, al jok.Kecko je napisao/la:Ja nisam,jer se ne znaju braniti i nece biti tu bunkera sa njihove strane i vjerujem da ce biti prostora dovoljno. Samo je pitanje hoce li nasi napadaci koristiri zicere. Mislim da je pravo vrijeme za 4-2-3-1. Mignole-Robertson-Matip-Gomez-TAA-Milner-Wijnaldum-Salah-Firmino-Chambo-Stu.
Firmina ce zavaliti na krilo, a samo je pitanje ko ce od trojke Milner,Can,Gini ostati na klupi. Nadam se da Matip i Gomez pocinju na stoperskoj.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- kumkalesic
- Kontakt:
Evo odlične prilike za Markeca da pokaže svu tu fudbalsku magiju koju se ponio sa sobom iz Benfike
Divne li sezone, a još nije ni novembar

Joint_fc
Sad ce messi iz čačka da ponese tim do titile hahaahahkumkalesic je napisao/la:Evo odlične prilike za Markeca da pokaže svu tu fudbalsku magiju koju se ponio sa sobom iz Benfike![]()
You are someone else I am still right here
hahah pa zar je taj jos kod naskumkalesic je napisao/la:Evo odlične prilike za Markeca da pokaže svu tu fudbalsku magiju koju se ponio sa sobom iz Benfike![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eh kakve su drasticne promjene najavljivali u formaciji, sastavu a na kraju bukvalno isti tim. Cak nisu ni bekovi promijenjeni.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pretpostavljam da se mnogo vremena provelo razmisljajuci da li poceti sa Milnerom il Canom 
Opet zavaljen FIrmino... na hajr i na dobro.

Opet zavaljen FIrmino... na hajr i na dobro.
Spamm
Spamm
Još jedna patnja, pa daj stavi Firmina u vezu umjesto Coutinha svakako momak ima kvalitete za tu poziciju veće od bilo koga iz ove sredine. Ox na krilo, Milner out i ćao. Tako ćeš dobiti na probojnosti krila i malo ofanzivniji sastav jer ne igramo protiv Real Madrida pa da imaš 3 box to box centralna vezna (koja bi u svakakom slučaju i tako izgledala smiješno). Ili probaj s Gomezom na štoperu, Robertsonom na beku (mada eto ovdje može Moreno proći jer očekujem povučenog protivnika), Grujićem u vezi, Solankeom u napadu - išta??? Imamo igrača na platnoj listi koji zajedno ne mogu skupiti 90 minuta a yebi me ako nisu plaćeni preko 50 miliona sveukupno. Najjače mi je na početku sezone što je htio rotirati tri golmana, pa spakuj ih sve i kupi jednog koji valja nekom qrcu, drugi golman je svakako bitan k'o semafor u GTA, ima iz akademije dosta mladića koji mogu raditi isti (vjerovatno i bolji posao) od fckin Kariusa
Valja 90 minuta gledati Lovrena i Matipa kako se dodaju na sredini terena i pokušaju organizovati nešto

Valja 90 minuta gledati Lovrena i Matipa kako se dodaju na sredini terena i pokušaju organizovati nešto

Zadnja izmjena: Liverbird, dana/u 28 okt 2017, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Idemo doktoreeee 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.