PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
nadam se da nisi punoljetan, ukoliko jesi to bi stvarno bilo loše po tebe
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
samo bombu na kosevo bacit!!belosevic28 je napisao/la:Disi malo, zapjenio si !Zeljo92 je napisao/la:sve ijedan pitar zeli da Grbavica gori, sta vam je cudno sto ja zelim da se fks ugasi i bombu bacimo na stadion Kosevo? Ti beli ako mislis da si dobar pitar, nisi, ne postoji dobar pitar!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
- Kontakt:
Golemo od sljedbenika plave filozofijeZeljo92 je napisao/la:samo bombu na kosevo bacit!!belosevic28 je napisao/la:Disi malo, zapjenio si !Zeljo92 je napisao/la:sve ijedan pitar zeli da Grbavica gori, sta vam je cudno sto ja zelim da se fks ugasi i bombu bacimo na stadion Kosevo? Ti beli ako mislis da si dobar pitar, nisi, ne postoji dobar pitar!

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nema smisla, ja se trudim da ovaj Ivan-dan protekne u druženju, filozofiranju, namještanju tekmi - u svemu onom s čim bi Ivica bio zadovoljan! A gledaj njih!! Stoka se svadja, psuje, nacionalizam pršti, uvrede, bombe! Haram vam bilo na ovaj dan! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bombu na stadion bacit i svi sretni, koji ce vam qrac onaj lavor na kosevu?belosevic28 je napisao/la:
Golemo od sljedbenika plave filozofije
Hbte sto vam dobro dodje onaj oblik stadiona, tj lavor. Samo zamisli beli, bombu bacis na centar, citav stadion se srusi dok detonacija nece ostetit okolne kuce na Kosevu, ko da ste ga gradili da bi ga mogli bombom srusit

joker90 je napisao/la:Danas je poseban dan, danas je dan kad je rodjena legenda Zeljeznicara, Partizana, Jugoslavije i svih onih kojima je zlo u srcu! Danas je dan kad rodjendan slavi čovjek koji je prodavao voljeni klub, koji je uživao u čarima BG dok je ovamo bio pakao, koji je opsihrio naše plave komsije i grijeh im lijepim ucinio. Er ist Strauß sa Grbavice, čovjek koji uvijek ima koju pametnu da vam kaže, lijepo vam se obrati i fino nasavjetuje(dok vam drugom rukom krade novčanik u 90% slucajeva). Napravio je mnoge greške u svom životu kao i svi mi, da se ne lažemo. Njegova najveća i najglavatija greška se zove Amar i ovim putem selamimo i njega. Mislim da bi danas u čast Ivice i njegovog života svi trebali da nešto ukrademo ili nekog zajebemo, jer Ivica bi najviše bio ponosan na to! SRETAN RODJENDAN IVANE, ŽIVIO NAM JOŠ 100 GODINA, VOLI SVOG ŽELJKANA I PRATI, samo nemoj opet da ti se omakne i da ga gurneš u niži rang!![]()
Tvoj Joker!

malo su se nadroksali sto bi rekle nase kolege iz zagreba
- MocMahale444
Ljudi iz Zagreba su gospoda, ti si seljober kameni rigo. Pun mržnje, pises nesto sto nema veze s vezom. Nisi ovdje potreban.
@1010
za info o babi mu.
@1010

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
JA NE MOGU VISE HAHAHAHAHAHAAHAAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAjoker90 je napisao/la:Koje jezike sve govori naš Ivan Osim?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Koja doza intelekta. Hvala ti sto to sve dijelis s nama. Velikodusan si, da ne kazem golem, jer samo je jedan GOLEMZeljo92 je napisao/la:Bombu na stadion bacit i svi sretni, koji ce vam qrac onaj lavor na kosevu?belosevic28 je napisao/la:
Hbte sto vam dobro dodje onaj oblik stadiona, tj lavor. Samo zamisli beli, bombu bacis na centar, citav stadion se srusi dok detonacija nece ostetit okolne kuce na Kosevu, ko da ste ga gradili da bi ga mogli bombom srusite ovdje vam skidam kapu

Kako je glup ahhaahahah,ovaj kreten se od jucer pojavio da ja znam za njega.Al ovi postovi trebaju Ici u anale.Zeljo92 je napisao/la:Bombu na stadion bacit i svi sretni, koji ce vam qrac onaj lavor na kosevu?belosevic28 je napisao/la:
Hbte sto vam dobro dodje onaj oblik stadiona, tj lavor. Samo zamisli beli, bombu bacis na centar, citav stadion se srusi dok detonacija nece ostetit okolne kuce na Kosevu, ko da ste ga gradili da bi ga mogli bombom srusite ovdje vam skidam kapu
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ivandan

Vi meni niste jasni, ja mrzim fks i zelim sve najgore vasem klubu, sto ste sad ko uvrijedjene mlade dame a zelite da veliki Stadion Grbavica izgori?
-
- Kontakt:
PS. Kako cujem nećeuprava nigdje makar ih cijeli stadion tjerao. Kakav stadion kad ste sve otjerali. Bog te, njihov klub, yebo navijače i njihovo misljenje. Fuj...
Progledali su
Progledali su

udrobilo metadon sa sestrinim acetonomRigoletto je napisao/la:malo su se nadroksali sto bi rekle nase kolege iz zagreba
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
urokaju se i ivica odma izgleda bezgrešan ko papa a oni dižu trofej na grbaviciPenaltiky je napisao/la:udrobilo metadon sa sestrinim acetonomRigoletto je napisao/la:malo su se nadroksali sto bi rekle nase kolege iz zagreba
- MocMahale444
trojica zavrsila na CUMu sinoc, culi za acid trip i lizali klozete poslije DomestosaRigoletto je napisao/la:urokaju se i ivica odma izgleda bezgrešan ko papa a oni dižu trofej na grbaviciPenaltiky je napisao/la:udrobilo metadon sa sestrinim acetonomRigoletto je napisao/la:malo su se nadroksali sto bi rekle nase kolege iz zagreba
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
miske zaposlio zastitare da dijele na ulazima kesice s praškastim tvarima, sjednu onda na istočnu, filozofiraju a ivica im leta iznad glavaPenaltiky je napisao/la:trojica zavrsila na CUMu sinoc, culi za acid trip i lizali klozete poslije DomestosaRigoletto je napisao/la:urokaju se i ivica odma izgleda bezgrešan ko papa a oni dižu trofej na grbaviciPenaltiky je napisao/la: udrobilo metadon sa sestrinim acetonom
Trenutno korisnika/ca: Grk1234, Mana, svrakino1921 i 17 gostiju.