Necechampions1921 je napisao/la:Izgleda da neceTeaM87 je napisao/la:Hoce li biti prenos na moja tv ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
adis_macak
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
zbog tog principa drugi momci ne mogu sada otici na gostovanje da bodre svoj klub zbog cega je i grupa osnovanaKrvotok je napisao/la:Dosta priče! Ultrasima je ovo prozivka i lekcija, nidje bošnjaštva, hegemonizma i šovinizma u akciji, ovo im je mogao i Celtic (najkatoličkiji klub) napraviti. Skršen je ultraski pub, nije katehetski ured![]()
Nakon dugo vremena, prava navijačka akcija i mangupluk, poštujući princip: ne na svome stadionu, RESPECT!!!!
- Crveni Barun
- Kontakt:
[quote="Avanes"]Mozda najbolje sto klub moze uraditi jeste da uzme od policije podatke o kome je rijec i da lijepo tim ljudima zabrani ulazak na domace utakmice FK Željezničar na duzi vremenski period. Pa neka se onda dokazuju.
Dosta vise da zbog 50 ljudi ispasta armija navijaca DOSTA VISE.[/qe to bi bilo rješenje ili neka i policija postane malo rigoroznija a ovo prije postovi i opravdavanje nasilja navijačkom furkom su glupi ... onda i hitlera možeš pravdati i reći jbg u njih je taka furka da se židovi ubijaju smiješno do bola
Dosta vise da zbog 50 ljudi ispasta armija navijaca DOSTA VISE.[/qe to bi bilo rješenje ili neka i policija postane malo rigoroznija a ovo prije postovi i opravdavanje nasilja navijačkom furkom su glupi ... onda i hitlera možeš pravdati i reći jbg u njih je taka furka da se židovi ubijaju smiješno do bola
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
PRIKAZE - KISELJAK
- champions1921
Ali zato ima super derbi izmedju Rudara i Travnika.. Jos jednom svaka cast na odabiru utakmice nasem javnom rtv servisu..adis_macak je napisao/la:Necechampions1921 je napisao/la:Izgleda da neceTeaM87 je napisao/la:Hoce li biti prenos na moja tv ?
BUDI ŽELJO !!!
Nisi shvatio poentu, niko nije rekao da podrazava ovo nego sam ti htio reci kako je ovo normalno u tom "ultra" svijetu i da tome ne treba pridodavati neke politicke predznake i qrce palce.Plavetnilo je napisao/la:Hajde sad vas dvoje fino objasnite onim ljudima što su imala parkirane automobile u blizini i što su stradala i što će sami snositi popravak da je to tako u navijačkom svijetu. Valjda i lupanje automobila spada u brukanje navijačke skupine.admirone je napisao/la:Objasni vam curaMinjonKocka je napisao/la:Iako ne opravdavam, ovdje dosta ljudi ne konta taj navijacki svijet. Upasti nekom u grad, demolirati im pub se u tom svijetu smatra uspjehom. Kada je bio belaj sa Torcidom, vecinom Ultrasi i ostale navijacke skupine iz Hercegovine su pokusale isto. Tako obrukas neku navijacku skupinu. Vi ste se ovdje raspisali ko kakve babe, ko da je 15 ljudi poginulo. Nedavno navijaci Arsenala ubiju navijaca Liverpoola, to se svugdje desava. Samo se kod nas stavlja nacionalni prefiks. Kazem, ne podrzavam ovo, ali ne pravite bauk od ovog.
Zadnja izmjena: admirone, dana/u 15 sep 2012, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- MinjonKocka
- Kontakt:
Ma dajte molim vas kakve iskre i kakvi belaji? Ovo se svake sezone par puta desi i evo opet smo svi zivi. Pravite rat i pokolj od upadanja par navijaca u kafic i demoliranje istog. Gdje sam navela da podrzavam ovo? Pa prva ja kao cura sve se vise bojim otici na utakmicu jer bi me neko mogao pogoditi petarom, sprziti bakljom i pregaziti kad krene belaj. I meni je ljepse bilo na jugu 2009. godine kad sam na miru mogla gledati utakmicu.
A vi ovdje pisete identicne stvari vec mjesec dana, osudjujete, opravdavate, izvinjavate se. Nisu svi navijaci isti, mnogima je u cilju da se dokazuju na toj sceni, da budu zayebana grupa jer tako dobivaju respekt. Svima je bilo godra kada su manijaci oteli robijasima trans, zar to nije slicna akcija ko danas? Stavljali ste slike po fejsbuku tada, a sada ste posteni i fini gradjani i palamudite ovdje. Skandiranje Caci, paljenje zastave i uzvikivanje "ubij srbina" je sto puta gore nego ovo danas. To je vec skup placenika i politicki obojeno. Ovo je danas navijacka akcija. Ako su uopste ovo nasi napravili.
A vi ovdje pisete identicne stvari vec mjesec dana, osudjujete, opravdavate, izvinjavate se. Nisu svi navijaci isti, mnogima je u cilju da se dokazuju na toj sceni, da budu zayebana grupa jer tako dobivaju respekt. Svima je bilo godra kada su manijaci oteli robijasima trans, zar to nije slicna akcija ko danas? Stavljali ste slike po fejsbuku tada, a sada ste posteni i fini gradjani i palamudite ovdje. Skandiranje Caci, paljenje zastave i uzvikivanje "ubij srbina" je sto puta gore nego ovo danas. To je vec skup placenika i politicki obojeno. Ovo je danas navijacka akcija. Ako su uopste ovo nasi napravili.
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
i sta..mislis da ces stati u kraj ovome? tj ovim neredima? pa u engleskoj su prkosili onakvom zakonu i celicnoj lejdi..a ne ovdje u ovom divljem zapadu..kao sto su danas dosli navijaci Zeljeznicara NEORGANIZOVANO (bez pratnje policije itd) tako mogu svako kolo doci gdje god i obracunati se sa protivnickim navijacima...samo sto ovdje ljudi mnogo s-eru nacionalno ovo nacionalno ono..b-alije u-stase itd..niste dovoljno upoznati s nekim stvarima..uostalom ovi momci sebi kazne skuplaju, leze dobijaju batine il sta vec...tako da vi samo komentarisite svoj klub..svoj stav i to je to..ko ste vi da im sudite..i sta uopste diskutujete o tome (o tucama, huliganima) kad niste isti..znaci niste kompetentni..kao sto vec rek'o osudjujte sta ja znam..kao sto i ja osudjujem ne pametujem mnogo..PozdravAYAN je napisao/la:Cilj je ZABRANA PRISUSTVA GOSTUJUĆIM NAVIJAČIMA!
- champions1921
Onda svaka cast komitetu..kralj_je_mrtav je napisao/la:Za odabir utakmica na BHT je kriv Komitet za normalizaciju, BHT sa tim nema veze. Nemojte bezveze mijesati kruske i jabuke.
BUDI ŽELJO !!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Smijesno je uopste raspravljati o ovom danas slucaju, ljudi dosli unistili okupljaliste ultrasa, mangupski se dokazali i to je to... Nek' im posalju racune, i nek udruzenje plati jer su u njihovo ime razbijali i kraj price...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ubij Srbina,paljenje zastave,sad i ovo,ocigledno je da to pojedinci rade planski i da imaju neke koristi od ovog..
Ako ipak iskljucimo tu soluciju i uzmemo u obzir da su ovo samo pokusaji od huligana onda bi se ipak isti trebali ugledati na Ruse i Poljake,fino brate dogovoris tucu,20 na 20 ili 50 na 50 i udarajte se do mile volje..
Sad vjerovatno zbog tih pojedinaca opet mozemo ocekivati zabranu gostovanja a isti ti pojedinci ce proci nekaznjeno ili s nekim minimalnim kaznama..
Poznata taktika,iznenadi pa bjezi,vjerujem da su isti ovi pokusali nesto slicno u Zenici pa poslije bjezali u muriju,ovakvi vam se seru po imenu grupe i tradiciji koju imate,do kada ?
Ako ipak iskljucimo tu soluciju i uzmemo u obzir da su ovo samo pokusaji od huligana onda bi se ipak isti trebali ugledati na Ruse i Poljake,fino brate dogovoris tucu,20 na 20 ili 50 na 50 i udarajte se do mile volje..
Sad vjerovatno zbog tih pojedinaca opet mozemo ocekivati zabranu gostovanja a isti ti pojedinci ce proci nekaznjeno ili s nekim minimalnim kaznama..
Poznata taktika,iznenadi pa bjezi,vjerujem da su isti ovi pokusali nesto slicno u Zenici pa poslije bjezali u muriju,ovakvi vam se seru po imenu grupe i tradiciji koju imate,do kada ?
- Crveni Barun
- Kontakt:
jel se ti takmičiš sa ribama po broju grama mozga kojeg imaš tako bi se reklo .... podržavati nasilje takvi budala samo u nas imaKrvotok je napisao/la:Dosta priče! Ultrasima je ovo prozivka i lekcija, nidje bošnjaštva, hegemonizma i šovinizma u akciji, ovo im je mogao i Celtic (najkatoličkiji klub) napraviti. Skršen je ultraski pub, nije katehetski ured![]()
Nakon dugo vremena, prava navijačka akcija i mangupluk, poštujući princip: ne na svome stadionu, RESPECT!!!!
PRIKAZE - KISELJAK
PRIKAZE - KISELJAK
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Pa vi niste normalni, bilo ko ko podržava ovakve stvari.Nakon dugo vremena, prava navijačka akcija i mangupluk, poštujući princip: ne na svome stadionu, RESPECT!!!!
Bolan ja hoću da gledam fudbal, a idiotski nastupi tzv. navijača, tipa ovoga, samo tjeraju prave navijače sa stadiona.
Jbo vas Ultra furka i sve ostale gluposti. Fudbal treba da bude fudbal, da se zbog toga dolazi na stadione, a ne zbog nekih ultra divljaka, željnih pažnje i "dokazivanja".
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
svaki put se ovakvo nešto desi pred izbor, pa i ovaj put što nam govori, da su ovi "kvazi" navijači plaćni i orekstrirani od pojedinih centara moći u BiH, da pred izbore nacionalni torovi zbiju svoje redove, i da se nikada više ne uspijemo dogovoriti da zajedno živimo, i to je sva poenta....

- Crveni Barun
- Kontakt:
znači po tvom moraš biti nacist da bi bio kompetentan raspravljati o nacizmu i osuditi ih .... sve biser za biseromGriFFoNi je napisao/la:i sta..mislis da ces stati u kraj ovome? tj ovim neredima? pa u engleskoj su prkosili onakvom zakonu i celicnoj lejdi..a ne ovdje u ovom divljem zapadu..kao sto su danas dosli navijaci Zeljeznicara NEORGANIZOVANO (bez pratnje policije itd) tako mogu svako kolo doci gdje god i obracunati se sa protivnickim navijacima...samo sto ovdje ljudi mnogo s-eru nacionalno ovo nacionalno ono..b-alije u-stase itd..niste dovoljno upoznati s nekim stvarima..uostalom ovi momci sebi kazne skuplaju, leze dobijaju batine il sta vec...tako da vi samo komentarisite svoj klub..svoj stav i to je to..ko ste vi da im sudite..i sta uopste diskutujete o tome (o tucama, huliganima) kad niste isti..znaci niste kompetentni..kao sto vec rek'o osudjujte sta ja znam..kao sto i ja osudjujem ne pametujem mnogo..PozdravAYAN je napisao/la:Cilj je ZABRANA PRISUSTVA GOSTUJUĆIM NAVIJAČIMA!
PRIKAZE - KISELJAK
PRIKAZE - KISELJAK
- Crveni Barun
- Kontakt:
svi znaju ko ih plaća al se ipak šuti i glasa za isteAlemC85 je napisao/la:svaki put se ovakvo nešto desi pred izbor, pa i ovaj put što nam govori, da su ovi "kvazi" navijači plaćni i orekstrirani od pojedinih centara moći u BiH, da pred izbore nacionalni torovi zbiju svoje redove, i da se nikada više ne uspijemo dogovoriti da zajedno živimo, i to je sva poenta....![]()
PRIKAZE - KISELJAK
PRIKAZE - KISELJAK
- samir_tm87
- Kontakt:
Kao nekome ko voli Bosnu i Hercegovinu, navijacka grupa Ultras mi je izuzetno odvratna.
Ali isto tako mi se, kao nekome ko voli i zivi za Zeljeznicar, naprosto gadi ovo sto u posljednje vrijeme radi jedna grupa ljudi koji se predstavljaju kao navijaci Zelje. Ne znam u ime cega rade to sto rade, ali u ime Zelje sigurno ne.
Ali isto tako mi se, kao nekome ko voli i zivi za Zeljeznicar, naprosto gadi ovo sto u posljednje vrijeme radi jedna grupa ljudi koji se predstavljaju kao navijaci Zelje. Ne znam u ime cega rade to sto rade, ali u ime Zelje sigurno ne.
pa nisi kompetentan..da spada ovo u nasilje...u navijacko nasilje da se razumijemo..poljaci imaju odlicne ideje za ovo tj poljska policija na livadu nek se marisu koliko hoce...i ti mi nemoj pricati o normalnim stvarima, jer dolazis iz nenormalne sredine..odma' da se razumijemo.i vidi koja ironija spominjes nacizam i naciste ti? iz Sirokog...tugaCrveni Barun je napisao/la:znači po tvom moraš biti nacist da bi bio kompetentan raspravljati o nacizmu i osuditi ih .... sve biser za biseromGriFFoNi je napisao/la:i sta..mislis da ces stati u kraj ovome? tj ovim neredima? pa u engleskoj su prkosili onakvom zakonu i celicnoj lejdi..a ne ovdje u ovom divljem zapadu..kao sto su danas dosli navijaci Zeljeznicara NEORGANIZOVANO (bez pratnje policije itd) tako mogu svako kolo doci gdje god i obracunati se sa protivnickim navijacima...samo sto ovdje ljudi mnogo s-eru nacionalno ovo nacionalno ono..b-alije u-stase itd..niste dovoljno upoznati s nekim stvarima..uostalom ovi momci sebi kazne skuplaju, leze dobijaju batine il sta vec...tako da vi samo komentarisite svoj klub..svoj stav i to je to..ko ste vi da im sudite..i sta uopste diskutujete o tome (o tucama, huliganima) kad niste isti..znaci niste kompetentni..kao sto vec rek'o osudjujte sta ja znam..kao sto i ja osudjujem ne pametujem mnogo..PozdravAYAN je napisao/la:Cilj je ZABRANA PRISUSTVA GOSTUJUĆIM NAVIJAČIMA!
- Amoxicillin
- Kontakt:
politika moj druže, velika politika!DzoleZeljo je napisao/la:Samo da dodam jednu stvar.
Prosle i predprosle godine kada bi se kakav god belaj dogodio uvijek su na meti bile HZ, i od toga se bauk dizao dok smo mi sa druge strane uzor bili. Od ove godine sitvacija je obrnuta...
Hoce li mi neko reci sada da je ovo puka slucajnost ili se maksimalno manipulise navijackim grupama iz Sarajeva?
EDIT: Sada im vise i ne treba prenos, kada ce doci i oni sto trebaju i sto ne trebaju? Jadni nasi veceras, neka im je Bog na pomoci. Znamo dobro svi da odnosi kluba Zrinjskog sa njihovim ultrasima slabi, pa iz tog razloga ocekujem dosta prekida na utakmici, kako onih na terenu tako i onih van njega... (Navedeni stvari su se vec dogadale u proslosti na duelima ova dva tima)
Ubio me bog ako ti gore seljačine i maloumnici nisu plaćeni da to urade...što se mi po sarajevu ne tučemo međusobono..evo ja sam "kao" hrvat ono..i niko me nije dirao...a malo malo pa se gore dernjaju il u banjaluci :S fkt politika samo takva!
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Manijaci samo tako,da se ostalim dozvoli i da imaju muda svi bi to radili po sarajevu!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 24 gosta.