FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

EastStand
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la EastStand » 05 jun 2010, 19:06

LEŠINAR je napisao/la:Danas sam prolazio pored gradskog stadiona i pripreme vec uveliko traju. Posto sad pisem sa tel. Poslacu fotografiju table na stadionu. Radove izvodi za istok i zapad- NISKOGRADNJA. Rok 60 dana. Sjever i jug se ne spomimju ili je taj lot na tenderu dobila druga firma?
:?
"" ПУТ ""

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 05 jun 2010, 19:42

EastStand je napisao/la:
LEŠINAR je napisao/la:Danas sam prolazio pored gradskog stadiona i pripreme vec uveliko traju. Posto sad pisem sa tel. Poslacu fotografiju table na stadionu. Radove izvodi za istok i zapad- NISKOGRADNJA. Rok 60 dana. Sjever i jug se ne spomimju ili je taj lot na tenderu dobila druga firma?
:?
уф на то " & пажњу :o

$ се $ - & " " " у " овога " $ %.& остане &, " се Европа на "
"" ПУТ ""

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 05 jun 2010, 19:51

Vidi ti njih ,svi imaju isti potpis ,tek sad skontah :lol: :lol: kako su ofirni samo- isto jaslice hahaha....dogovorili se preko PM, po naredbi Šlagiranog hahaha.
Neka neka ima da castite treci put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 05 jun 2010, 19:53

Može li mi neko objasniti kakav je to ''hype'' ? :mrgreen: Ozbiljno, nije mi jasno.

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 05 jun 2010, 19:57

hajd nekje i kod vas pocelo sa radovima,da mozete na svom stadionu igrat evropu
EDIT:schlager hvala ti sto nam zakljuca temu,bilo je neophodno dok nedodje admin
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 05 jun 2010, 20:01

Nema na cemu,zakljucao sam je da zaustavim svadju,ali ne znam koliko je to bilo pametno jer sad je drop ponovo dosao ovde jer je ta tema zakljucana,a koliko su njegovi postovi konstruktivni,dobro je poznato.

Nadam se da ce admin uskoro svratiti na forum,pokaznjavati zasluzne i otvoriti vasu temu....

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 05 jun 2010, 20:02

Schlager je napisao/la:Nema na cemu,zakljucao sam je da zaustavim svadju,ali ne znam koliko je to bilo pametno jer sad je drop ponovo dosao ovde jer je ta tema zakljucana,a koliko su njegovi postovi konstruktivni,dobro je poznato.

Nadam se da ce admin uskoro svratiti na forum,pokaznjavati zasluzne i otvoriti vasu temu....
potkazivac i cinkaroš...dobro poznat svima, a meni posebno...ali tebi na obraz jer me opet prozivaš javno.
Ja sam samo bolnu istinu iznio.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 05 jun 2010, 20:04

Eno,otvorena ti je tema.....srecom :D

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 05 jun 2010, 20:05

Schlager je napisao/la:Eno,otvorena ti je tema.....srecom :D
Nisi je trebao ni zatvarati...previše si kompetencija sebi uzeo za pravo, ali o tome cemo drugi put 8-)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 jun 2010, 20:07

drop je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Eno,otvorena ti je tema.....srecom :D
Nisi je trebao ni zatvarati...previše si kompetencija sebi uzeo za pravo, ali o tome cemo drugi put 8-)
Trebao je zakljucati i ranije,cuj previse kompetencija,pa jel' moderator il nije :roll:

Da ne bude skroz off topic,drago mi je da ce vam se stadion graditi,steta zbog atletske,al' opet lijepo izgleda...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 05 jun 2010, 20:10

Schlager je napisao/la:Nema na cemu,zakljucao sam je da zaustavim svadju,ali ne znam koliko je to bilo pametno jer sad je drop ponovo dosao ovde jer je ta tema zakljucana,a koliko su njegovi postovi konstruktivni,dobro je poznato.

sad se vama naklatio na kostiii :D ,neotvaraj onda nasu temu,bolje je nek je kodvas :D ,al drop je uvjek u pravu,njeogvi komentari imaju ono nesto...haj hvala sto je otvorenaaa
EDIT:drop nemoj se uvrijedit pa da se imeni naklatis nakosti.. :D
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 05 jun 2010, 20:15

Da ne bude skroz off topic,drago mi je da ce vam se stadion graditi,steta zbog atletske,al' opet lijepo izgleda...
To je stvar ukusa,ja sam stara skola i ne mogu si pomoci,volim ove stadione u EX-Yu sa atletskim stazama i svim ostalim jer imaju dusu i neku prepoznatljivost....dovoljno je pogledati samo par sekundi i odmah znas da li je kamera na Poljudu,Grbavici,Banjaluci,Kosevu,Marakani,Maksimiru....a tek Kantridu da ne pominjem,ono je bolje od pet Emiratesa...

Ovi moderni evropski stadioni bez atletskih staza su svi potpuno isti i nemas pojma da li je prenos sa Alianz Arene,Arene auf Schalke,Emiratesa,Amsterdam Arene,Hamburga jer su svi iznutra kao klonirani i tek po dresovima skontas odakle gledas prenos...

Znam da je ovo moje misljenje usamljeno,ili bar u velikoj manjini,ali kao sto rekoh,ne mogu si pomoci.

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 05 jun 2010, 20:39

Schlager je napisao/la:

Znam da je ovo moje misljenje usamljeno,ili bar u velikoj manjini,ali kao sto rekoh,ne mogu si pomoci.
Nisi usamljen u razmišljanjima, i ja dijelim slično stajalište o tome.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 05 jun 2010, 21:19

Schlager je napisao/la:
To je stvar ukusa,ja sam stara skola i ne mogu si pomoci,volim ove stadione u EX-Yu sa atletskim stazama i svim ostalim jer imaju dusu i neku prepoznatljivost....dovoljno je pogledati samo par sekundi i odmah znas da li je kamera na Poljudu,Grbavici,Banjaluci,Kosevu,Marakani,Maksimiru....a tek Kantridu da ne pominjem,ono je bolje od pet Emiratesa...

Ovi moderni evropski stadioni bez atletskih staza su svi potpuno isti i nemas pojma da li je prenos sa Alianz Arene,Arene auf Schalke,Emiratesa,Amsterdam Arene,Hamburga jer su svi iznutra kao klonirani i tek po dresovima skontas odakle gledas prenos...

Istina, samo još ušminkati te stadione i sve bi extra bilo. Gradski u BL-u bi po ovoj skici extra izgledao. Zamislite natkriveno Koševo, potpuno spojeno, a bordo-bijelim stolicama. Ili Grbavicu sa zapadom i istokom koji su isti kao sjever, nadovezani na njega, a jug ogroman, spušten skroz dole i proširen gore, pokriven, i da krov juga, kao i jug, budu spojeni sa istokom i zapadom. Pa onda Bijeli Brijeg, sa još jednom ogromnom tribinom, i da se natkrije. Još da se naprave mali jug i sjever i fino se spoje sa zapadom i istokom, bio bi ko Poljud. A uopšte ne trebaju neke astronomske cifre

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 06 jun 2010, 10:46

slika

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 06 jun 2010, 11:54

mejdan je napisao/la:slika
Extra ;)

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 06 jun 2010, 12:08

po cemu je ekstra. evropu igramo u sirokom. .ebala im evropa mater klosarsku

nexoze
Kontakt:

Post Postao/la nexoze » 06 jun 2010, 12:33

To dodik od Laktasa farba oci raji po Banja Luci , izbori su tu braco .. Ali bi volio da dobijete stadion za Evrope i tu igrate :roll:
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 06 jun 2010, 13:10

Ovaj, ako se ovi naši debili ne dogovore a neće, ne bih se iznenadio da nas UEFA suspenduje :roll:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 06 jun 2010, 14:15

Dajte ljudi zna li iko upuceniji o cemu se ovdje radi?Misljenja sam da je rok za zavrsetak svih radova komplet 60 dana,u to je vjerovatno ukljuceno natkrivanje istoka,ali bez izgradnje sjevera i juga.A ovaj minimum sto nama treba za Evropu ce biti odradjen do kvalifikacija...Tako je najlogicnije.
Treci put castimo

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.