BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

zgmiky
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la zgmiky » 22 apr 2013, 11:18

Ma Lewa će biti spreman tu nema dileme, moraju novinarčići nešto raditi ne bi li zaradili za kruh, a što se tiče ovoga zašto ga Kloppo stavlja da igra pa zato što ganja rekord i titulu prvog topnika bundeslige, Robertu je to jako važno i on sam želi igrati, a ako ćemo gledati na čuvanje igrača radi moguće ozljede jbg onda ne bi nikad nitko trebao igrati jer je uvijek moguća ozljeda, a Lewa je jak momak nije ga lako ozljediti i starta on u srijedu bez brige ;)

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 22 apr 2013, 12:09

Kuipers sudi u srijedu.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Bukowski
Kontakt:

Post Postao/la Bukowski » 22 apr 2013, 13:11

KSIVLE je napisao/la:Kuipers sudi u srijedu.
Jel' to onaj što je sudio BiH-Grčka?
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho

"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."

6.3.1902

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 22 apr 2013, 13:50

Bukowski je napisao/la:
To je taj. ;)

Sad poslije katasrofalnog suđenja u svim utakmicama 1/4 finala treba očekivati vrhunsko suđenje u 1/2 finalu ili barem nešto približno tome. :?
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Bukowski
Kontakt:

Post Postao/la Bukowski » 22 apr 2013, 14:25

Semir bvb je napisao/la:
Bukowski je napisao/la:
To je taj. ;)

Sad poslije katasrofalnog suđenja u svim utakmicama 1/4 finala treba očekivati vrhunsko suđenje u 1/2 finalu ili barem nešto približno tome. :?
Iskren da budem, priželjkivao sam onog suca iz Zenice i dobro je da baš on dijeli pravdu. ;)

A nisam baš siguran da će suđenje biti na nivou. Ne znam zašto, ali mi se nekako čini da su se, unazad nekoliko sezona, najveći lopovluci i sudijske krađe dešavale upravo na korak do finala, u polufinalnim mečevima.
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho

"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."

6.3.1902

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 22 apr 2013, 17:08

Lewandowski spreman za Real. Nisam ni sumnjao :!: ;)

Kako pišu mediji BVB sprema ponudu od 10 mil. za Aubameyanga (klikni). Ne pratim puno Ligue 1, ali po njegovom učinku da se zaključiti da je malac opasan napadač. U 31 utakmici dao 17 golova i ima 13 asistencija. :) Osim toga traže ga Spursi i Inter što pokazuje da ga i drugi cijene. Osim toga 10 mil. nije baš puno tako da vjerujem da vrijedi tih para. ;)

Očekujem dva nova napadača tako da bi njegovim dolaskom ostalo još jedno upražnjeno mjesto, a novca i više nego dovoljno za Džeka, Negreda, Damiaoa i sl. (50-10 za Aubameyanga =40 mil. + 25 od prodaje Lewata =65). ;)
Još ako prodamo Schiebera Vukovima bilo bi odlično. :mrgreen:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 22 apr 2013, 18:00

Aubameyang ;)

[youtube][/youtube]

On i sto @Sema navede jedan od ove trojice i ja prezadovoljan! :P

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 22 apr 2013, 20:50

evo naš budući kapetan nahvalio budućeg suigrača ;-)

http://www.cazin-danas.com/?p=18897" onclick="window.open(this.href);return false;

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 23 apr 2013, 00:28

AAAA vi jos uvijek niste u toku???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Stern des Südens

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 apr 2013, 00:37

Uzeli Schalkeu Neuera, a sada najvjerovatnije BvB-u Gotzea :o

Koliko god bi volio vidjeti Gotzea u Bayernu ipak bi mi na neki čudan način krivo bilo :roll:

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 23 apr 2013, 00:45

proFCB je napisao/la:AAAA vi jos uvijek niste u toku???

Nas samo zanima real care ;) a to sve moze cekati kad se zavrse ove bitne utakmice a i bezze te spekulacije pred real.

Ja iskreno mislim da nema nista od toga, bolje vam je da se brinete za trasu, sretno ;)
Zadnja izmjena: vopi, dana/u 23 apr 2013, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 23 apr 2013, 00:47

proFCB je napisao/la:AAAA vi jos uvijek niste u toku???

Ne znam ni ja zasto bismo tome dali veliki znacaj kada vec u sredu dolazi Real i uvek se nadju glasine o odlasku nekog igraca pred neku bitnu utakmicu, a posto smo navikli na to zabole nas realno.Ovo samo pokusava da se poremeti atmosfera, eto im *****.
Kada je bio dvomec sa Sahtjorom spominjao se odlazak Humelsa, sa Bajernom u Kupu Levandovski odlazi, sada protiv Malage Gundogan ide negde i bilo je samo pitanje vremena kada ce i Gecea spomenuti.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 23 apr 2013, 01:15

Znaci Lewandowski i Gotze u Bayern...Santana u Schalke-ocekujem i Reusa do kraja sezone u Bayernu s obzirom da mu tamo ide i decko...a ubrzo i Hummelsa koji je Bavarac u dusi.

A kad se sve to zavrsi...prestajem pratiti fudbal :twisted:

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 23 apr 2013, 01:20

fakat šteta bgm žao mi je ako se ovo dešava raspad sistema BvB-a :(

Nadam se možda umjesto Lewandowskog možda Džeko pa zasto da ne umjesto Gotze Pjanica i eto ga :D

ipak mislim da su to sve neke bombe, samo fakat mogli su sacekati nakon polufinalnih utrakmica :!:

nidzo17
Kontakt:

Post Postao/la nidzo17 » 23 apr 2013, 01:41

vec sam prije negdje pitao za dres od bvb ali jos ga nisam nabavio
ima li netko da mu ne treba stari dres borussia dortmund L ili XL za prodat.
znaci neki od 95,96,97, ovi sa fluorescentnom zelenom, moze i domacinski gostujuci moze i dugi i kratki rukav.
hvala
slika
slika

hvala

bvb <3

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 23 apr 2013, 01:48

Jel istian da mu je samo 37 miliona u klauzuli,to je smjesno za ovakvog igraca?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 apr 2013, 02:45

emir18 je napisao/la:Jel istian da mu je samo 37 miliona u klauzuli,to je smjesno za ovakvog igraca?
Istina je da ima klauzulu, ali niko ne zna koliko ista tacno iznosi. Jedno se vrijeme spekulisalo da ista iznosi i 45 miliona €...Kao sto sam napisao na temi Bayern-a, ja mislim da je ovo obicna patka BILD-a i ne vjerujem da bi Götze BVB-u zabio noz u ledja ovim potezom - no ujutro cemo svi biti pametniji.

Idealan clanak od strane Bayerna...Unosenje nemira medju igrace i navijace BVB-a do demanta, kao i vadjenje UH-a iz kruga javnosti povodom skandala.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 23 apr 2013, 03:04

Semir bvb je napisao/la:Lewandowski spreman za Real. Nisam ni sumnjao :!: ;)

Kako pišu mediji BVB sprema ponudu od 10 mil. za Aubameyanga (klikni). Ne pratim puno Ligue 1, ali po njegovom učinku da se zaključiti da je malac opasan napadač. U 31 utakmici dao 17 golova i ima 13 asistencija. :) Osim toga traže ga Spursi i Inter što pokazuje da ga i drugi cijene. Osim toga 10 mil. nije baš puno tako da vjerujem da vrijedi tih para. ;)

Očekujem dva nova napadača tako da bi njegovim dolaskom ostalo još jedno upražnjeno mjesto, a novca i više nego dovoljno za Džeka, Negreda, Damiaoa i sl. (50-10 za Aubameyanga =40 mil. + 25 od prodaje Lewata =65). ;)
Još ako prodamo Schiebera Vukovima bilo bi odlično. :mrgreen:
Aubameyanga je po meni uz Ibrahimovića najbolji igrač Ligue 1.
Gledao sam ga par puta, ustvari više puta i strašan je.
Brz, dobar dribling, dobar šut. Malo nazad tanak, ali da se to popraviti.
Uglavnom, ako dodje u BvB, bit će pravo pojačanje.

Drago mi je da je Bundesliga počela da dovodi najbolje igrače liga petice, a u isto vrijeme proizvodi svoje "domaće" igrače.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 23 apr 2013, 03:11

Ma ne mogu vjerovat na sto su sve spremna g.ovna ... Ne mogu da vjerujem vise ovo je maslo rumenog sasvim sam siguran jer ovo vise nije slucajnost da pred najvaznije utakmice ovakve vijesti se pojave pa u PM vise neka idu . Po prvi navivijat protiv Njemacke ekipe u LP ! Ovo ba nema smisla neka se brinu za sebe pa zar se mora ovo radit zar je potreban ovaj ciganlook pred najvazniji mec kluba u poslijednjih 15 god jbg . Ne mogu vjerovat sta nam Bild radi cini ... Nadam se da ce za ovako neko odg jer s ovim je unesen nemir u crno zuti tabor . Jednostavno ne mogu u ovako nesto povjerovat ... I mislim da je ovo samo da se unese nemir i oslabi barem na taj nacin da ne dodje BvB u finale ... Jao pa Bavarci bi pocrkali popucali po savovima ... Nadam se da ce se na ovo samo lagano i hladno Gotze nasmijat i smirit nam pritisak sa jednom lijepom recenicom kako ce ostat vjeran klubu ..

Ocigledno da su u Bildu zaboravili da danas nije prvi April ... Ja mislim da od ovog nista nema nit ce ikad bit ... Ako gdje ode to je Barca ili Real, isto kao Hummels ... Ovo Watzkeu Zorcu nije ok sto ne komentarisu spekulacije jer na taj nacin se poigravaju s nama navijacijama kad je ovakva situacija sami trebaju izac pred kamere i lupit sakom od sto i rec da od tog nista nema a ne da sute ko pi.cke kakve ... Jer sami su oni krivi sto se ovoliko pise spekulise i samo nama navijacima je.bu s tim zivce. Da izadju kazu kad se ovako nesto pojavi da je to glupost ovakve stvari se ne bi desavale pred najvaznije utakmice ... A o Bildu bolje da sutim inace bi mogo slijedit dozivotni ban cccc ... Pa ne mogu vjerovat sta nam rade medije koja **** a ubjedjen sam da je ovo maslo seljacine kobasicara joj da ga hoce upecat za ovo oko ovih para da se **** vise izbaci iz svega, svaku mu cast covjek napravio stvorio imperium al je brate dragi preprljav i najvece djubre u Njemackom fudbalu koji ne podnosi da je neko ravan Bayernu ...

Gotze karinasu mali nedo ti dragi bog da odes tamo, ja sam uvjeren da je ovo samo bomba i pokusaj da se skrene malo s rumenog i da se nabije pritisak sabotira prolazak u finale i stvori veliki nemir .... Klopp je na potezu dokazi nam majstore da si najbolji sje.bi i mou i bild i sve zivo i daj nam to finale daj nam samo nama navijacima ...
BvB Echte Liebe !!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 23 apr 2013, 03:14

Uz dužno poštovanje, sumnjam da je Bayern kriv za ovu medijsku bombu ( bila ona istinita ili ne ).
I također sumnjam da će ovo negativno djelovati na igrače i štab BvB-a.
Ipak su to profesionalci i polufinalisti LP.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.