Tobeee Perhaneeee
Kceri moja, Muhibihuzur je napisao/la:ceri moja muhamedu dal da te dam,rasavoje je napisao/la:Ne me svojatati.
ceri moja belome dal da te dam?
![]()
MocMahale444 je napisao/la:Merhaba![]()
Tobeee Perhaneeee
Uradio bi joj srce na fasadiPenaltiky je napisao/la:Šta misliš bil mogo zbarit Lanu Prlić?Rigoletto je napisao/la:
ma jbo kupGoosman je napisao/la:Ovogodisnju nagradu 'Prvi lanac Premijer lige BiH'
dobio je 99-i put zaredom fk sloboda!
Cestitamo!
E budalo jednaMocMahale444 je napisao/la:Kceri moja, Muhibihuzur je napisao/la:ceri moja muhamedu dal da te dam,rasavoje je napisao/la:Ne me svojatati.
ceri moja belome dal da te dam?
![]()
da l' da te dam
(2x)
Necu babo, necu Muhu ja
Muha je dzimlija
ici cu bez dimija
necu babo, necu Muhu ja![]()
![]()
![]()
Kceri moja, Rigiju
da l' da te dam
(2x)
Necu babo, necu Rigija
srce mu je nevjera
on ce da me otjera
necu babo, necu Rigija.
Kceri moja, Skori
da l' da te dam
(2x)
Necu babo, necu Skoru jaaa
ne dam srce zbog para
necu babo za stara
necu babo, necu za Skoru ja.
Kceri moja, Belom
da l' da te dam
(2x)
Hocu babo, hocu Belog ja
i ako je bekrija to je delija dolazi s sjevera
on ce da me voli
hocu babo, hocu Belog ja
Jesmo.Sariel1987 je napisao/la:ma jbo kupGoosman je napisao/la:Ovogodisnju nagradu 'Prvi lanac Premijer lige BiH'
dobio je 99-i put zaredom fk sloboda!
Cestitamo!![]()
il nejbo?
jestel se odlucili
takoeeGoosman je napisao/la: Jesmo.
#fksloboda#keepdreaming
Nekompetentni ste da pricate o trofejima.Sariel1987 je napisao/la:takoeeGoosman je napisao/la: Jesmo.
#fksloboda#keepdreaming
znaci ipak nejbo![]()
koji prevrtljivci
lobotomac, tema je prepucavanja pl a ne trofejiGoosman je napisao/la: Nekompetentni ste da pricate o trofejima.
Kak'e?belosevic28 je napisao/la:Kakve su ovo optuzbe?
Prije svega ovo je sportski forum.Svaki sportski kolektiv tezi uspjesima,tj. trofejima.Sariel1987 je napisao/la:lobotomac, tema je prepucavanja pl a ne trofejiGoosman je napisao/la: Nekompetentni ste da pricate o trofejima.
beeeeee beeeeee
kako ide ona parola, nije ona glupava o pistoljima nego ona jos tuplja o nevaznosti kupa
dakle nije ti ovo lobotomija ćoro jedan dje ces odredjivat ko ce sta pricat. sagni se i nastavi balitGlupson je napisao/la: Prije svega ovo je sportski forum.Svaki sportski kolektiv tezi uspjesima,tj. trofejima.
Dakle
Sariel1987 je napisao/la:dakle nije ti ovo lobotomija ćoro jedan dje ces odredjivat ko ce sta pricat. sagni se i nastavi balitGlupson je napisao/la: Prije svega ovo je sportski forum.Svaki sportski kolektiv tezi uspjesima,tj. trofejima.
Dakle![]()
mrsh u rupu iz koje si izmilio kupom koji nisi htio ćantaro jena![]()
![]()
Glupson je napisao/la:Sariel1987 je napisao/la:dakle nije ti ovo lobotomija ćoro jedan dje ces odredjivat ko ce sta pricat. sagni se i nastavi balitGlupson je napisao/la: Prije svega ovo je sportski forum.Svaki sportski kolektiv tezi uspjesima,tj. trofejima.
Dakle![]()
mrsh u rupu iz koje si izmilio kupom koji nisi htio ćantaro jena![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Antikloc, antisisoja1919, aqarius, Arhitekt, ASD, bhfanatic14, Fudo, Grk1234, Guest1945, James1987, leo1946, Lewy21, Maestro^^, relativizam, VolimBiH96 i 140 gostiju.