SUD JE UTVRDIOGoosman je napisao/la:Pricaju u negativnom kontekstu o ekipama koje su trofejnije od njih.Paradoks.
Nene, Atletico je za male klubove, za velike ide njegov gradski rival Real.svrakino1921 je napisao/la:Jel to tjerate sad djecu da doguraju do Atletica
i mostarsko crno pioRigoletto je napisao/la:Na panonskome plavom žalu gdje čarlija vjetrić mio slobodu sam bajnu snio
Penaltiky je napisao/la:i tuzlanski sam pilsner pioRigoletto je napisao/la:Na panonskome plavom žalu gdje čarlija vjetrić mio slobodu sam bajnu snio
pa proljevčinu prolio
Nastavi pit rijeku Bosnu, možda ti se opet Premijer Liga ukažeavenija je napisao/la:Nema goreg piva na svijetu od tuzlanskog bolji ukus ima rijeka Bosna
Nastavi pit tuzlansko mozda ti se koji trofej ukazePenaltiky je napisao/la:Nastavi pit rijeku Bosnu, možda ti se opet Premijer Liga ukažeavenija je napisao/la:Nema goreg piva na svijetu od tuzlanskog bolji ukus ima rijeka Bosna
Nadam se da se salis. Tuzlansko je nabolje pivo koje se proizvodi u BiH. Doduse rijetko kad sam pio Nektar i ima ono plavo iz Hrecegovine ne znam kako se zoveavenija je napisao/la:Nema goreg piva na svijetu od tuzlanskog bolji ukus ima rijeka Bosna
Ne salim se i evo nakon mozda i preko 100 ljudi od kojih sam cuo da su samo jednom probali tuzlansko i nikada vise cujem prvi put da nekome valja. Radje biram nista nego njega.esprit24 je napisao/la:Nadam se da se salis. Tuzlansko je nabolje pivo koje se proizvodi u BiH. Doduse rijetko kad sam pio Nektar i ima ono plavo iz Hrecegovine ne znam kako se zoveavenija je napisao/la:Nema goreg piva na svijetu od tuzlanskog bolji ukus ima rijeka Bosna
Bihać - Preminger, Unski Biseresprit24 je napisao/la:Nadam se da se salis. Tuzlansko je nabolje pivo koje se proizvodi u BiH. Doduse rijetko kad sam pio Nektar i ima ono plavo iz Hrecegovine ne znam kako se zoveavenija je napisao/la:Nema goreg piva na svijetu od tuzlanskog bolji ukus ima rijeka Bosna
Zmaj, a prije njega Prima gajba bila 8-9 KMesprit24 je napisao/la:Hercegovci kako se zove to pivo sa plavom etiketom jedno vrijeme je bilo kod nas u prodaji, na vrh mi jezika al ne mogu da nadjem na netu
Trenutno korisnika/ca: Beli98, jurisicduska, rishovski, Vanja8 i 41 gost.