Ne moze sad kume
Pros’o voz
Sad zadrzite bar obraz i dostojanstvo
Nemojte biti ko stakori koji napustaju brod cim krene tonuti
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne moze sad kume
Sad cemo da gledamo ljude bez obrazaMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:50Pa šta ja pišem moj Tobe? Neka ga, na san izlazio aBd onim što ga ovdje brane.BordoBBoja je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:47E sad ga nekaMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:46
Tako je brate, nema hajra u mijenjanju trenera svaka 3 mjeseca. Mirzoni naš je legenda kluba, zaprdio kćerki legende kluba, od tog zaprđivanja nastao projekt kluba. I kako ti sad da ga smijeniš? Eto, kako?
U inat ovim neprijateljima kluba sto su ga podrzavali
Da Bog da nam ostao jos 2 sezone
Jos pickice skandiraju na kraju “mirza odlazi”
Obraz djon
On je bratina, on grli igračeFKSDoGroba je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:47Ma nema smisla da ga Mirvić otjera pa on ima atmosferu u svlačionici, upadaju mu na pres konferenciju. Legenda naša MirzoniMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:46Tako je brate, nema hajra u mijenjanju trenera svaka 3 mjeseca. Mirzoni naš je legenda kluba, zaprdio kćerki legende kluba, od tog zaprđivanja nastao projekt kluba. I kako ti sad da ga smijeniš? Eto, kako?![]()
Spid loš i nikakavPantelija je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:36On kad god izgubii nista mu nije jasnonapoleon72 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:34Rekao sam da želimo da u drugoj utakmici budemo još agresivniji nego u Gruziji, ali ne znam šta se desilo.
KO TREBA DA ZNA YEBEM TI NAKOT, KO OVDJE VODI EKIPU, KO JE USRA.NI SEF USR.ANOG STABA???![]()
![]()
![]()
Kae zaboravite bazen, zaboravite kino hahaahahahahahah
MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:53On je bratina, on grli igračeFKSDoGroba je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:47Ma nema smisla da ga Mirvić otjera pa on ima atmosferu u svlačionici, upadaju mu na pres konferenciju. Legenda naša MirzoniMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:46
Tako je brate, nema hajra u mijenjanju trenera svaka 3 mjeseca. Mirzoni naš je legenda kluba, zaprdio kćerki legende kluba, od tog zaprđivanja nastao projekt kluba. I kako ti sad da ga smijeniš? Eto, kako?![]()
Yebo me svak ako onom Ziljkiću nije i sulinar propuh'o.
Ne znam samo ko ce ga kupiti ? Evropa je izlog za prodaju, skauti gledaju, Dal je bio kriminalan u ove dvije utakmice.muhamedhulk je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:48Steta posjete…sad ce se prodati Dal i jos neko da se namiri gubitak od Evrope i opet u borbu za Evropu/titulu, mada je to nakon nocas daleki cilj. Mislim na titulu, jer trener pokazuje znakove slabosti.
holyman je napisao/la: ↑20 jul 2023, 23:37Hahahahaah basHajdeee je napisao/la: ↑20 jul 2023, 23:35Zbog ovakvih nas je SDA i je.bala 3O godPitar6785 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 23:33MIRVICU samo kako si poceo nedaj saki zeljovaca koji se prepbukli u nas dres da te poremete.. 22000 ljudi nemoze bit manje vazno od 350-400.
Bojkot su napravili par klosara koji su podplaceni i sadejstvu manijaka.
Mirva sta god da bude MIRZU OSTAVI
HVALA SVAKIM NAVIJACU KOJI JE BIO NA UTAKMICI
FK SARAJEVO na prvom mjestu
Ubogi bosnjanin.
I da mu ovako odgovorim, ne poredi 20k praznoglavaca, izdajica, padobranaca sa 500 pravih navijača FKS
Hurem nadgledao iz lože na zapadu, Fačo na istoku.FKSDoGroba je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:55Neriješeno. Utakmica odluke protiv Sloge da vidimo ko će prevagnuti
Koji bolan obraz, koje dostojanstvo? Braniti čovjeka koji je za klub koji sad vodi govorio da je igrao sa 12 igrača?BordoBBoja je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:51Ne moze sad kume
Pros’o voz
Sad zadrzite bar obraz i dostojanstvo
Nemojte biti ko stakori koji napustaju brod cim krene tonuti
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, NazorUso, NeSamSafetee, rimljanin90, Rule_hz, Varijantas8 i 73 gosta.